A szóvivő szerint a kórházakban gyógyítani kell és nem kamerázni. Ez volt Kovács Zoltán válasza 28 szerkesztőség közös levelére.

Kovács Zoltán: „A kórházakban gyógyítani kell, és nem kamerázni"

Fotó: MTI/Varga György

Kovács Zoltán szóvivő ezt írta ki szerdán délelőtt Facebook-oldalára:

„A kórházakban gyógyítani kell és nem kamerázni. Az operatív törzs minden nap tájékoztatja a nyilvánosságot. A baloldali portálok ennek ellenére kamuhíreket terjesztenek és lejáratják a magyar egészségügyet. A magyar kórházak és az ott dolgozó orvosok és ápolók emberfeletti munkával kiválóan teljesítenek.Hagyják őket dolgozni!”

Minderre azután került sor, hogy 28 szerkesztőség közös levélben tiltakozott a kormány járványügyi cenzúrája ellen, amely jelen esetben abban mutatkozik meg, hogy az újságírók nem végezhetik el a munkájukat a kórházakban, az egészségügyben dolgozóknak pedig a kormány megtiltotta, hogy szóba álljanak a független médiával.

A 444.hu Kovács válaszával kapcsolatban megjegyezte:

az operatív törzs tájékoztatásában nagyon komoly hiányosságok vannak, olyan adatokat nem árulnak el, melyek minden más európai országban nyilvánosak. A kormány hétpecsétes titokként őrzi a kórházi járványadatokat, az intenzív osztályon ápoltak számát a járvány kezdete óta mindössze négyszer, külön kérdésre voltak hajlandóak elárulni, a közérdekű adatok kiadásának határidejét pedig a járvány alatt változtatták meg, és élnek is ezzel az extra határidővel, ha a járvánnyal kapcsolatos adatokról van szó.

A kórházakban gyógyítani kell és nem kamerázni. Az operatív törzs minden nap tájékoztatja a nyilvánosságot. A baloldali...

Közzétette: Kovács Zoltán – 2021. március 31., szerda

Forrás: 444.hu

Címlapkép: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mzper x
A kormánynak meg tisztességesen kéne tájékoztatni az embereket és nem titkolózni, hazudni, össze-vissza egymásnak ellentmondóan beszélni, de főleg nem saját zsebre mutyizni az adófizetők pénzét herdálva a halál kufáraként.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ez a zoli rettentö magyarosan öltözködik ,-amit meg mond ...,az kit érdekel,föleg ebben a tiroli gúnyában.
mzper x
A kormánynak meg tisztességesen kéne tájékoztatni az embereket és nem titkolózni, hazudni, össze-vissza egymásnak ellentmondóan beszélni, de főleg nem saját zsebre mutyizni az adófizetők pénzét herdálva a halál kufáraként.
Yeromos
Hát akkor itt az ideje, hogy elkezdjétek a gyógyítást. És befejezétek a hazúg propagandát.
csak úgy....
@Yeromos: a gyógyítás marha sok pénzbe kerül, -a zolihoz képest..
Qqberci
@csak úgy...: Ez a mobil halálfej is sokba kerül nekünk...
Qqberci
"Az operatív törzs minden nap tájékoztatja a nyilvánosságot."

Az operetttörzs minden nap hazudik egy ordas nagyot!...
kokopelli
,de azért az "inasoknak" szabad !? Az "operatív törzs addig elkezdheti az operálást !
Gazella
Ezaz retkes is előkeveredett.. de minek?? Egyre kevesebben hisznek nekik.
szép új világ
Komolyan nem akarom megbántani, de ha őt látom, mindig a múlt hónapban kidobott WC kefénk jut eszembe. Nem tudom miért...
gina
Pont ez a lezüllött börtöntöltelék beszél? hazudik ha csak kinyitja azt az undoritó száját, persze muszály titkolni az igazságot mocskos patkányok, nehogy már megtudja a nép mi is folyik ebben az országban,, aljas hazaáruló szemetek mind /////
gina
Kit kell eltakaritani ??? a moslék fideszt és kormányt veled együtt, te elmebeteg!!!
gina
@Shikari: Itt nincs kormány csak elmebeteg aljas börtöntöltelékek, veled együtt te mocskos patkány, takarodj innen,,,,
gina
Adok egy jó tanácsot te aljas börtöntöltelék,, neked meg dolgozni kellene mert sokat nem tettél a sok pénzért amit elloptál te aljas féreg, utcaseprönek talán még jó lennél, de ahogy kinézel a gyerekek sirva mennek haza, undoritó patkány
csipetke
Azannyát! Tán csak nem szégyenli a fidesz a lepukkant kórházakat,vagy a nagyon-nagyon kevés személyzetet?Mert az ilyen videók külföldre is kikerülnek.Be kéne mutatni egy lepukkant kórházat,és mellé kontrasztnak egy puccos stadiont.
Képaláírásnak pedig:- Magyarországon fontosabbak a stadionok,mint az emberek egészsége...Bár ezt már mindenhol tudják
Mellesleg amikor orbánt oltották,azt miért fotózták?
csak úgy....
@Shikari: tibcsi,te olyasmi mint egy méhecske,aki mindenkit kibaß a kaptárból ,ha nem úgy döngicsél mint te? :) csak nem kettesben akarsz maradni a lódarázzsal?
csak úgy....
@Shikari: te is kaptál vergödszkétöl a kokxiból és most látomásaid vannak? :) töled ki várna többet,hozod a buger prolit ! a másik,- öcsém van, -szeretnéd kipróbálni ?
nem eladó! :) .. de számodra tudok egy szelíd kecskét,ha már ilyesmire szorulsz.
Clavigo
@Shikari: Mitől nőtt a büdös pofád ekkorára ?
kissé felnőttem
baromarcu a pénzt nem kilopni kéne hanem felhasználni a kórházakba, te orvos nélkűl gyógyulsz??? maki pénz nélkül te is megdöglesz nemde?akkor kuss mert részese vagy ám ennek is
CsipkeRózsa
Gyógyítani kéne, nem pedig egy-egy orbáni kórház-séta miatt feltartani az orvosokat.
csak úgy....
@kissé felnőttem: a sportba és a 10 parancsoltba vetett hit,lassam inog...,kevés lehet a templom és a stadion ?
vitriol
ennek van bőr a képén, egy vadászati rendezvényről belepofázni az orvosok és a betegek közös dolgaiba? A kormány jobban jár, ha az újságírók rendes feladatuk szerint végzik a dolgukat, mert ha az embereket elzárják a való helyzettől, akkor kénytelenek találgatni, s erről a titkolózó, mutyizó kormányról a legrosszabb hírek fognak szárnyra kapni, akkor aztán hiába dicsérgetik magukat a köz tv-ben, eláshatják magukat!
mzper x
Kovácsban az a félelmetes, hogy komolyan veszi magát.

Kovács is elkezdett a hobbiának élni. Már megteheti az adófizetők pénzén meggazdagodva.

Kinek nem tiszta, hogy ezeknek nem Magyarország számít, hanem Magyarország pénzét lopják, rabolják el?
csak úgy....
@mzper x: mert soros tanítvány? ebben a zoliban több a kérdés mint a válasz..
csak úgy....
@CsipkeRózsa: orbánban gyógyító erö lakozik,viktor egy táltos.!-,csak azt nem tudom,hogy miért nem nyargal vele végre valaki az üveghegyen is túl,hol a kúrta farkú túr..
gina
Mondja ezt egy elmebeteg lusta állat,, hazug mocskos patkány vagy nézz tükörbe te aljas fidesz disznó-- mit titkoltok? vagy a sok halottat vagy semmit ////
csipetke
Jut eszembe a kamerázásról. A nemzeti kakadut havonta több,mint 1 millióért fotózzák/videózzák. Nagy valószínűséggel orbán is minimum ennyibe fájhat.A minisztériumokban,és a karmelitában dolgozni kéne,és nem kameráztatni qrvasok pénzért...De ezt nem is értem.Ki a nyavalya fogja nézegetni pl a kakadu fotóit,videóit?Otthon a zasszony?Mert arra rohadt drága

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.