Csütörtök óta a kormányzati Facebook-oldal és számos kormánypárti politikus oldalának elérése jelentősen visszaesett, több esetben a töredékére – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken a közösségi oldalán.

Visszaesett a kormányzati Facebook-oldalak elérése, értetlenkedik az államtitkár
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Dömötör Csaba hozzátette: az ő oldalával is ez történt.

"Értetlenül állunk a dolog előtt, mert ennek okairól a Facebook nem adott előzetes tájékoztatást. Nem tudjuk, hogy a jelenség hátterében technikai probléma van, vagy az a már korábban bejelentett szándék, hogy visszaszorítsák a politikai tartalmakat"

- fogalmazott.

A politikus szerint az eset felhívja a figyelmet "a közéleti szereplők kiszolgáltatottságára ezen a téren". Hozzátette: "az elérések csökkentése különösen hátrányos a mostani időszakban, amikor a járvánnyal és az oltásokkal kapcsolatos információ, és a magyarok hiteles tájékoztatása minden másnál fontosabb az online felületeken".

Közölte azt is, beszámolnak arról, ha részletesebb tájékoztatást kapnak a Facebooktól.

A politikus azt javasolta azoknak, akiknek a hírfolyamában nem jelenik meg bejegyzés a kormánytól vagy a kormánypárti politikustól, akit követtek, állítsák be kedvencként, hogy nagyobb eséllyel jelenjenek meg a tartalmak a jövőben.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Kovács Tamás

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ha olyan faragatlanokat ír a facebookre, meg is érdemli!
.
---- Dömötör Csaba válasza Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalására
www.youtube.com/watch?v=_rB6kw-ex6o
.
Ha Gyurcsány Ferencet nem tiszteli, legalább észrevehetné, hogy nem a kocsmában, az Ország Házában kofáskodik!
.
Tanulhatgnának ezek a bársonykohedli várományosok, és azok is, akik már hálából belerakhatták az alfelüket4
Emmersson71
- Hozzátette: "az elérések csökkentése különösen hátrányos a mostani időszakban, amikor a járvánnyal és az oltásokkal kapcsolatos információ, és a magyarok hiteles tájékoztatása minden másnál fontosabb az online felületeken".

Talán nem a Facebook kellene a fő tájékoztatási felület legyen! De a Twitter sem!
Van kormányzati weblap, amihez nem kell magáncégek felületén regisztrálni - kattintok és kapom a hírt (lóf@szt!, a propaganda dől csak!)
Miért kéne Facebook, Twitter vagy Instagram regem legyen, hogy megtudjam a fontos híreket?! Elvileg az m1 is erre szolgál, ezért tartjuk el!
Eladott Ország
@Emmersson71: Ott van a fidesz bűnözőknek a KESMA ,vagy már semmi sem elég ezeknek a bűnöző szaháziaknak?!
mcsipos.hu/wp-content/uploads/2019/05/fideszmedia.jpg
Teleszarják nap-mint nap a megyei napilapokat, szinte már bicskanyitgatóan, pártújságnak is hányinger!
Emmersson71
@Eladott Ország: Azok propaganda hírek. De az úgy nevezett lakossági tájékoztatást az m1-en és a kormányzati oldalon kéne megtenni! Csak hát ott is az "egyperces" agymosás megy...
rokker33
Nem fog hiányozni a sok propaganda szar. Jól tette zukerbácsi hogy korlátozta a naplopókat.
namihami
Esetleg a Dörmöginek szólhatna valaki, hogy a kormány és csicskái csökkenésének oka abban is kereshető, hogy mára már (egy mélysötét réteget leszámítva) a fideszesek egyre növekvő rétege se annyira hülye, hogy állandóan megkajálja a fizetett reklámjaikat. Persze, maradnak még, de ezek már a reménytelenek. De, ha a Füstös megbukna, akkor a ma még vakfideszes réteg rögvest azt vonyítaná, hogy csak azt tűzte ki magának, hogy ő belülről bomlasszon. Hiszen ""Ezek ugyanazik"". --Bródy után szabadon. A tagkönyveiket (miként '56-ban), úgy '89-ben is összetépték. És ne legyen illúziónk, a vereség másnapjára megint megtennék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.