A DK elnökségi tagjának nyilatkozatára reagált az államtitkár. 

Nem az oltások ellen, hanem a megbízható oltások mellett kampányolunk

– mondta Vágó István az ATV Csatt című műsorában.

Az ellenzéki politikusokat gyakorta nevezik oltásellenesnek a kormányközeli felületeken, ám ez a DK elnökségi tagja szerint nem igaz:

ők ugyanis nem oltásellenesek, a "keletivakcina-ellenes” kifejezés sokkal inkább kifejezi az álláspontjukat.

Vágó István arról is beszélt, hogy az előző napok eseményei, a kínai vakcinákkal kapcsolatos hírek,

“már kicsit igazolják, hogy nem feltétlenül van minden rendben a kínai oltóanyaggal”.

Jó kis vita volt tegnap a hazai sajtóállapotokról és az ellenzék "oltásellenességéről"... Somogyi Zoli józan...

Közzétette: Vágó István – 2021. április 13., kedd

Minderre reagált kemény hangú posztban Menczer Tamás, a A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, aki szerint a baloldal betegeken és halottakon átsétálva akar hatalmat szerezni.

Az államtitkár mindenek előtt hangsúlyozta: a kínai és az orosz vakcina a magyar adatok szerint pontosan olyan védettséget nyújt, mint az úgynevezett nyugati vakcinák.

„Vagyis, aki oltást kap – bármelyiket – az jó eséllyel nem lesz beteg, de ha netán mégis elkapja, szinte kizárt, hogy súlyos állapotba kerüljön”

– fogalmazott.

 Menczer szerint baloldal betegeken és halottakon átsétálva akar hatalmat szerezni.

„Mindenki életveszélyben van, aki az oltásellenes baloldalra hallgat, de rövidesen, amikor az átoltottság eléri az 5-6 millió embert, teljesen nyilvánvaló lesz, hogy a baloldal hazug és aljas halálkampányt folytatott”

– zárta bejegyzését Menczer.

Forrás: hvg.hu, ATV

Címlapkép: MTI Fotó: Kallos Bea

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Biztos, hogy egy államtitkárnak ez a dolga? Ennyire ráér?
Legalább ne hazudozna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Aszongya ez a matek zseni 5-6 millió beoltott lesz hamarosan, de ezt el kell osztani kettővel, h meglegyen a valódi védettség is. 1 még nem elég, a 2 már valami. Hülyeségben ez sem múlja felül a többit idiótát.
surdilloFUJT
@fergeteg: kár,hogy anyád nem vonta meg 5 percre a levegődet szüléskor!!!Idiótát szülni nem dicsőség!!!
GeoCravker
Mencer hülye. Viszont az ellenzék is elkommunikálta magát.
Még emlékszem, hogy amikor beleálltak, akkor 100 decibellel ment "a kínait soha' refrén. Majd megjelent egy 6 decibeles kiegészítés suttogva, hogy "amíg nincs ilyen-olyan papírja" . Az eredő kommunikáció mégis csak úgy ment át, hogy ha Orbán a kínait javasolja, akkor juszt sem. De az, aki beszáll a negatív attitűdű kommunikációba, viszont nem ért hozzá, vagy rossz témát választ az így jár.
Aki Én
@kotos: ...lehet, hogy a kommunista diktatúrák kevésbé megbízhatóak? orbán is ezt harsogja folyton, mégis csak azokat nyalja körbe, tőlük vásárol. Az sem véletlen, hogy a kínai vakcinán keresnek tízmilliárdokat jó hazaáruló módjára.
Az sem mellette szól, hogy amíg nyugatiból többször annyi érkezett mint keletiből, azt hazudták, hogy csak keleti jön, nyugati nem, vagy késve.
kotos
Ebből a zagyvaságból nem tudtam felfedezni, hogy melyik lehet az a mondatom, amire valamelyik is távoli válasz lehet. Az utóbbi két napban az EU engedélyezte vakcinák 50%-a (a fele!) látványosan megbukott. Az USA és az EU legtöbb tagállama felfüggesztette vagy be is tiltotta az AZ és a Johnson használatát, az EU pedig nem rendel belőlük többet...
Ez ékes válasz az itt átkozódó zavaros fejű kommentelők valamennyiének, nekem nincs is mit hozzátennem legfeljebb azt, hogy "bizonyos szint fölött nem süllyednék bizonyos szint alá."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.