A korábbi hónapokhoz hasonlóan ismét a Fidesz és a Jobbik tudta valamelyest növelni a támogatottságát.

Ismét erősődött a Fidesz

A kormánypártnak a választókorúak körében februárban 31, márciusban 33 százalékos volt a tábora, most 34 százalékon áll. A Jobbik két hónapja 9 százalékos párt volt, egy hónapja 11 százalékot kapott, áprilisban 12 százalékot. A DK-nak a márciusival azonos nagyságú a tábora, 11 százalékos – derült ki a Závecz Research legfrissebb, április közvélemény-kutatásából.

A biztos pártválasztók csoportjában a Fidesz toronymagasan vezet, 47 százalékkal, a második helyen a DK áll, 17 százalékkal, harmadik a Jobbik, 15 százalékkal. A biztos választók körében rendkívül szoros a két politikai oldal versenye, az ellenzéki lista 49 százalékon áll, a kormánypártoké 48 százalékon.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Éjen ! Az országban a halottak és az agyhalottak száma fokozatosan emelkedik. Úgy néz ki már idiótákból is világelsők vagyunk. De minek ennyi első hely ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@sgl: a nép azt kapja amit megérdemel!! Pont! Kár ezért csak az ellenzéket hibáztatni!
lampa laz
@Horizont: Ezt nem értik meg az emberek és ez borzalom, ezt kellene szajkózni az ellenzéknek is teli torokból, mert ez üresíti ki a zsebünket nem a hülye kommunista ideológia ami szellemében oktatnának itt, azt leszarom akit ez érdekel szívja magába, de ne a mi pénzünkön. Eddig sem bírtam ezt sunyi metszett szemü, törpe népséget csutival együtt, de ezzel kivívták az utálatomat rendesen.
csak úgy....
a fidesz (megrendelésre) folyamatosan erösödik.. :) krumpli nélkül mernék vállalni a következö választást? :)
lampa laz
@Horizont: "Lehet, hogy az unokáinknak kötelező lesz a kínai nyelv ?" Ahogy az orosz is az volt nekünk, igaz csak nagyon kevesen jutottak el addig, h meg is tanulják. Még leveleznünk is kellett a szovjet diákokkal. A levél tartalma sablon szöveg volt, mindenki ugyan azt írta. Így utólag csak kuncog már az ember ezen, de nagyon nem kellene egy hasonlót újból megélni.
durbincs
@folt: maga csak 1 50IQ-s suttyó ? a csillesorról ?
Horizont
@lampa laz: Nagyon nem kéne. Nekem például az orosz határozta meg életem további alakulását. Az orosz miatt nem mentem gimnáziumba. Humán beállítottságommal vegyipariba mentem mert ott tojtak az oroszra. Az orosz miatt gondoltam úgy, hogy nincs nyelvérzékem és nem tanultam egy nyelvet se, én hülye. 8 (!!!) évig tanultam és igen leveleztem én is általánosban. Szegény lány mennyit röhöghetett a leveleimen:) A kínai nyelv még ennél is rosszabb lenne :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.