Egy valóban jó és erős vezető nem abban mutatkozik meg, hogy tévedhetetlen, hanem hogy képes felismerni, elismerni és javítani a saját hibáit. A Fidesz folyamatos háborús harckészültsége és egy pillanatra sem szünetelő, erőszakos sikerpropagandája végletesen elkorcsosította ennek a rendszernek a működtetőit és hithű kiszolgálóit. A bicskanyitogató pökhendiség mellett a NER most egy még sötétebb, még rücskösebb arcát mutatta meg a járvány alatt: a rideg embertelenségét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a fidesz matek. Mindig úgy számolnak, ahogy az nekik a legjobb. Ha a halál kevés, akkor az a fontos szám. Ha a halál sok, akkor mást találnak ki, amiből statisztikát csinálnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@NKF: ! Nem ártana erre figyelmeztetned a jelenlegi elvtársaidat is !
Béla333
@folt: 11.08
Valóban! Mindenki tegyen meg mindent azért, hogy a maffia bandát elzargathassuk a hatalomból és börtönbe csukhassuk, aki oda való.
Rendben van, hogy úgy gondolod, hogy ez felülír mindent.
DE! Akkor nem várható el annyi a besározódott MSZP részéről is, hogy legalább most abbahagyják a közpénzek Fidesszel közös ellopását és ők is elkövessenek mindent a kormányváltásért?!
Mert úgy tűnik, hogy szerinted a választók tekintsenek el az elmúlt 31 év hatalmon levő politikusainak bűnszövetségétől, az ettől való berzenkedésüktől, de azt azért ne várjuk el, hogy a korrupciót, a lopkodást, a Fidesszel való összejátszást meg az MSZP-sek abbahagyják?! A szent cél érdekében?!
Ha a választók azt látják, hogy a kormányváltás csak nekik fontos, az MSZP-seknek meg csak úgy, max. a szavak mentén, érintőlegesen, akkor senki ne csodálkozzon a választási eredményeken...
folt
@Béla333: Mindenkire szükség van, mert így áll az ellenzék fej-fej mellett a Fidesszel, és remélhetőleg jó néhány bizonytalan aktiválásával így fognak győzni.
Az MSZP már régóta lejtmenetben van. Már nincs semmijük, amitől megerősödhetnének.
A történelem elvégzi a dolgát. Igaz kicsit lassabban, mint az emberek tehették volna, de ami késik nem múlik.
ómió
@Eladott Ország:Ne tojj be, idiótája! Még, ha ráhazudod se veszi el az "efftársi attributumotokat"!
Nyírfa
@Béla333: @folt: Mind a kettőtöknek igazsága van, nem is méricskélném, hogy kinek inkább.
Az MSZP, minden kétségen felül, teljességgel megbízhatatlan, ráadásul, legnagyobb elképedésemre Ujhelyi támogatja a Fudan ide költöztetését. Ide kívánkozik @folt, a szocikkal kapcsolatos megjegyzése is, ami nagyon találó: " A történelem elvégzi a dolgát. Igaz kicsit lassabban, mint az emberek tehették volna, de ami késik nem múlik. "
Ne felejtsük el azt sem, hogy semmi nem történhetett, nem történhet, és nem is fog történni a társadalom kritikus többségének a beleegyezése nélkül. Tehát, hogy a politikusaink nagy része erkölcstelen, de mi mégis vállat vonunk, és a fókuszba a legkisebb rossz elvét ültetjük, az a mi felelősségünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.