Már a teraszok megnyitásának első napján teltházas foglalásokról számoltak be a lapunk által szombaton felkeresett budai vendéglátóhelyek. – A jól megérdemelt pihenésemet töltöm – mondta egy Széll Kálmán téri bár teraszán egy nő, aki párjával jött. A kifejezetten derűs hangulatban indult beszélgetésünk hamar fordulatot vett, amikor kiderült, hogy egy budapesti kórház poszt-covid részlegén dolgozik orvosként. Emiatt teljesen más szemmel nézte a nyüzsgést, szinte katasztrófaturistaként tekintett a szombati nyitásra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Gratulálok minden nem normális magyarnak, a kormány felelőtlenségének a foci EB előtti tesztpróba végett, remélem a beoltott, gondolkodni tudó emberek megússzák majd, akik meg már itt tolonganak és a nyaralást tervezik végezzék ott ahol megérdemlik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Lehet, hogy drága árat kell majd fizetni a terszon való sörözésért. Azoknak is, akiknek végre lett egy kis bevételük. Ezt a pénzt zárva tartás alatt Orbántól kellett volna megkapniuk, ha nem sajnálta volna tőlük, és nem vadászkiállításra, egyházaknak, strómanoknak adja. Ha megint elszabadul a vírus, és megint be kell zárni, elveszíthetik ezt is, amit most kerestek. Minden a szerencsére van bízva. Vagy bejön, vagy nem. Orbánnak mindenképpen bejön, mert ő akkorát szakít a járványon a kínai vakcinákkal, mint a háborúban meggazdagodó feketézők, és megmagyarázza majd a halottakat, hogy a járvány csak ilyen, ő harcolt.
Aztán iszik egy sört a bevételre és az újabb halottakra. Miközben a Fidesz népszerűsége emelkedik, mert mindenki hálás a szombati sörért és cirkuszért."
nepszava.us/orban-viktor-a-halottakra-iszik-halaltanc-kezdodott-budapesten/
division
@simmering73: Én úgy gondolom, hogy egy esetleges durva 4. hullám nem Orbán népszerűségét fogja növelni. Bízom abban, hogy sok hozzám hasonló "Fidesz párti" ember van még, akik már most elgondolkodtak azon, jól tették e hogy kitartottak folyamatosan mellette.
JAJMÁR
@division: Azért a nép is elég lüke!
human
@csak úgy...: Egy árvizet persze, hogy tud Orbán koordinálni, mert viszonylag pontosan tudható mikor ér véget. A vírus pedig hullámokban és új mutációkkal újra támad.
gina
Ezt el lehet magyarázni egy elmebeteg OV nak? nem--- ö az atyaisten aki orosz rulettet játszik. kit érdekel a nép, hulljanak csak, de ö sörözik lopja a pénzt. egy aljas patkány...
division
@JAJMÁR: Persze hogy az. Sajnos ahogy lehetőségük volt rá, máris rohantak enni, inni, mintha mi sem történt volna eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.