.„Nincs mit megbeszélni – ez Orbán Viktor hozzáállása” – kezdte Facebook-bejegyzését a főpolgármester, aki szerint az Európai Uniótól Magyarországnak járó támogatást más célokra kellene fordítani.„Az a helyreállítási terv, amit az Orbán-kormány eddig bemutatott, megint a kiváltságos kevesek egy százalékának gazdagodását szolgálja a 99 százalék támogatása helyett” – fogalmazott Karácsony Gergely. A főpolgármester kiemelte, hogy „a betonról, és nem az emberekről, a kevesekről, és nem a többségről, az oligarchák gazdagodásáról és nem a megélhetési problémák kezeléséről szól” szól ez a terv, ezért „lenne mit megbeszélni”.„Főpolgármesterként is azt vallom, hogy az európai helyreállítási alapból járó pénz 90 százaléka a vidék támogatását kell szolgálja. Tehát nem csak a budapesti terveinkért lobbizom, bár azokból egyetlen egyet sem fogadott be a kormány” – állítja Karácsony.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Mit is várni egy elmebeteg OV tól ?? csak ennyit,, aljas szőröstalpú putris
Gazella
@Pálinkás Pál: mégis ...nem könnyű ezt a bebetonozott narancs bagázst kirugdalni a parlamentböl.. hiába nem siránkozni kéne. Karácsony nem szokott síránkozni, csak a tényeket mondja.
Pálinkás Pál
@Gazella: már mondtam párszor...diktátort demokratikusan eddig senki nem buktatott sehol...ergo...ez csak pofázás..
Nessy
Orbánnak már a maradék józan eszét is elvette a rendeleti kormányzás és a gondolkodás nélküli 133 gombnyomogató "támogatása".
Az ilyen, cezaromániás vezetőnek szüksége van a lebutított, félelembe tartott emberekre, mert előttük tud a megmentő szerepében tetszelegni. (Platon után szabadon.) Információ hiány, királyi média agymosó szerepe, félelem a migránsoktól, ellenzéktől, Brüsszeltől, sőt már egymástól is lassan.
Nessy
@Pálinkás Pál: Ötletek, aminek a megvalósításában Te is aktívan részt vennél? A parlamenti ellenzék nem jut szóhoz.Ha egy lényeges témában akár bizottsági, akár parlamenti szinten tervez meghallgatást, vitát, a kormánypártok "nem érnek rá, távollétükkel tüntetnek. ." Megtehetik, őket nem bünteti a házmester, hiszen ő is távol marad.
csipetke
@Pálinkás Pál: 17:17 Taníts,ó mester! Szerintem Karácsony nem siránkozik,hanem leírja a tényeket,hogy az emberek tudjanak a kormány/orbán genyó dolgairól. Szerinted mit tudna tenni Karácsony?Ilyen arrogáns,pökhendi,gőgös kormány még nem volt. Azon felül,hogy mindent IS ellopnak,többek közt ezért utálják őket legjobban az emberek. Ha az ellenzéknek olyan javaslata van,ami láthatóan jó,és kivitelezhető,juszt se fogadják el,hanem néhány hét múlva megcsinálják,mint a saját ötletüket.Reméljük,jövőre megszabadulunk tőlük
Pálinkás Pál
@csipetke: te ennyire naív, vagy ostoba vagy?..ennél sokkal kevesebbért tömegek tüntetnek máshol...karácsonyt meg ne emlegesd, ha teheti benyal
Pálinkás Pál
@Nessy: ti most dühítetek ,vagy...erőszak nélkül orbánt nem lehet elmozdítani,ez tény...de mivel az ellenzék egy demokrata lóhugy..orbán nyugodtan aludhat...kíváncsi leszek, mikor jöttök rá...hogy választásokkal sosem fogjátok legyőzni...mert elcsalja..de hát ha nektek jó a rabszolgaság.
Nessy
@Pálinkás Pál: 56-ban az egyetemisták gyújtották meg a forradalom lángját.Ők ma már nincsenek itthon. És akkoriban Rákosi nem vette meg a fél országot, a határon túliakat, egyházakat! Ma már az Orbán hazaküldött oroszok két nap alatt itt lennének! A foci meccsekre, templomba, vendéglőkbe lehet elmenni, de a gyülekezési tilalom most is él!
Pálinkás Pál
@Nessy: mert hagyjuk...és a NATO miatt nem jönnének az oroszok..
csipetke
@Pálinkás Pál: 17:46 Tudom,hogy utálod Karácsonyt,de mégse válaszoltál,hogy mit tehet a kétharmad ellen. Azt meg hogy benyalna,azt te állítod,mert utálod. Mégis mi a fenét tudna csinálni?Mellesleg tök normálisan kérdeztelek,anélkül,hogy sértő dolgot írtam volna. Túl nagy dolog,ha hasonlót vár el az ember?Mondjuk leostobázás nélkül
RonaGyuri
az EU-val is így gondolkodik: Nincs mit megbeszélni, csak tegyék le a pénzt a mondókájukat meg tartsák meg maguknak! =))
Pálinkás Pál
@csipetke: például kiviszi az utcára az embereket...,nektek mindent ilyen szájbarágósan kell előadni...vagy felszólít polgári engedetlenségre...soroljam még?...de ő egy megalkuvó tejbetök, aki csak a " fészbukon " pofázik...egy példát mondj, amikor fizikailag megpróbált tenni valamit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.