Az április hónap valóban bolondos volt. Az évszázad eddigi leghidegebb áprilisa hagyott el minket, és szerintem nagyon kevesen sajnáljuk. Ezzel ellentétben viszont a hónap végén hirtelen szabad lett  vásár, és lehetett vakcinát választani. Érdekes események alakultak ki.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Mint utólag kiderült, Szlovákia által vásárolt orosz vakcinákban nem az van, amit a szaklapok közöltek, és amikor reklamáció jött, akkor az oroszok mindet visszakérték "felülvizsgálatra". Régi emlék a Szovjetunióról, ismerős lehet."

Sejtettem, hogy valami disznóság van a mögött, hogy a maffia felajánlotta a szlovákoknak, hogy majd nálunk megvizsgálják a szlovákok által reklamált orosz vakcinát, de hogy ennyire nyíltan falazzanak az oroszoknak...
Lejjebb és lejjebb. Velük együtt megy az egész ország...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Béla333: ...mert most az következne hogy az okosabb enged...
Amúgy szerinted az orosz vakcina mennyivel szarabb pl az indiainál ?
Béla333
@Csizmás Kond: 19.19
Kérdezd meg a futsal minisztertől. Manapság ő az ország első számú virológusa.
Eladott Ország
Hiába igyekezett Pfizerrel beoltatni magát a legtöbb ember, mert Orbán a magyarok jelentős részét elzárta a bizonyítottan védelmet jelentő nyugati vakcináktól. De ha valaki Pfizert kapott, azzal sem biztosította be azt, hogy Nyugatra utazhasson. Magyarország ugyanis szándékosan tüntette el a védettségi igazolványokról, hogy mikor kit mivel oltottak be, hogy ne derüljön ki: Orbán kínai vakcinájával beoltott embereket nem engednek beutazni civilizált országokba. Így majd megint a magyar néppel szembeni tiszteletlenségre lehet hivatkozni Orbán felelőtlensége és korrupt üzlete miatt, ha egységesen elutasítanak mindenkit. Bégettségi igazolvány...
Ha még nincsen ilyened, veszélyben a jövőd 2022 után, elvtárs atya, 你好!Bégettségi igazolvány
uploads.disquscdn.com/images/0b469b829840932a3c8667a72b0fcc8d652d71348927c1bb6d5f08983a3422ab.jpg?w=800&h=651

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.