Varga-Damm Andrea állítja, hogy az egész nemzet ördögi csapdában van, sőt Orbán Viktor a jövő évi választások elhalasztását fontolgatja – írja a Telex.hu.

Ráadásul az erről, anyák napján megosztott vieóját már több mint hatszázezren látták.

"Ördögi terv": Orbán a választások elhalasztásán dolgozik – vizualizálja a parlamenti képviselő

Tervezget – Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Varga-Damm Andrea szerint az az „ördögi terv” hogy a kormány, méghozzá az ellenzék közreműködésével arra játszik, hogy az emberek magukat védettnek hitt állapotban összefertőzzék egymást, és így a végén elhalasztható legyen a jövő évi választás – írja a Telex.hu.

A képviselő tavaly lépett ki a Jobbik frakciójából, miután szakított a párttal. A videóban arról beszélt, hogy nem hallgathat arról, miféle ördögi terv áldozata a magyar társadalom, hiszen a lényeg, hogy

a negyedik hullám komoly hullám legyen. Az a cél, hogy a legyengített immunrendszerű emberek, akiket összeereszt, és annak az illúziójával engedi el őket, hogy ők már védettek, majd egymást fogják szépen megfertőzni.

A parlamenti képviselő tiltakozott a szerinte a vállalkozások szabadságát, hiszen Magyarországon ma sem áll rendelkezésre 19 millió adag vakcina ahhoz, hogy mindenki oltott legyen. Varga-Damm egyúttal azonban feltette a kérdést:

ha az Auchanba be lehet menni egymás hegyén-hátán vásárolni, akkor miért is nem lehet a szabad levegőn Állatkertbe menni?

A megfejtése az, hogy az oltatlanok megszégyenítésével igyekszik a kormány rávenni az oltakozásra. Habár szerint az „az oltottak a legvédtelenebbek” ezért őszre nagyon sokuk fog megfertőződni, ami azért fontos, mert

és mit lehet ezzel elérni? Hogy a '22-es választást el lehet halasztani. Merthogy a végcél ez

Varga-Damm szerint arról van szó, hogy a kormánynak az adóbevételekre van szüksége, hiszen a költségvetés rossz állapotban van, sőt Orbánéknak szüksége van a negyedik hullámban „megfelelő számú” betegre is ahhoz, hogy

azt lehessen mondani, mi most már megint megmentjük a társadalmat

A képviselő beszélt arról, hogy szerinte a 2022-es választások elhalasztása a végcél, és „kifejezetten felháborít” – mondta –, hogy ebben a kérdésben az ellenzéki pártok nem hallatják jobban a hangjukat. A politikus szerint

tökéletesen elegendő lenne a hármas szabály: maszk, távolságtartás, kézmosás.

Végül azt kérte, hogy az emberek vigyázzanak egymásra és „ne essen senki a kormányzat ördögi csapdájába”, szerinte ugyanis „az egész nemzet egy ördögi csapdában van”.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép:

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Közben mexólalt az Ördög Ügyvédje!

"Szerintem nem érdemes zaklatni szegény Czeglédy Csabát és másokat sem… Rossz helyen keresgélnek a gyalázatos orbáni diktatúra hatóságai! Hamarosan izgalmas adatokkal és történetekkel jelentkezem majd! Talán még Győri Gábor eredeti beszervezési kartonja is előkerül… Meg jó néhány svájci, török, kazahsztáni és egyéb egzotikus helyen lévő titkos fideszes bankszámlák paraméterei is… Közeleg a bukás napja!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Jön a következő Fidesz kétharmad!
sgl
1 komment hvg-ről:
itt ez a faszi, ez az Orbán... volt ez már minden, csak akasztott ember nem.
Váltogatja a nézeteit mindig annak megfelelően, hogy hatalomban maradhasson (esetleg ellenzéki vezetőként ne rúgja seggbe a saját pártja)... és a csávónak ennyi év után is működik.
Holott már csak egy dohos lopós szardarab, aki a családjával és a haverjaival közösen ellopta egész Magyarországot.
Semmi új, semmi építő szándék nincs már benne, mégis beáll mögé nem is tudom hány millió ember, akik ennek tapsolnak.
Nem látják, hogy ez az alak már hosszú évek óta teljesen elvesztette a kapcsolatot minden józan ésszel.
Imádkozik, amikor úgy tartja a voksok igénye (csuhások térdre), aztán odadörgölözik a határon túliakhoz (amikor előtte pont ők voltak ellene a külhoni magyarok szavazatának), és működik és működik.
.. ennyire hülye tényleg csak a magyar lehet, hogy ezt a szarházit ennyi éve tartja hatalomban.
Folytatnám a felsorolást, de minek.
fideszes gyökér
@Shikari: szerintem négyharmad legyen, utána pedig mindenki kapjon egy műanyag stadiont az otthonába keresztény oltárnak!
Istenakinincsen
Előbb nem lehet leváltani ezt az idióta kormányt?A vírust használják politikai célokra.
Ezeknek senki és semmi nem számít,csak a hatalom és a pénz.???
Shikari
A libsik ördögi terve a magyarság felszámolására nem jött be. Jelenleg a liberalizmust számolja fel a magyarság és megnevezi a nemzet ellenségeit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.