Jobboldali, pontosabban fideszes körökből össztűz zúdul Karácsony Gergelyre, aki a "The Economist"-nak adott interjújában alacsonynak és kövérnek írta le Orbán Viktort. Természetesen alig várták a fideszes tanácsadók, hogy Karácsony “hibázzon” és máris beindíthatták a kommunikációs úthengert. Azt most mindenki elfelejti, hogy az elmúlt években válogatott sértéseket vágtak a polgármester fejéhez...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Kapjanak már a fejükhöz a begőzölt orbánellenesek és gondolkozzanak már kicsit!
Egy választás nem arról szól, hogy hőzöngsz egy jót egy sör mellett a kocsmában! Viszont ki tudsz baszni egy életre a gyerekeiddel, unokáiddal és mindenkivel, mert neked nem szimpatikus a Lölő vagy Vitya, mert ezt adták a szádba, mert ilyen médiumokat olvasol.
Aztán ha dől a kerítés, ha az afgán gyerek pofánvágja a tiédet és kussolnod kell, ha az afrikai bantu megerőszakolja a lányodat és megint csak kussolnod kell, akkor meg te leszel a legjobban felháborodva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Háá ez a vergöcte ha úgy odalenne Bayerzsótfika szellentéseitől 21-szer megatöbbi is még érteném is. Kicsi kövér zsírdísznyó tolvaj csuti paraszt. No ezért ád e káderjani Lovagos Körösztöt? Neeem ? Akkor még nem sikerült ' fölül ' múlnom sem Bayerzsótfikát sem a baromarc M1-es elhízott gorolláját. Gondúúltam lemegyek már szintjükre hátha úgy megértik. Bár asszem kár értéssel zavarni Nemzethy Nagy Magyar Köreiket.
Nessy
@Csizmás Kond: Elnézve egyik másik népnemzeti hozzászólást, még azért sokunknak van mit tanulni! Jó lenne, Bayer meg Bencsik indítanának kurzust ebben a témakörben!
Nessy
@Néro: Talán ha Brüsszelt, vagy Sorost illetnéd az ő jelzőikkel! De lehet ellenzéki politikus is!
Csizmás Kond
@Nessy: ...azokat nem nézem de ezt itt néha olvasom...
NKF
Kamu Geri csak vonulgasson a buzi zászlóval,illik hozzá!
ómió
@Macskaszem: Mindig ilyeneket álmodsz!? És arra se szoktál felébredni, amikor a bolsi tetübandáddal együtt harsogjátok "szent efftársi zsoltárotokat", az Internacionálét? Vagy egyszerűbb az egészet - "jó efftárs" módjára - csürhéstül a "Zorbánra" hazudnod, idiótája!? Eleid is így szokták! Látom, ennyire "vetetted" te le a vérmocsok kommunizmusotokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.