A DK politikusa írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be Polt Péternek arról, sértett-e törvényt a Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), amikor tavaly márciusban jóváhagyta Orbán Viktor felcsúti fociakadémiájának a 3,28 milliárd forintnyi tao-támogatás felhasználását.

A NAV vizsgálja a furcsa felcsúti focipénzt, az MLSZ egyetlen nap alatt döntött a közpénz sorsáról

Budapest, 2019. június 11. Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Vadai Ágnes idézte a 444.hu cikkét, amely a szövevényes ügyről tényként írta, hogy az MLSZ nem szabályos, hanem egészen rendhagyó körülmények között,

egyetlen nap alatt döntött a közpénz sorsáról, fittyet hányva a sportág és a köz érdekeire.

A legfőbb ügyész a Demokratikus Koalíció politikusának kérdésében foglaltakat feljelentésként értékelte, azt két nap múlva továbbította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságára.

Polt Péter tudatta, ott a feljelentés kiegészítését rendelték el. Ennek határideje a hónap vége. Az elbírálás eredményéről a hatóság tájékoztatja Vadai Ágnest.

Forrás: 24.hu/444.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Hűtlen kezelés, adócsalás, hatalommal való visszaélés, erőfölénnyel való zsarolás, ... stb.
nagy a választék!
ja és eu direktíva TÍLTJA A KÖZPÉNZZEL VALÓ TÂMOGATÁSÁT A PROFI SPORTSZERVEZETKNÉL!
Elég ennyi törvénytelenség??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Felcsúti focipénzt, MLSZ meg furcsa. Nem furcsa ez csak a szokásos tolvajlás. Pol Pot Peti-kéje nem kiegészíteni kell egy tényt. Neked kéne utána járni . Azért lennél az Ügyész jó huha anyádat. A legfelsőbb de csak a legaljább vagy. Tróger tolvajok takargatója.
balos
@namihami: Bélyeget ne tegyél rá,mert az nyomra vezet!
balos
@Néro: A pol-pot az nem valami keleti rezsi szilárd volt!
tudode
Az a TAO pénz, amely nem folyik be a költségvetésbe, hanem a korrupció melegágyaként "adakoznak" azok, akik kéz, kezdet most játszik a kétballábas, elfajzott focistával!
.
Aról nem is szólva. hogy a TAO pénz csepp a tengerben ahhoz képest,hogy élnek még olyanok akik megkoplalták a II. világháboróborzalmait, nélkülözéseit, elképedve követik azt, hogy a sunyi félművelt parasztok visznek közjogilag érvénytelen bilétával földet, kastélyt, kíruát, árkot, utcát, mindent, amire megfájdúl a műfoguk!
.
Az egy dolog, hogy cuccolnak!
.
De nem érték be a cuccolással, 30 év demokráciát, a vérrel áztatott alapjogokkal együtt semmisítették meg, amelyet az utánuk következő generáció is megemleget, mert számukra a nélkülözés ismeretlen testközelből!
.
Pedig ha megmebereli magát az, aki feljött Pestre szerencsét próbálni, és sunyi módon bekebelezte az ország minden sarkát, lehetett volna Göncz Árpád köztársasági elnökhöz hasonlóan megbecsült közszolga!!!
.
Nem tartott senki még szódavizes sprinit sem a fejéhez, saját magának köszöneti/hette azt, hogy már Göncz Árpi bácsi búcsúztatóján úgy viszolyogtak tőle mint egy leprástól:
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
----------------------------
.
De a hatalom, és a pénz narancsködétől nem hjalandó látni a KÖZSZOLGAKÉNT a nép mérhetetlen utálatát!
--------------------------------
.
Pedig jó ha udja, ha a nép beindul akkor fel kell venniük a nyúlcsuKÁT:
.
----- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
---------------------------
.
Elképesztő az, hogy Petőfi Sándor sorai 2021-ben is sújtja a magyar népet!
Néro
@namihami: Ha már boríték küld meg Pol Pot Peti-kéjének. El fogja tenni. ( Ha elég vastag .)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.