Pünkösdkor esik az eső és fúj a szél? Sebaj, úgy tűnik, a Gázos, aki okosabb Zuckerbergnél, tud megoldást kezdi bejegyzését Hadházy Ákos. 

Így mulat az elit – a NER kedvenc repülője pénteken leugrott Sevillába, majd átröppent Malagába is és hétfő este már itthon is volt
(Illusztráció)

Az a repülő ugyanis, amellyel Mészáros Lőrinc és kedvese Dubajba repült március 15.-én és amivel Gázos a határszélen fekvő Eszékre is leutazott, pénteken leugrott Sevillába, majd vasárnap átröppent a spanyol tengerparton fekvő Malagába is és hétfő este már itthon is volt. De legalább kipihente az építkezést.

- írta meg a politikus.

Azt, hogy ki utazott a gépen, pontosan nem lehet tudni. A gép Hadházy szerint óránként kb 3 millióba kerül.

Nem csak a Gázos használja néha más, közbeszerzéseken gazdagodott jómadár is repül vele, sőt, Orbán is ment már ezzel meccsre. Teljesen mindegy, úgy is Ön fizeti valójában.

- zárja a bejegyzést.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kell az a kis kikapcsolódás ebben a lélekölő ""cukerberginél is keményebb"" robotban. És az új asszonykára is ráfér egy kis kiruccanás. Ott talán egy rövidebb időre el tudja nyomni magában a tudatát annak, hogy kihez ment hozzá.
És hogy más is elröppen időnként a repcsivel? Nem volna szép a Lölőtől, ha kisajátítaná. Elvégre ez nem magángép, ez az Orbán Tours gépe. Mindenki (majdnem mindenki) használhatja. Csupán a megfelelő körben kell a jegyért sorbaállni. A költségek pedig 9 és fél millió zember között oszlanak meg. Így pedig már nem is olyan sok esik egy-egy tulajdonosra.
Gazella
@fideszes gyökér: igy hajnalban olvasva ...
ómió
Ne tojjatok be, efftársak! Ha "Biden módra" jövőre ti "nyernétek", Moszkvába is elmegy veletek a "NER kedvenc repülője" és meglátogathatjátok Lenin efftársatok mauzóleumát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.