Ma, azaz május 26-án van a 15. évfordulója annak, hogy elhangzott Magyarország 21. századi történelmének legnagyobb hatású – a sajtónak majd csak ősszel kiszivárogtatott – beszéde, amely Gyurcsány Ferenc, az egy hónappal korábbi választásokon győztes akkori miniszterelnök szájából hangzott el.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kapásból történethamisítás amiatt, mert nem úgy kezdődik a lejárató film, hogy ki kukkolt, ki hergelte a laikus zembereket
.
---- Orbán 72 órás ultimátumot adott a kormánynak
index.hu/belfold/ulti1002/
.
""""Orbán Viktor, a Fidesz elnöke felszólította a koalíciós pártokat, hogy mozdítsák el a kormány éléről Gyurcsány Ferencet. „Minél tovább marad a miniszterelnök, annál nagyobb lesz a baj” – fogalmazott. A parlamenti bizalmi szavazást ócska trükknek minősítette, és a konstruktív bizalmatlansági indítvány benyújtására szólította fel a koalíciót."""
------------------------------
.
---- Orbán új chartát alapított
hvg.hu/itthon/20061006orban_kossuthter
.
""" Helyre kell állítani az erkölcsi rendet, mert az a politikai és gazdasági rend alapja – mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Kossuth téren megjelent több tízezer kormányellenes tüntető előtt."""
-----------------------
.
Oszt 2022'-re úgy tűnik kiborúl a bili, csak úgy, mert a sunyi, félművelt paraszt túlzásba vitte, amúgy közjogilag érvénytelen plecsnivel a sompolygást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.