Ma, azaz május 26-án van a 15. évfordulója annak, hogy elhangzott Magyarország 21. századi történelmének legnagyobb hatású – a sajtónak majd csak ősszel kiszivárogtatott – beszéde, amely Gyurcsány Ferenc, az egy hónappal korábbi választásokon győztes akkori miniszterelnök szájából hangzott el.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kapásból történethamisítás amiatt, mert nem úgy kezdődik a lejárató film, hogy ki kukkolt, ki hergelte a laikus zembereket
.
---- Orbán 72 órás ultimátumot adott a kormánynak
index.hu/belfold/ulti1002/
.
""""Orbán Viktor, a Fidesz elnöke felszólította a koalíciós pártokat, hogy mozdítsák el a kormány éléről Gyurcsány Ferencet. „Minél tovább marad a miniszterelnök, annál nagyobb lesz a baj” – fogalmazott. A parlamenti bizalmi szavazást ócska trükknek minősítette, és a konstruktív bizalmatlansági indítvány benyújtására szólította fel a koalíciót."""
------------------------------
.
---- Orbán új chartát alapított
hvg.hu/itthon/20061006orban_kossuthter
.
""" Helyre kell állítani az erkölcsi rendet, mert az a politikai és gazdasági rend alapja – mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Kossuth téren megjelent több tízezer kormányellenes tüntető előtt."""
-----------------------
.
Oszt 2022'-re úgy tűnik kiborúl a bili, csak úgy, mert a sunyi, félművelt paraszt túlzásba vitte, amúgy közjogilag érvénytelen plecsnivel a sompolygást!
sgl
@tudode: a 2006-os, OV féle államcsíny valós tényei..
1., Gyurcsány akkor egy demokratikusan megválasztott miniszterelnök volt
2., A választásokat elvesztett Orbán erőszakkal akarta megszerezni a hatalmat, erre Vona bevallása szerint
maga OV kérte fel, hogy erőszakos zavargásokkal balhézzanak.
3., A rendőrség csak a törvényi kötelességét teljesítette, felkészületlenek voltak, mint most az eu. mellékesen 386 rendőr sérült 44 súlyosan./
4., Gyurcsány nem adott ki tűzparancsot, - nem is adhatott, nem volt joga,- sőt a fideszes Nyitrai hiányolta az éles fegyverrel való lövetést.
5. , A kormánynak ultimátumot adó és a jobboldali CSŐCSELÉKET fellázító Orbánt és Vonát hazaárulásért 20 évre kellett volna eliítélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.