Ahogy arról korábban beszámoltunk, durva módosítások kerültek bele a pedofiltörvényként ismerté vált jogszabályba. Tilos a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás népszerűsítése.

Alföldi: "A legaljasabb módszer, amit a hatalom használhat, az a szexuális irányultság összemosása a pedofíliával"
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Közleményben reagált a Szivárványcsaládokért Alapítvány arra a törvényjavaslatra, amely megtiltaná, hogy 18 éven aluliaknak tartott szexuális felvilágosítás keretei között beszéljenek a fiataloknak a homoszexualitásról vagy a nemváltásról – írja a Telex.hu.

Eközben Bécsben szivárványcsaládos érzékenyítő csomagot visznek be az óvodákba

Úgy gondolják nem lehet elég korán kezdeni az érzékenyítést

- áll Bécs Városa közleményében. A csomag brosúrákat, plakátot, egy sokszínű családokról szóló könyvet, illetve egy kifestőt is találni. Utóbbiban a gyerekek különböző családformákat különböző színekre színezhetnek – írja a 444.hu.

A diszkriminációt meg kell szüntetni, és minden embernek, beleértve az LMBTQ közösség tagjait, egyenlő esélyt kell biztosítani

- jelentette ki Christoph Wiederkehr bécsi alpolgármester. A politikus szerint a pedagógusok képzésének és a korai gyermekkorban megkezdett érzékenyítésnek ebben kiemelkedő szerepe van.

A magyarországi pedofilellenes törvénycsomag kiegészítéséhez hozzászólt Alföldi Róbert színházi rendező is

Ő Facebook-posztjában arról írt, hogy szerinte a kormány a

közelgő választások miatt pécézte ki az LMBTQ+ közösséget

Alföldi szerint

a törvényjavaslat büntethetné például azt a tanárt, aki olyan színházi előadásra viszi a gyerekeket, amiben szó esik homoszexualitásról.

Bejegyzésében azt írta:

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat

Hozzáteszi:

Éppen egy olyan darabot próbálok Budaörsön, – egy erdélyi magyar író művét –, aminél nagyon sokat beszélgettünk arról, hogy milyen fontos lenne, hogy minél több középiskolás lássa, hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni, hogy tájékozottak legyenek, hogy boldogok legyenek, és mondjuk ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy pl. a saját nemükhöz vonzódnak.

Majd azzal folytatja:

Ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elhozza erre az előadásra a diákjait. Mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecet.

Hozzáteszi:

Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz. Ezt gondolják a hatalmon lévők. És komolyan ezt gondolják.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hülyék mint mindenhez de hát azért Fitymák. Ha bármihez is értenének nem Nagy Orr Bán seggnyalásából akarnának megélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@vacsi: Ez logikus érvelés! Tiszteletben tartva! :-)))
simmering73
Szájer Józsi melyik filmet nézte meg, ami után kényszert érzett arra, hogy ereszt másszon?
simmering73
"Orbán pedig a legnagyobb keresztény, aki a keresztény értékeket védi. Így működik a goebbelsi propaganda. Miközben a melegjogoknak semmi közük a pedofíliához,a diszkriminációmentesség nem a pedofilokat védi. De Orbán ezt összemossa a magyarok fejében. Aki nem fasiszta, az pedofil. Miközben a Fidesz adta most a nevelőszülői hálózatot a katolikus egyház kezébe. Ebben csak az a különös, hogy a nevelőotthonokban és a nevelőszülők egy részénél nevelkedő gyerekek vannak leginkább kitéve szexuális bántalmazásnak, a katolikus egyházban pedig tömegesek a pedofil papok által ekövetett visszaélések."
nepszava.us/a-magyar-qanon-a-pedofiliat-osszemossak-a-homoszexualisokkal-hogy-a-melegjogokat-vedo-ellenzeket-is-veluk-azonositsak/
istván irén
@simmering73: Rá tapintottál a lényegre tökéletes meg látás
zsupumi
@NKF: Némelyik férfi mocskosabb a hálószobában, mint a buzik !
csak úgy....
az orbán rendszer müködöképtelen lenne az aljasság és setétség nélkül!- ök így felebarátiak és keresztények..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.