A miniszterelnök szerint Brüsszelből balliberális támadás indult Magyarország ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
De ennek az illiberális őrületnek se, more.
Nyírfa
Te Viktor! Ha már őrület: szeded Te rendesen a gyógyszert? Nem véletlenül kérdezem, és igazából nem érted aggódom - ha nem veszed sértésnek. De pihenned kéne, mielőtt még tankba ülsz, és ránk irányítod a csövét.
RonaGyuri
Aid memoire,

bár nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a köpcösnek nem szóltak, de az eresz-lovag Szájer Jocónak sem

Mint ismert ártunk és qurmányunk bátor és szokatlan kormányzati döntéseket kíván hozni, legalább is a retardált dagadt törpe így jellemezte a homoszexualitást és a pedofiliát összemosó törvényüket.
S ez még csak hagyján ez a zakkant bunkó még szóban rá is tett néhány lapáttal. olyanokat mondott, hogy: „Magyarország nagy árat fizet azért, mert nem hajlandó aláírni az isztambuli egyezményt” kétséged ne legyen nem hajlandó elítélni a nők elleni és a családon belüli erőszakot.
Majd „Magyarország nem rúg bele a nyugatiakkal együtt az orosz elnökbe, hanem megadja neki az őt megillető tiszteletet, mert védi a keresztény családmodellt, mert itt nincs tere az LMBT-őrületnek.”!
Ezen túlmenően arról értekezett, hogy „Törvényünk méltó folytatása az európai szabadsághagyományoknak”. Majd hozzáfűzte: „már nem a »világ proletárjai egyesüljetek«, hanem a »világ liberálisai egyesüljetek« a jelszó”! Ami egy igencsak pikáns idézetből van: „There's no such thing as a liberal. A liberal is a commie with a college education thinking negro thoughts”!
Tényleg nagy kár, hogy sokan már nem emlékeznek egy évre sem:

m.facebook.com/FideszHU/photos/a.10150098801139307/10160357738309307/?type=3&source=48

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.