Június végén derült ki, hogy Orbán Ráhel a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője lett, ez volt az első alkalom, hogy a miniszterelnök lányának neve hivatalosan is megjelent a cégadatok között számol be róla az mfor.hu.

Orbán lánya tervezi budapesti legexkluzívabb szállodájának márkáját

A BDPST Koncept a BDPST Zrt. leánycége, tehát Tiborcz István, a miniszterelnök vejének fő cégéhez tartozik. Azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy Orbán Ráhel pontosan mivel foglalkozik.

A cég ügyvezetője Orbán Ráhel és csapata jelenleg az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik. Kiemelt céljuk, hogy történelmi múlton alapuló narratíván keresztül hosszútávú hazai és nemzetközi sikereket érjenek el

- közölte a BDPST a honlapján.

Hozzátették:

a BDPST Group ingatlanfejlesztéssel és hotel managementtel foglalkozik, de emellett igény volt arra is, hogy a hotelek és éttermek brandigjének kialakítására is nagy hangsúlyt fektessen.

A cégcsoport missziója szerintük, hogy hozzájáruljon a magyarországi építészeti örökség megóvásához azáltal, hogy kiemelkedő adottságú, ugyanakkor jellemzően leromlott állapotban lévő ingatlanokat teljeskörűen felújít, a jelenkor követelményeinek megfelelően modernizál, és azoknak új funkciót és üzleti modellt ad. 

A miniszterelnök lánya tehát most az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik. Azt nem tudni pontosan, hogy melyik hotelről van szó, de a BDPST legnagyobb beruházása jelenleg a Vörösmarty tér szomszédságában található, a Mahart- és a Futura-házat, valamint a korábban a Pesti Hazai Első Takarékpénztár központjaként funkcionáló épületet is átölelő tömb komplex felújítása. 

A napokban pedig megnyílt a felújított Matild Palotában is egy luxushotel, szintén a Marriott szállodalánc új tagjaként.

Forrás:mfor.hu
Címlapkép:

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Hát ki más?! orbán lánya, aki apu saját lábán áll.
És tűri a hülye magyar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nem követem naprakészen az orbáni szaporodását! Csak a kép alapján rémülten kérdezném, hogy ismét várható egy újabb százlábú világra jövetele?
Már az eddigi is sok volt, nem kéne ezt ennyire erőltetni a zemberek kontójára.
Nyírfa
Ráhel és a márkaépítés történelmi múlton alapuló narratíván keresztül...értem. Csak hát ehhez a munkához kellene műveltség, elhivatottság, intelligencia, érzékenység, olyan erények és a tudásnak az a szintje, ami Ráhelnek nem adatott meg.
Nyírfa
@namihami: Nem friss a kép. Ez az utolsó terhessége volt, a felvétel akkor készült, amikor éppen bemutatott tartott, milyen az, amikor a miniszterelnök lánya megéli a tiszteletet.
human
Orbán lánya annyira tehetséges, hogy a szakdolgozatáért járó díjat is az adta át aki a szakdolgozatának a témavezetője volt.

"Saját témavezető és szakszeminárium-vezető tanára adta át az állami cégtől kapott díjat Orbán Ráhelnek"
eduline.hu/felsooktatas/Sajat_temavezetoje_dijazta_Orban_Rahelt_LFHWQB
namihami
@human: Ez nem elfogultság vagy összejátszás! Ilyet egy Orbánlány nem csinálna, nem ezt látta/hozta otthonról.
Csak, mivel az a bizonyos téma- és szakszemináriumvezető volt a leginkább ""szakértője"" a Récsölke dolgozatának, ezért esett rá a választás. És, nem mellékesen, kisértetiesen hasonló volt a helyzet, mint Drogostomi miniszteri kinevezése idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.