Gulyás Gergely miniszter korábban tagadta, hogy lenne ilyen "vakcinaturizmus", ám a román operatív törzs máshogy látja a dolgot.

A Magyar Hang kérdésére a román operatív elárulta, hogy hétszáznál is több magyar állampolgár kapott Romániában koronavírus elleni oltást már. 

Gulyás Gergely korábban tagadta, hogy lenne "vakcinaturizmus", közben telekocsival utaznak a magyarok nyugati oltásért Romániába

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A lap emlékeztetett rá, hogy a június 24-ei kormányinfón Gulyás Gergely miniszter tagadta, hogy létezne vakcinaturizmus, és hogy Romániába járnak át azok, akik kínai oltást kaptak, de nincs elég antitest a szervezetükben a védettséghez.

A miniszter a Belügyminisztérium adataira hivatkozott, ám ezt most a román hatóság cáfolták:

Romániában az elmúlt időszakban 715 magyar állampolgárságú személy kapott oltást, zömében Pfizer-vakcinát, és folyamatosan érkeznek az emberek.

Gulyás Gergely korábban tagadta, hogy lenne "vakcinaturizmus", közben telekocsival utaznak a magyarok nyugati oltásért Romániába

Egy férfi autójában ülve megkapja a Pfizer-BionTech koronavírus elleni Comirnaty-vakcina első adagját a kolozsvári autós oltópontnál 2021. május 22-én. Fotó: MTI/Kiss Gábor

A lap még június végén írt arról, hogy magyarok telekocsival utaznak a határ menti romániai nagyvárosokba (mint Arad, vagy Nagyvárad), hogy harmadik oltásként Pfizer-vakcinát kapjanak. Romániában ugyanis állampolgárságtól függetlenül bárkit beoltanak.

Forrás: hang.hu

Címlapkép: MTI/Kiss Gábor

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Marhagulyás hazudozik, mint rendesen, dehát ezért tartják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
gergel mit tudsz te a puszta mesztelen valóságról? szart sem, de tudd ettől még létezhet ha nem is akarod tudni.
Qqberci
Marhagulyás hazudozik, mint rendesen, dehát ezért tartják...
ágimami
Ez ám a ciki!!! Mást sem tud, csak cáfolni mindent!! Egyszer mindenre fény derül, remélem hamarosan!!
134.bátor
Hazudnak egyfolytában,mindig, mindegyik!!
mágnes
Azt mondja mind amit hallanotok kell ,közben pedig semmi köze a valósághoz . Nem ismerős ez valahonnan ???
Eladott Ország
Gulyás hazudozásban már túl tesz a kenyéradó gazdiján is. A fidesz-kormány a világelső halálozási adatok ellenére is győzelmi ódákat zeng.
➡ Az egész világon nincs még egy ország, ahol népességarányosan olyan magas lenne a halálozás, mint nálunk.
❗A kormány ennek ellenére nagyon ügyel arra, hogy megrendültségnek, együttérzésnek a szikráját se mutassa. A kormány ünnepelteti magát és elvárja, hogy az emberek hálásak legyenek nekik. Ha mi legyőztük a járványt, akkor miért kellett meghosszabbítani a veszélyhelyzetet szeptemberig? Egy cinikus, pofátlan, senkiházi rohadék, a jogászok szégyene!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/188663392_1755777594586668_3598356220935927557_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MezLzlHKTJoAX_qfkaQ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=719e5e72a0b6c29c8b47005c3c977142&oe=60EE127F
mágnes
@Eladott Ország: Ha jövöre netán vextenek ,akkor is azt mondják majd hogy győztünk , mert a nemzeti xélsőséges ideologiánkat elhintettük . :-(((((((((((((( Bolondok ezek ,higgyed el nekem .
Eladott Ország
@mágnes: Orbánnak csak egy a fontos, a hatalom! Ma fehér, ha kell, holnap fekete...
m.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/orban_ha_kell_1364501367.jpg
justhpeter
Ma már a kormánytagok és a NER-lovagok csak abban versenyképesek, hogy ki tudja jobban lejáratni a rendszert. Amiben abszolút elsők vagyunk a világon, az az általános hazai és nemzetközi hazugságbajnokság, amiben a legtöbb induló Magyarországon van, hatalmas kormányzati válogatott hazudozóval.
RonaGyuri
@Eladott Ország: egy pont kimaradt: egy műveletlen paraszt-komcsi a legaljasabbak közül! =))
tudode
Nem csak a vakcinaturizmussal kapcsolatban kénytelen félretájékoztatni bármelyik, a kedves vezető alárendeltségébe tartozó KÖZSZOLGA, hanem az hatvanpusztai cuccra is, megjátszva a tájékoztatlant, azt a kérdést adta a kérdezőnek a feltett kérdésre, hogy """ Nekem a miniszterelnök úr azt mondta"""
---------------------
.
-----Megkérdeztük Gulyás Gergelyt a milliárdos hatvanpusztai Orbán-birtokról
hvg.hu/gazdasag/20210624_hatvanpuszta_korrpucios_kockazatok_orban_gyozo_orban_viktor_gulyas_gergely
.
A vonatkozó részlet:
.
„””””Megkérdeztük Gulyás Gergely minisztert Orbánék hatvanpusztai birtokáról, amelynek milliárdos részleteiről a HVG hetilap és a hvg360 számolt be. A miniszter a sport és politika összefonódásáról, a vagyonnyilatkozatokról és a Velencei-tóról is beszélt a kormányinfón a hvg.hu kérdéseire válaszolva.
A friss HVG hetilapban – és a HVG360-on – összefoglaló olvasható a miniszterelnök édesapjának a hatvanpusztai birtokon zajló építkezéséről. Kiderül például, hogy milyen ütemben zajlik a beruházás, és hamarosan videón is bemutatjuk, hogy áll az épíkezés, és hogyan fog kinézni az Orbán Győzőhöz köthető 6700 négyzetméteres komplexum.
. (...).
Gulyás válasza szerint "itt egy majorságról beszélünk, ahol a gazdasági épületek vannak nagy többségben. A miniszterelnök úr édesapja esetén pedig egy évtizedek óta működő aktív vállalkozóról beszélünk, ezért mi e kettőt nem kötöttük össze eddig semmilyen formában. (...)
.
Arra a kérdésre, hogy honnan tudni, hogy gazdasági épületekről van szó Gulyás kijelentette:
.
Nekem a miniszterelnök úr mondta.""""
.
Ennyit a kormányinfókról!!!
--------------------------
.
Láss csodát!
.
A nárcisz kutyus buktatta le a székház mutyis pasit, amiértt még az alárendeltségébe tartozók is kénytelenek hazug kutyát jászani:
.
----- Végül Nárcisz kutya buktathatja le Orbánék titokzatos birtokát
24.hu/kozelet/2016/03/04/vegul-narcisz-kutya-buktathatja-le-orbanek-titokzatos-birtokat/#
.
!!!
Rockxy
mindegyik agyhiányos ott óttatja magát
gina
Az a fontos ennek a mocskos fidesz bandának hogy kerestek eleget a kinai vakcinán,a nép élete mit is érdekli ezt a szektát, undoritó férgek, elég volt ebböl a sz@r mocskos népségből Viktorral az élen, remélem egy fán köt ki
gina
@Rockxy: Látszik te is ott voltál ...
Néro
@Qqberci: Kötélen kéne tartani pár percig. Köteles lacamacánál úgy is van mindig kéznél.
RonaGyuri
@Qqberci: a derék m1 nem csak 19-re de 20-ra os lapot húzott:
arról értekeznek, hogy a magyar kormány lehetővé teszi a határmentieknek is mi adjunk oltást! =))
ómió
Nahát! Efftársilag inkább a román Pfizer, semmint a magyar? Pedig az "keletibb"! Ott már nem baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.