Kövér László a Kossuth Rádió vendége volt, itt beszélt arról, hogy szerinte az Európai Uniót azok teszik tönkre, akik Magyarországtól akarják most megvédeni. A fideszes házelnök hozzátette, hogy néhány nagyarcú nyugati politikus szereti az orrunk alá dörgölni, hogyha most akarnánk belépni az unióba, akkor úgymond nem vennének fel bennünket az állítólagos jogállami problémáink, illetve a nézeteink és az értétekről vallott véleményünk miatt. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy ha most lenne népszavazás,"én egészen biztosan nemmel szavaznék". A 2003-as csatlakozási népszavazáson "sem jó szívvel szavazott igennel", de mindent egybevetve az volt a meggyőződése, hogy az EU-tagság Magyarországnak olyan új dimenziót nyit ki, ahol a saját nemzeti érdekei érvényesítésére egy kedvező, demokratikus és civilizált keretrendszert kap, amelyben ráadásul anyagilag sem jár rosszul. Kövér László erről elmondta, hogy : "ez mind a mai napig igaz", majd hangsúlyozta, távolról sem gondolja úgy, hogy jobb...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Shikari: A gazdag életrajzi elemekből kár volt kihagyni a legfontosabbat: Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az egyetemre. No nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat. A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. Indoklás : ' az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.' A gyermek nem felel az apja rémtetteiért. De! Nem az apát vették fel az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem idióta gyerekét! Ebből fakad minden aljassága. Mások élete, vére... Ugródeszka a tuskónak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Sötét vagy ,mint egy belsőzseb...meg mint ez a félkegyelmű súrmó Kövér.
Nessy
@Shikari: Na látod! Aki elég hülye volt, kihasználta!
gina
De ki a fene kérdez tőled te agyalágyult primitiv undor...
gina
@Shikari: Te sötét cigány bunkó menj vissza a jó édes román putridba ,ott oszd a lapot IQ null
Emmersson71
"Kövér biztosan nemmel szavazna, ha most kéne dönteni Magyarország uniós tagságáról"

...és IGENNEL szavazott a ruszkik és kínaiak általi megszállásunkról :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.