Az eset idén márciusban történt Budapesten, most lehet, hogy kiutasítják az országból.

Hihetetlen, hogy ez megtörténhet: fényes nappal lerángatott egy nőt a buszról, majd erőszakoskodott vele – videó
Fotó: Magyarország Ügyészsége/YouTube

A vád szerint egy külföldi férfi idén márciusban egy fővárosi autóbuszon támadott meg egy nőt, lerángatta buszról, majd erőszakoskodott vele; az ügyészség szexuális erőszak bűntettével vádolja – írja a blikk.hu.

A vádiratba belefoglalták, hogy a vádlott egy 27 éves jemeni állampolgárságú férfi, aki 2021. március 27-én kora reggel egy autóbuszon utazott a sértettel. A férfi a VIII. kerületben, a Kálvária téri megállónál, támadt rá az álodzatára. A védtelen nőt a kabátjánál fogva lerángatta a buszról, majd hátulról átkarolta a sértettet, kabátjának és nadrágjának cipzárját lehúzta, majd erőszakosan fogdosni kezdte.

Mindeközben a sértett természetesen próbált kiszabadulni a vádlott fogásából, és többször segítségért kiabált. A dulakodás során a férfi felemelte és a földre dobta a sértettet, majd ráült és továbbra is lefogva tartotta azért, hogy a nővel további szexuális cselekményt végezzen. Végül járókelők siettek a nő segítségére, így a további bántalmazását megakadályozták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi nyomozói a férfit elfogták és vele szemben a nyomozást lefolytatták. A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetést, valamint Magyarország területéről történő kiutasítást indítványoz a vádiratban – írja az ügyészség.

Forrás: blikk.hu
Fotó: Magyarország Ügyészsége/YouTube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
koszos arab...ez kell a sok jogvédő szarosnak, meg a cigó integráció!
vacsi
@Horizont: Én még egyetlen valóban rászorultat sem láttam közülük. Itt, a magyarok között viszont sokan vannak - az ő érdekeiket persze, nem védik...
vacsi
@Horizont: Mindenkit senki nem láthat. De azok a "menekültek", akiket én láttam, csupa-csupa fiatal férfi volt. Ha valóban menekülnie kell, otthon hagyja a családját? És, aki otthon hagyja szívbaj nélkül őket, abban meg lehet bízni?
Valóban, a rászoruló magyarok érdekeit a kormánynak kell képviselnie. Ha jobban megnézed a törvényeinket, akkor látod, hogy azok erre alkalmasak - csak éppen a hatóságok - és végső soron a bíróságok - nem tartják be.
vacsi
@Horizont: Igen, ilyesmit én is gyakran érzek.
Málna
@Horizont: Hát igen, logikus érvelésre nehéz is reagálni.:-)
Málna
@Horizont: Nem kell azonosulnod a gondolatvilágával, tényeket, tapasztalatokat osztott meg vacsi, ezzel nem tudtál mit kezdeni. Nem is lehet, hiszen igaza van. Te meg ennek beismerése helyett jössz ezzel a kamu szöveggel...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.