Kedden Békés megyében kampányolt Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje. Békéscsabán a Jókai színház előtt tartott fórumán transzparensekkel tüntetők is várták... Dobrev Klára csabai fórumán arról beszélt, hogy megteremtenék a sokak Magyarországát. A Jókai színház előtt saját hívei mellett tüntetők is várták különféle transzparensekkel, miszerint nem kérnek a politikai ejtőernyősökből, és hogy a baloldaliak tönkretették a Barnevált, az István malmot, a hűtőházat. Sípoltak, azt kiabálták, hogy „hazaáruló”, illetve, hogy „Gyurcsány takarodj!”. Amikor Dobrev Klára mikrofont ragadott, a szemközti házból rendkívül hangos zene szólt. Később a DK-s aktivisták is transzparenst tartottak, és farkasszemet néztek, veszekedtek a tüntetőkkel...

Forrás: beol.hu
Feltöltő: Designer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Krumplis mamik, nyomorult nyuggerek kicsi pénzért nem szégyellik vagy szégyellik de a kicsi pénz az (kicsi) pénz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
(18:42) Érdekes: a múlt héten még azt kérte az EU-tól, ez a bojlertestű, hogy ne küldjenek pénzt Magyarországra...
simmering73
@vacsi: Nem a próféta szól belőled. Jól látod, csak a ló van fordítva alattad. Valóban, ha ez a népnyúzó, rabló kormány marad hatalmon, sokkal rosszabb lesz nekünk.
Macskaszem
@verőce21: És nincs igaza? A csúti zsírdisznót és társait ne hízlalják tovább. Megértek a vágásra. Az un. magyar embereknek úgyse jutna abból, csak a betonszörnyeket nézhetik majd évtizedekig.
verőce21
A bolgár cukros néni ígért fűt-fát, a mélydékás nyomoroncok meg beszopják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.