Kedden Békés megyében kampányolt Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje. Békéscsabán a Jókai színház előtt tartott fórumán transzparensekkel tüntetők is várták... Dobrev Klára csabai fórumán arról beszélt, hogy megteremtenék a sokak Magyarországát. A Jókai színház előtt saját hívei mellett tüntetők is várták különféle transzparensekkel, miszerint nem kérnek a politikai ejtőernyősökből, és hogy a baloldaliak tönkretették a Barnevált, az István malmot, a hűtőházat. Sípoltak, azt kiabálták, hogy „hazaáruló”, illetve, hogy „Gyurcsány takarodj!”. Amikor Dobrev Klára mikrofont ragadott, a szemközti házból rendkívül hangos zene szólt. Később a DK-s aktivisták is transzparenst tartottak, és farkasszemet néztek, veszekedtek a tüntetőkkel...

Forrás: beol.hu
Feltöltő: Designer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Krumplis mamik, nyomorult nyuggerek kicsi pénzért nem szégyellik vagy szégyellik de a kicsi pénz az (kicsi) pénz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Krumplis mamik, nyomorult nyuggerek kicsi pénzért nem szégyellik vagy szégyellik de a kicsi pénz az (kicsi) pénz.
NKF
Hát,nem tudom!Arra viszont emlékszem amikor a demszkáj" fekete esernyők alatt távozott.
tudode
Senki máson, csak azon múlott az ország jóléte, békéje, biztonsága, aki, un. politikai művészete alatt úggy váltogatta elveit, mint a trottyos gatyáját:
.
----- Emlékszünk még? (Orbán Viktor jóslatai)
www.youtube.com/watch?v=CLCokYTDNnU&t=109s
--------------------
.
Vajon az ellenzék miért nem operál azzal, ha az illiberális faszi vaszil alakít kormányt, akkor ez lesz, az lesz, amaz
.
Megtekintve Döbrev Klára utcafóriumát, el kell ismerni, hogy több só van benne mint az egész galeriben, nem rejti véka alá azt sem, hogy
.
---- Dobrev Klára Kecskeméten: Az Alaptörvény egy össze-vissza módosított tákolmány, ami 2022 után a kukába fog kerülni!
.
azonnali.hu/cikk/20210702_dobrev-klara-kecskemeten-az-alaptorveny-egy-osszevissza-modositott-takolmany-ami-2022-utan-a-kukaba-fog-kerulni
--------------------
.
Nagy a tét:
.
----Orbán Viktor bukása azt jelenthetné, hogy a szavazóknak fontosabb az erkölcs, mint a pénztárcájuk
hvg.hu/360/20210714_Fidesz_valasztasi_igeretek_szavazo_zavecz_szabo
-------------------------
.
Itt az idő válasszatok!

.

.

.
-
jesz
@Peller Anikó: baszki, majd ha te is nyomoult nyugger leszel, és krumpliért eladod a muttert is, majd megtudod milyen is az élet..

Nagy a pofád hülyegyerek..
jesz
Dobrev labdába sem rúghat...nem lesz belőle 1% sem
verőce21
A hazug eu-s feljelentéseik nélkül annyit törődne az EU-Bizottság Magyarországgal mint Észtországgal, Finnországgal, Szlovákiával vagy akár Maltával.
Egyszóval békén hagynának bennünket.

Aszongya, hogy 2500 milliárd forint! Ennyi pénzt kaphattunk volna most az Uniótól azért, hogy segítsünk az elmúlt másfél év kárvallottjain.
Na akkor nézzük, hogy mire ad pénzt most az eu?
1, digitalizálás
2, zöldségek
3, NGO-K és a migráció támogatása
Ezek után van olyan marha, aki beveszi azt a blőd dumát, hogy a kisvállalkozók, egyszerű prolik között lenne szétosztva, ebből egy eurocentet is látnának?
Clavigo
@verőce21: Szegény Lölő is szarul fog járni ?
Designer
@Peller Anikó: Krumplis mamik álltak mindkét oldalon, csak az egyik kapott lufit, a másik nem!
Eladott Ország
@Peller Anikó: tegnap, 11:20 ♦ Azért nem mindenki Rozi néni a TESCOS gazdaságos nájlon' szatyorral? A nyugdíjasok többség azért tudja, hogy évek óta meglopja a fidesz bűnbanda. A nyugdíjas szakszervezet képviselőivel, a fidesz évek óta szóba sem áll, a megkeresésükre nem reagálnak. Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas tagozata (MASZSZ) nem azonos, az Orbán bűnöző többgenerációs román cigány (migráns) által létrehozott nyugdíjas szervezettel, amelynek ő az elnöke.
Rozi néni énekel - a fidesz dala
www.youtube.com/watch?v=tVizgV-6FvI
vacsi
Ez a Gyurcsány-féle banda nagyon nyomul - pedig egyszer már megkapták a lehetőséget, nem éltek vele - amit lehet, tönkretettek! Most miért lennének különbek? Mert a felesége a lánynevén szerepel?!
Eladott Ország
@vacsi: ma, 06:28 ☻ Te egy próféta vagy! Egy fidióta fejlődése az orbáni érában. A keresztény kultúra nélkülözhetetlen tartozékai, az erkölcstelenség, pedofília, hazudozás, elnyomás, és természetesen egy kis kokó és alkohol is jár hozzá, egyfajta bónuszként. És akkor a seggnyalást még nem is modelleztük!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/127246992_1001282963684944_6939748631607820717_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=UBXsomXneQ8AX8b6uAe&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=fcc8afb2ce696434445fa48a842c4ec5&oe=60F5617D
vacsi
@Eladott Ország: Felesleges sértegetni. A hibákat sajnos, én is látom, de nem tehetek ellene semmit. És sajnos, azt is jól látom, hogy az un. "ellenzék" egyetlen célja, hogy most már végre ő is odaférjen végre a moslékosvödör mellé! Nekünk, a népnek a sorsa nem lesz jobb - de rosszabb még lehet! Esetleg sokkal rosszabb! És ne a próféta szóljon belőlem!
verőce21
(18:42) Érdekes: a múlt héten még azt kérte az EU-tól, ez a bojlertestű, hogy ne küldjenek pénzt Magyarországra...
simmering73
@vacsi: Nem a próféta szól belőled. Jól látod, csak a ló van fordítva alattad. Valóban, ha ez a népnyúzó, rabló kormány marad hatalmon, sokkal rosszabb lesz nekünk.
Macskaszem
@verőce21: És nincs igaza? A csúti zsírdisznót és társait ne hízlalják tovább. Megértek a vágásra. Az un. magyar embereknek úgyse jutna abból, csak a betonszörnyeket nézhetik majd évtizedekig.
verőce21
A bolgár cukros néni ígért fűt-fát, a mélydékás nyomoroncok meg beszopják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.