Nagyon erőlködik a Fidesz, de állandóan lebuknak – állapította meg Gyurcsány Ferenc kiskunhalasi fóruma után.

Gyurcsány nagy leleplezése: ezt művelték suttyomban a fideszesek
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Az országot járó DK-elnök aktivistája vette észre, hogy a Gyurcsány ellen tüntetők a helyi fideszes képviselő, Bányai Gábor irodájába viszik vissza a táblákat.

Ki gondolta volna, ugye? Íme a leleplezés:

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt sem tudják ki az a Gyurcsány, hogy tudnának maguktól tüntetni ellene?
A fidesznek még a ,,tüntetői" is irányítva vannak.
Ha másnap a trottyos vajdára küldenék őket tévedésből, akkor ott tüntetnének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@percsi: ma, 13:12
Igazad van, nem fejeztem be az idézetféleséget bizonytalankodás miatt, de hiányosságomat pótlandó linkeltem a cikket, amiben benne van a videofelvétel.
Így rendben vagyunk?
A másik, az itt kommentelők között is előfordul olyan, aki habzó szájjal kommunistázik, de még akkor is köti az ebet a karóhoz, amikor rávilágítok, hogy nagy valószínűséggel a saját szüleit, illetve nagyszüleit gyalázza, hiszen ők az "átkos" kiszolgálói voltak pusztán abból az okból, hogy valahogy megéljenek, és felneveljék tudatlan gyermeküket. Mint a kövér házmester a párttitkár apuval, és vöröskatona nagypapival, meg a pityergős pokorni, szintén a nagyszülő okán.
szaboria1
Bányai is csak egy megélhetési képviselő. Csak akkor nyüzsög ha valahol egy átadás van. Pedig el kellen gondolkoznia a halál szele megcsapta. Most már igazán az emberek érdekeit kellene képviselnie.
percsi
@Giovanni Alba: Akik itt kommunistáznak azok vagy tudatlanok, vagy közösség ellenesek.
“Kommunista szó jelentése:
1. Szleng: A vagyonközösséget támogató (személy), aki azt vallja, hogy minden gyárat, üzemet, üzletet, földet, intézményt, termelési eszközt az egyetlen politikai párt vezette állam tulajdonába kell venni, és a társadalom minden tagját alá kell vetni ennek az egyetlen politikai pártnak, amelynek hatalma az egyén életének minden részére ki kell, hogy terjedjen.
Egy kommunista ember életének minden területével a pártot szolgálja. A kommunista ember számára teljesen csak a pártvezető az elfogadható egyetlen tekintély.
A kommunista párt egyszemélyi vezetés alatt áll.”
(WikiSzótár)
Jelenleg is kommunizmus van, egy "igen apró" értelmezési hiba folytán: minden közösségi (állami) tulajdont a vezetés magán tulajdonba kell venni.

Mit is jelent a kommunista?
A kommunista szó ma azt az embert jelöli, aki felháborodik a világ igazságtalanságain. Akit zavar, hogy sokan élnek szegénységben, hogy ártatlan emberek veszítik életüket a pénzért, olajért folyó pusztító háborúkban.
A kommunistát zavarja, hogy a kiszolgáltatott embereket megalázzák és túlhajszolják a munkahelyükön. A kommunista azt szeretné, hogy tanulhass, utazhass, legyen normális munkahelyed, tudj venni vagy bérelni normális lakást, hogy munka mellett legyen időd azzal foglalkozni, amivel szeretnél. A kommunisták azt szeretnék, hogy ne az alapján ítéljék meg az embereket, kinek mennyi pénze van.
A kommunista nem vevő a gyűlölködésre, elítéli a mások lenézését, a gyengébbek szekálását. A kommunisták szeretik és védik a természetet. A kommunisták rossz szemmel nézik, ha a politikusok luxusszínvonalon élnek, míg mások nehezen jönnek ki a fizetésből. A kommunisták szeretnek megismerni más kultúrákat és barátságosak, nyitottak a külföldiekkel szemben. A kommunista úgy szereti a hazáját, hogy őrzi annak hagyományait.
nepifront.hu/mit-jelent-valojaban-a-kommunista-szo-napjainkban/
Málna
Mitől nagy leleplezés ez? Egyértelmű volt, hogy ezeket a táblákat nem az őket tartó nyugdíjasok és félnótások gyártják.
Aki Én
@Málna: Azt, hogy a fideszes tüntetőket is úgy kell fogni :)
Nem maguktól mennek ki a fideszért, ráadásul semmi műszaki érzékük sincs :)
Úgy mennek a kellékekért, mint hómunkás a hólapátért eligazítás után.
Inkább vicces.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.