Gulyás Gergely minisztert a múlt héten élőben röhögték ki az újságírók a kormányinfón, amikor azt merte állítani, hogy a Fideszben nincsenek homoszexuálisok.

Gulyás után Szijjártót is kiröhögik – rendesen kapják az ívet

Persze megpróbált úgy csinálni, mint aki viccelt, és mintha vele nevetne a teljes magyar sajtó, dehát egyértelmű volt, hogy mindenki rajta kacagott.

Most pedig Szijjártó Péter nyilatkozott egy olyat, hogy azon tényleg a fél ország röhög, ugyanis azt mondta:

Egy nagy nemzetközi lobbihálózat nyomásgyakorlása áll a magyar gyermekvédelmitörvénnyel szembeni támadás mögött

A Telex Facebook-oldalán az erről szóló poszton kb. 7200 nevetős fej van. Ez azért erősen reprezentálja azt, hogy az emberek jelentős része már csak nevet a külügyminiszter ilyen kijelentésein.

Szijjártó Péter szerint az Európai Bizottságnak alapvetően egyetlen nagy problémája van a szóban forgó jogszabállyal, mégpedig az, hogy

innentől kezdve világossá vált, hogy az LMBTQ-aktivisták nem mehetnek be az iskolákba, óvodákba és nem beszélhetik tele kényük-kedvük szerint a magyar gyerekek fejét. Nem fejthetnek ki nekik olyan propagandát, amely a nem megváltoztatására vagy a homoszexualitás népszerűsítésére irányul

– mondta, ennek kapcsán.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a jól bevált soros-migráncs után a híveket,hogy ne aludjanak el ,most buzizással szórakoztatja a fidesz! :) valóban ennyi szellemi visszamaradott van magyarországon,hogy egy korrupt,hazúg párt,ezzel az ütödött szöveggel választást tud nyerni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
"
1. - Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a köznevelésben szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Ez egy konkrét kérdés a népszavazási tervből. Mivel a heteroszexualitás egy szexuális irányultság, elég sok mindenről nem szabad beszélni majd a köznevelésben, de én, lehet, hogy túlságosan erős a fantáziám, azt gondolom, hogy ha Orbán Viktor alkalmas volt tizenhét és fél éves korában (tehát kiskorú gyermekként) arra, hogy nagy nyilvánosság előtt a Magyar Szocialista Munkáspártról, mint a társadalom vezető erejéről beszéljen KISZ-titkárként, abból sem lett volna baja, ha megtudja, hogy még a kádári Magyarországon is vannak melegek. "

orulunkvincent.blog.hu/2021/07/21/folytatott-e_orban_viktor_kiskoru_gyermekkel_szexualis_viszonyt
tudode
Hogy ezek a vágócsőrű karvalyok mit össze hadoválnak, még többen hagyják el ezt au az élhetetlen országot, aztán mikor eltűnik még az írmagjuk is visszatérnek:
.
Muzik:
.
---- Darumadár útnak indul - Palló Imre
www.youtube.com/watch?v=h3K-6Z3JB0M
----------------------
.
Az a gáz, hogy nem égbekiáltott szó, hanem tetTEK is követik a hadovát, röhely tárgyává téve saját magukat az egész világon!
csak úgy....
a jól bevált soros-migráncs után a híveket,hogy ne aludjanak el ,most buzizással szórakoztatja a fidesz! :) valóban ennyi szellemi visszamaradott van magyarországon,hogy egy korrupt,hazúg párt,ezzel az ütödött szöveggel választást tud nyerni?
Macskaszem
És ne mehessenek be az iskolákba, óvodákba bádogodok se.
Az ereszcsatorna veszélyes, mert a melegoriára utal!!!
134.bátor
@csak úgy...: Sajnos igen. Ennyien vannak
justhpeter
Nem elég, hogy az az ostoba seggnyaló egyébként hülye, még kártékony is.
fideszes gyökér
No comment.
Aki hülye, az fideszes is marad.
Dr. Proktor
Úgy látszik ragadós a skizofrénia...
dr. prédikátor
zsiráfnyakú zselés köcsög!!! a tizenéves fiatalok már többet tudnak a szexről mint te valaha is tudni fogsz!!!
ómió
Az efftársi buzik azzal "hosszú, tömött sorban" még "prájdolnak" is! Ezt viszont nem "röhögik"! Nyalják!
teuton57
@csak úgy...: Valoban ennyi! Sajnos kihalasos alapon sem csökken nagy mertekben, mert idiotakbol mindig van utanpotlas! Ha meg keves, akkor jön a zsak krumpli meg az Erzsebet-utalvany...
fideszes gyökér
@ómió: már szervezik a Békeprájdot, ezzel visszavágunk!
ómió
@fideszes gyökér: Összemosnád őket a vonagló aberráltjaiddal, mi!?
Csizmás Kond
...vannak akik a saját faszának is kacag..
Amúgy Peti egyszer elmondta amit mondott és azóta napirenden ötször írnak róla...most akkor kit is izgat annyira a buzi-pedo jellem ?
tudode
Miközben köszönik az ovisok a vezető bácsik felvilágosítását, ezer kérdést feltéve a nyíladozó kisgyerekek a szüleiknek, hogy
.
----- APU HOD MEGY BE AZ A NAGY ELEFÁNT
www.youtube.com/watch?v=OoGOvGWSJoM&t=39s
------------------------
.
Így lehet belepiszkítani az ártatlan gyermekek tudatvilágába, amelyet a válaszra kénytelen szülők is most értesültek arról, hogy hány féle identitással élnek a társadalom egyedei, melyek közül ami mindenkire károSS az iparszervűen, törvényesítetten űzött KLEPTOMÁNIA!
fideszes gyökér
@ómió: Én egy zsák krumplira is lecserélném a szőrőstalpú román Miniszterelnökurat.
Egy zsák krumpli kevesebbet focizik és kevesebbet lop.
ómió
@fideszes gyökér: Krumplicserén ábrándozol? Szólj Parizer efftársadnak, két bohóckodás között biztos hoz neked! Amúgy, az még elmeosztályi fixa ideád, hogy az lop, akire te ráhazudod, vagy ezt már a foximaxin abszolváltad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.