Szándékosan gyújtották fel a Bükki Lovasparkot, az éj közepén kellett kimenekíteni a halálra rémült állatokat. A tulajnak egyelőre fogalma sincs, hogy ki lenne képes ekkora gonoszságra – számolt be szombat este a Tv2 Tények című hírműsora.

Szándékosan gyújtották fel a Bükki Lovasparkot, ami miatt szinte teljesen megsemmisültek a boxok és egy új lovaskocsi is. A hatalmas tüzet a tulajdonos egyik ismerőse vette észre, ő szólt a gazdának és azonnal elkezdték kimenekíteni a lovakat.

Az egyik állat azonban annyira megrémült, hogy őt alig lehetett kihajtani a lángoló karámból, de végül őt is sikerült megmenteni.

Sajnos el is szökött, de szerencsére egy óra felé megtalálták és haza tudták hozni – nyilatkozta a tényeknek az ismerős, aki szerint az állatot borzasztóan megviselték a történtek.

A tulajdonos nem talál szavakat a történtekre, és egyelőre nem tudja, hogy ki és miért gyújtotta volna fel szándékosan az istállóját, hiszen rengetegen járnak hozzá lovagolni és mindenki szereti a helyet.

Élő állatokat kockáztatott, illetve közel van a település, nyár van, erdő szélén van a lovastanya, és ott, közvetlen harminc bála mellett azért ez minimum felelőtlenség, és a rossz szándékot most... inkább... nem találok szavakat

- mondta még mindig a sokk hatása alatt a lovarda tulajdonosa, akinek 5 millió forintjába fog kerülni rendbe hozni a károkat.

A tüzet a bükkszentkereszti önkéntes tűzoltók fékezték meg.

Forrás: Tv2, Blikk.hu

Címlapkép (illusztráció): Pixabay cco

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
A fidesz szokása a konkurenciát kicsinálni.
...Kinek az érdeke, hogy a Lovaspark ne legyen, vagy gazdát cseréljen?
Lehet a tulajt már megfenyegették??
...
Barátom milliárdos vállalkozását pár éve kilopták alóla ügyészi , - meg sem fenyegették, csak hopp, szarban találta magát, ellene hamis indokkal kezdett felszámolással,- ügyvédi, NAV segítséggel.
A harcba nagyon hamar belehalt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@sgl: Gyerekek működik a gyűlőlet a nemzethy oldal által plakátokon milliárdókért terjesztett!A hülyék nem tudják,hogy a családon belül is meg van,csak a szikrára várt!
sgl
@balos: A fidesz kommunikációval dolgozik mindenben mindenhol.
Az, hogy a legvadabb aljasságokat, gazemberségeket tudják megcsinálni és a híveik nem tágítanak egyetlen oka van: a beégetett gyűlölet mindent ver. tehát bármit megtehet a magyar történelem legnagyobb gazember hordája ők kitartanak.
A gyűlölet olyan mint a hit, szerelem, izlés.
Tényekkel nem befolyásolható mert ezt emberi ÉRZELEM, HIT vezérli és ezt semmi sem írja felül.
sgl
@sgl: Azé nem semmi ez a fidesz mocsok kommunikáció: folyamatosan keres olyan témát, csoportot, egyént akinek nekiugorhat, rászórhat minden mocskot és azt addig és oylan elánnal tolja amig a saját mocskát el nem fedi, az agymosás be nem fészkeli híveibe a gyűlöletet.
..
Egészen elképesztő ahogy a húgyagyu fideszvakhitüek azt szajkózzák amit a karmelita disznaja és kórusa előénekel.
Ha holnap ez ellen fognak dalolni a húgyagyu is pálfordul és attól kezdve magát leköpve kánonban énekli a fidesz újabb gyűlölet morzsáját.
...
1998- óta nyomonkövethető ez a taktika.
25 év nem volt elég az ellenzéknek hogy hogyan kompenzálja, gyűrje vissza a szart a fideszbe, sőt az ellenzék tematizáljon, és ne a fideszmocksot kelljen folyamatosan felszedegetni.?
jesz
öt- tíz milliós nyomravezetői díj felkínálása csodát tenne...kivéve, ha többet kapott a gyújtogató...
...az emberek ekkora pénz reményében hamar emlékezni kezdenek..
...de ha csak úgy beidézik a lakosságot, oszt mondja el mit ud, semmi nem jut eszébe senkinek...

A lovakat sajnálom...
Nessy
Bárki volt, én máglyára küldeném, ha jelenleg lehetne!
nezelodo
@balos: "családon belül is meg van, csak a szikrára várt!"
Meg egy jobbhorogra, vak komondorra, egy kis lúggal való locsolásra, vagy csak a tiszt úr tanult gyilkos ösztöneire, vagy a politikus egyéniségéből fakadó vágyára, hogy szívesen megölné a politikai ellenfeleit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.