Tavaly szeptemberben Dúró Dóra, a Mi Hazánk politikusa bedarálta a Meseország mindenkié című mesekönyvet. Miután az erről készült fotókat közzétették az interneten a könyv a sikerlisták élére ugrott.

Dúró Dóra tavaly a sikerlisták élére "darálta" a mesekönyvet – most több országban is kiadják
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ha nincs ez a felhajtás, lehet, észre sem vesszük és sose rendeljük meg. Így azonban..

- olvasható a penzcentrum.hu oldalán, akik azt is megírták, hogy több százával jelentek meg az ilyen és ehhez hasonló kommentek tavaly.

Itthon Dúró Dóra könyvdarálása emelte az érdeklődés középpontjába és a topkönyvek közé a Meseország mindenkié című antológiát, melyben „a hagyományostól eltérő” családmodellekről, nemi szerepekről és szexuális orientációkról szóló mesék kaptak helyet amatőr és profi magyar írók tollából – írja a Blikk.hu.

A kötet kiadója most közösségi oldalán jelentette be, hogy a meseválogatás számos európai könyvkiadó érdeklődését felkeltette. 

A Meseország mindenkié számos európai könyvkiadó érdeklődését felkeltette. Ami már biztos, hogy meg fog jelenni az alábbi nyelveken a következő címekkel. Tárgyalások folynak további könyvkiadókkal is, a megjelenésekről hírt adunk!

- olvasható a bejegyzésben.

Készül az angol, a svéd, a holland, és a finn kiadás, de közvetlen szomszédaink könyvkiadója, igy a szlovákok, sőt, az LMBTQ-jogokban Magyarországhoz hasonlóan nem jeleskedő lengyelek is várhatóan kiadják majd a kötetet.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ezt sikerült elérni a hülye pichának. Meg az egész fidesznáci csürhének. Most az is buzizik, akinek eddig eszébe sem jutott. Most akkor nem kéne megbüntetni őket, amiért reklámozzák? Csak mert a vízcsapból meg a közpénz pöcegödrökből is ez ömlik 24 órában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FL4K
Büdös náci kurva, lemegyek Ásotthalomra, letépem Torockai jobb karját és azzal verlek agyon - a kurva anyád!

www.youtube.com/watch?v=wDjeBNv6ip0
FL4K
Zsidók, cigányok, parasztok - ezek teszik tönkre Magyarországot !!!
FL4K
Túl sok a zsidó, túl sok a cigány, túl sok a paraszt - ezek teszik tönkre Magyarországot.
Nem?
De !!!

A kurva anyátok!
Eladott Ország
@FL4K: ma, 19:15 ♦ Egy kicsit cizelláltabban...“Hogy van, hogy azt a sok gazembert, egytől-egyig föl nem kötik?...Tán csak azért mert annyi faja nincs a világnak, hogy reája akasztathatnék mindenik.”
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/161542210_146943817298069_6749281438135949600_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=v6Z8m-WkjOYAX9jTv4d&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=a416162d6ddc125e752b7b4ec754c159&oe=613020EF
namihami
A szerző és a kiadó ezúton is köszöni a Kúrónóra által adott ingyenreklámot és a hozzá kapcsolódó sokszoros bevételt.
Ha egy Tihazátokos hülye (és az), akkor nagyon hülye. (lásd most is)
csak úgy....
@namihami: valamire néha még a semmire sem jók is jók ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.