Horn Gábor szabad demokrata ügyvivő szerint pártja számára nem lenne kockázatos, ha az európai parlamentivel együtt előrehozott országgyűlési választásokat is tartanának, ugyanis egyszer mindenképpen át kell lépniük az 5 százalékos küszöböt. Bár a liberális politikus teljesen alkalmatlannak tartja Gyurcsány Ferenc elképzeléseit a válságkezelésre, az SZDSZ, az MSZP-vel együtt, nem szavazza meg hétfőn a törvényhozás feloszlatását.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Nem kockázatos, ugyanakkor nem szavazza meg. rémálmai vannak - nem kéne már odébbállni???

MSZP és erkölcsi alap - jajj.
nanena
Én meg azt hittem, egy parlament és egy kormány legfontosabb dolga most a válságkezelés. Ha erre alkalmatlan, akkor át kell adni a helyet másnak. De ország érdekében történő politizálást ne várjunk ezektől az 'úriemberektől'. Elnézést a jelzőért, ha megsértettem.
eberti
Az Szdsz-nek valószínűleg biztos helye lesz a parlament környékén.A Kossuth-téren a tüntetők között 2010-től...
vukkocska
Horn Gábornak az érdeke, hogy ne oszlassák fel a parlamentet, mert az életébe többet oda a lábát nem teszi be, csak látogatóként. Nagyon nagy szerepe van abban, hogy így alakulnak a dolgok, ahogyan.
kir
Horn szerint "hiteltelen, cselekvésképtelen a kormány", és azt is mondja, hogy "a jelenlegi helyzetben nem ez (a parlament feloszlatása) az alapvető kérdés, hanem az, hogy a válságban milyen megoldásokat találnak az ország számára."

Beugró kérdés ötezerért. Mehet?
Egy cselekvésképtelen kormány milyen megoldást fog találni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.