Magyarország kormánya szombat délelőtt egy kétperces mood-videóval koronázta meg az augusztus 20-ai budapesti parádét. 

Metál Szent István és önfeledt boldogság – Ilyen volt augusztus 20.-a a kormány szemével – videó
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az államalapítás alkalmából a kormány idén még nagyobb rongyrázásba fogott, mint eddig bármikor. Az olcsó sört, és „Európa legnagyobb tűzijátékát” olyan elemekkel fejelték meg, mint a csillogó, városon végigsikló Szent István-szobor és egy sokat kritizált pink turulmadár, amelyet testfetékkel díszített, félmeztelen, kigyúrt férfiak húztak végig a fővároson.

A magyar kormány most egy összefoglaló videót is készített arról, hogy mi mindennel készültek augusztus 20-ra. A képkockákon viszont csak elvétve látni a jelentős ellenérzést kiváltó részleteket. Sokkal inkább a boldog állampolgárokra, a felszabadult koncertekre és az önfeledten játszó gyerekekre koncentráltak.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
már az sem semmi, hogy ez megtörténhetett, de hogy még büszkélkednek is vele???

A művelt polgári Európa számára eddig sem volt kétséges Orbán elmeállapota, de ez még tőle is sok(k)!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Gyurka80: Látom, hozod a lumpenproli formádat. Igen könnyen osztogatod a rád jellemző jelzőket másoknak. Tudod, Libantka az aki a Fodor Gáborral lakott egy lakásban, és nemzetközi liberális szervezetben tepert, rangért előmenetelért, stb.
Ami az öreg Orbán életrajzát illeti, elég hiányos. Nyilván sosem jártál Zalahalápon, Vindornyaszőlősön, Nemesgulácson Badacsonyban, Uzsabányán, stb, hogy ilyen hülyeségeket irkálsz Érdekes lenne azért a Zarándok nevet is megemlíteni abban a kozmetikázott életrajtban, ( a Papp János grémiumában betöltött szerepe is szégyenlősen kimaradt), a Zarándok lehetett a fater Simicskája a privatizációs tülekedésben is. Abban az időben a sajtó az kettejük botrányaival volt tele. A székház ügy és az Orbán bányák sem szerepel abban a szerény életrajzban, tudod, amikor a Simicska azt találta mondani, "Mindenki lehet alanyi jogon hülye". Szóval kimaradt belőle úgy nyolc-tíz év. Talán a "szőlőbányák" keresőszó segít, esetleg a "Mayer Aranka, vagy a Kékessy Dezső" is segítségedre lehet de a "ne mi nyerjük a legtöbbet" szerény kijelentés is nyomot hagyhatott a világhálón.
Ami a Kredit Jenőt illeti a gugli a barátod, találnál éppen elég forrást róla, nem csak az elcsaklizott 1.6 milliárd telefonos pénzt, amit a jószándékú emberek dobtak össze nem a fidesznek, hanem a károsultaknak. Ha rákeresel nekik is megírod, hogy hazudnak? Ja és némi kívánni valót hagy a helyesírásod, a tulajdonnevek az egyik gyengéd, bizonyára egy iskolában jártál a S. Pali bá'-val, vagy a Rasival, mindenesetre a helyesírásodon és a stílusodon nem nagyon hagyott nyomot a tanáraid igyekezete.
Gyurka80
@nezelodo: Azokat a tulajdonneveket akik nem méltóak rá kisbetűvel írom, ha nem fogtad volna fel. Látom a te ingerküszöbödet a dobrev klán segítségével megvett gyurcsányi cégek és az ország csődbevitele nem érték el.
nezelodo
@Gyurka80: (vagy Shikari?) Veled és általad a magyar név újra szép lesz...
Clavigo
@Gyurka80: Buta vagy hurkácska...Szelektív az emlékezeted,,vagy pedig csak tegnap születhettél...tökömbojtja..Így aztán megbocsátható,,hogy fingod nincs arról,,ami a közelmúltban lezajlott.
Gyurka80
@Clavigo: Ha tegnap születtem volna, hogy emlékeznék gyurcsányira .Aki mindent eladott (MALÉV, MÁV teherfuvarozó része stb.) és mégis csődbe vitte az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.