Magyarország kormánya szombat délelőtt egy kétperces mood-videóval koronázta meg az augusztus 20-ai budapesti parádét. 

Metál Szent István és önfeledt boldogság – Ilyen volt augusztus 20.-a a kormány szemével – videó
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az államalapítás alkalmából a kormány idén még nagyobb rongyrázásba fogott, mint eddig bármikor. Az olcsó sört, és „Európa legnagyobb tűzijátékát” olyan elemekkel fejelték meg, mint a csillogó, városon végigsikló Szent István-szobor és egy sokat kritizált pink turulmadár, amelyet testfetékkel díszített, félmeztelen, kigyúrt férfiak húztak végig a fővároson.

A magyar kormány most egy összefoglaló videót is készített arról, hogy mi mindennel készültek augusztus 20-ra. A képkockákon viszont csak elvétve látni a jelentős ellenérzést kiváltó részleteket. Sokkal inkább a boldog állampolgárokra, a felszabadult koncertekre és az önfeledten játszó gyerekekre koncentráltak.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
már az sem semmi, hogy ez megtörténhetett, de hogy még büszkélkednek is vele???

A művelt polgári Európa számára eddig sem volt kétséges Orbán elmeállapota, de ez még tőle is sok(k)!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
már az sem semmi, hogy ez megtörténhetett, de hogy még büszkélkednek is vele???

A művelt polgári Európa számára eddig sem volt kétséges Orbán elmeállapota, de ez még tőle is sok(k)!!! =))
Emmersson71
@RonaGyuri: lesz még 10+ méteres aranyozott OV szobor a Várban...
RonaGyuri
@Emmersson71: hát ha így megy tovább!! =))
Al X
Sajnos nem én találtam ki, de a hagyományteremtő vonulás megnevezése a nép általam ismeretlen zsenije szerint:
Szittya pride.
justhpeter
A tegnapi nap a kormány szégyenévé lett. Utólag nem átmosható és nem kijavítható. Mi a NER-ben ezzé lettünk. Aztán nem kell kardot rántanunk, ha ez után a világ ennek alapján ítél meg bennünket.
tudode
Nagyon kilógott a paci pimpi popója azzal, hogy a nemzethy főceleb BOLDOG SZÜLETÉSNAP MAGYARORSZÁG-gal datálta pártunk (az enyém nem) és kormány Felcsutihoz illő dineleyét.
.
----- Orbán Viktor születésnapi köszöntője nem aratott osztatlan sikert
propeller.hu/itthon/3702392-orban-viktor-szuletesnapi-koszontese-nem-aratott-osztatlan-sikert
-----------------------
.
Mit képzel magáról ez a Soros-ösztöndíjas megszállott/megszálLÓ, csak nem azt, hogy őfélesége littyentette a magyarokat 960-ban a Kárpát-medencébe!
.
Mert őfélesége által hadicsellel, koalíciós partner nélkül összebugázott, un. ÚJKORI államalapításért még Adolf is megnyalná mind a tíz ujját!
.
Miközben a gyermekvédelmi népszavazást nyomva, az írja az újság, hogy -- többek között --- a gyermekek bugyijába gyömöszöloték bele az un. sszio-hulladekgazdalkodas-mol-szemet-kormany-rogan-antal.734995.html
---------------------------
.
És azt is írja/ta az újság, hogy
.
------- Hatott a kormány pénzszórása? soha nem volt még ekkora deficit a magyar költségvetésben
.
www.portfolio.hu/gazdasag/20210111/hatott-a-kormany-penzszorasa-soha-nem-volt-meg-ekkora-deficit-a-magyar-koltsegvetesben-464790#
.
2020-ban az államháztartás központi alrendszere 5548,6 milliárd forintos hiánnyal zárt, ami alapján kijelenthető, hogy
.
PÉNZFORGALMI SZEMLÉLETBEN A TAVALYI DEFICIT MINDEN VÁRAKOZÁST FELÜLMÚLT.
---------------------
.
STOP!
.
A hosszú barátság alapja a ponos elszámolás, azoknak is, akik tőkig visszaéltek a hatalmukkal!
tudode
@tudode: ,
Összetekeredett a hulladékgazdálkodás koncesszióba adása:
.
E helyett a mondat helyett:
.
Miközben a gyermekvédelmi népszavazást nyomva, az írja az újság, hogy -- többek között --- a gyermekek bugyijába gyömöszöloték bele az un. sszio-hulladekgazdalkodas-mol-szemet-kormany-rogan-antal.734995.html (((( (Így értelmelen a mondandóm - bocsi))))))
---------------------
.
Helyesen:
..
---- Nyaralóidőben írta ki a kormány a gigatendert: 35 évre kiszervezik a hulladákgazdálkodást is
.
www.napi.hu/magyar-vallalatok/35-ev-koncesszio-hulladekgazdalkodas-mol-szemet-kormany-rogan-antal.734995.html
--------------------------
.
Ahelyett, hogy már kiszerveznék magukat pl. a Holdra, minél távolabb az anyaföldtől!
simmering73
"Nincs az a liberálbolsevik transzgender Soros-ügynök, aki ilyen megsemmisítő paródiáját tudta volna előadni Orbán hazug ideológiájának és híg fos rendszerének, mint amit augusztus 20-án a NER előadott önmagáról. A diktatúra agyalágyultságát mutatja, hogy ebből semmit nem vett észre, mert a rendezés teljesen komolyan gondolta azt, amit Para-Kovács Imre és Puzsér Róbert még gyilkos iróniával sem lett volna képes kitalálni, ha minden erejével tökön akarta volna szúrni a Fideszt, akkor sem. Észak-Koreában ezért azonnali akasztás járna, Kínában száz év munkatábor."
nepszava.us/onmaga-gyilkos-parodiajat-adta-az-orban-rendszer/
ómió
Pedig metálban az efftársak még mindig a veres csellaghoz vannak szokva!
Nessy
@simmering73:Elég zakkant volt úgy a megrendelő, mint a rendező. Azért nálam a pálmát a Balatonba, fecskében seggest ugró honalapítók viszik el.
Gazella
@Al X: Tudod-é, hogy őseink , hogyan öltöztek ki diszparádéba??
Al X
@Gazella: Nem tudom és nem szégyenlem emiatt magam. ( Szégyentelen! ) Őseink sora hosszú az ősembertől idáig. Kikre gondolsz? Időben mikor?
Gyurka80
@RonaGyuri: Ez, hogy jön ide.Ja nektek mindig az jár az eszetekben,úgy.
Gyurka80
Libbantak, megértem, hogy nektek a pride tetszik.Engedjétek meg, hogy nekünk meg ez tetszen,ha ezzel nem értetek egyet hallgassatok főnökötökre ,és el lehet menni.
RonaGyuri
@Gyurka80: nektek az csak nálatok fityesz-bunkóknál van, egyébként tanulj meg olvasni és érteni is! =))
C_3PO
Hány kiló?! Nehéz? Mert akkor HEAVY METAL!
Gyurka80
@RonaGyuri: Nekünk nem azon jár az eszünk.Amit írtál elég zagyva, te meg tanulj meg írni!
nezelodo
@Gazella: Eddig csak szóban volt giccsparádé, (most kézzel foghatóvá tették), a politikai szónoklatokban szóvirágok özönével elhitetve éppen azokkal a sikereket, akik a legnagyobb kárvallottjai a regnálásuknak.
A koronaúsztatáskor azt gondoltam, hogy az csak egy laza ízlésficam, de most rácáfoltak a fiúk.
Gyurka80
@nezelodo: Koronaúsztatás, ennyire nem lehetsz h@lye!
Gyurka80
@nezelodo: Csak, hogy ne halj meg hülyén:Esztergom ősi királyváros, szent István megkoronázásának a helyszíne. A nemzeti múzeumból átvitték a szentkoronát, az ezeréves magyar államiság jelképét, az Országházba (ma is ott van, hiszen az nem egy kiállítási tárgy, az a legnagyobb nemzeti szimbólumunk.) A költségeket már nem nagyon növelte meg, hogy elszállították a koronát Esztergomba, ahol éppen akkor ezer éve koronázták meg István királyt. Érthetetlen, hogy vannak, akik nem értik ennek a szimbolikus jelentését és csak a pénzt sajnálják.
nezelodo
@Gyurka80: Köszönöm, hogy megosztottad velem a túlméretes eszedet, így már nem "halok meg olyan hülyén", amilyenek magadból kiindulva képzelsz. Kár, hogy nem tetted hozzá ezeknek a komcsi gyerekeknek a mély keresztény hitét is, amit bizonyára nem ismerek. Továbbá nem részletezted, hogy ezek a cselekedeteik Szent Istvánnak is a mély keresztény hitén alapulnak. Pedig nem, csak felismerte, hogy Európában másként nem tud államot alapítani, és megtartani, csak ha bírja a pápa és a környező keresztény országok támogatását. Így sikerült a saját családjában is rendet vágni a német lovagok segítségével, és kiirtani a keresztény hitet nem akaró rokonait. Ha István is "demens vénembernek" nevezte volna a pápát, némi akadály gördült volna az államalapítás elé.
Ugyanígy a fiúkat sem a keresztény hite vezérli, hiszen nem volt olyan régen, amikor még a parlamentben az a pökhendi suttyó csuhásozta őket. Ma viszont ezzel a hamis hitükkel meg tudják nyerni a vidéki Kubatov-nyugger szavazóikat..
Gyurka80
@nezelodo: Kb 30éves mondást hozol fel? Komolyan? Nézd meg a többi csak 5 kb éves mondásait gyurcsányi, jakab, momósok, lmap-sek stb.! A töri tudásod pedig 1-es!
nezelodo
@Gyurka80: Értettem tanár úr, de ha olvasnál mai történész kutatók anyagaiból, (pl. Börcsök Mária), a vizsgáról kifele törölnéd meg az ajtóban a lábadat. Gondolom nem tudod, ez kikkel szokott megesni?
Hogy harminc éves mondást hozok fel? Nem történt meg az akkor éppen liberális fiatalemberrel? De. És mi a garancia, hogy keresztény marad? Hogy jön ide Gyurcsány, Jakab, én azért nem osztályozom le a helyesírásodat, önmagáért beszél. Ja azok az általad citált ötéves mondások szerényen számolva is 15 elmúlt már. Tudod akkor mondta a Fletó, amikor annyi volt az államadósság, mint most, hogy időben adjak valami kapaszkodót.
Gyurka80
@nezelodo: És ki növelte meg 50%-ról 80%-ra az államadósságot, miközben száguldott a pannon puma?
Gyurka80
@nezelodo: Ja neked az a keresztény aki 3x bérmálkozott (gyurcsányi) , így már értem!
nezelodo
@Gyurka80: Jaj nem látod, hogy Orbán lecsökkentette a Fletó hagyatékét? Én sem de az még nem lenne baj, nem láthatunk bele, de még a Matolcsy sem látja már. Lehet, hogy kifakult neki is a narancsszínű szemüvege? Szerinted nem lesz ebből baja a jegybank elnökének?
Gyurka80
@RonaGyuri: Tőled NEM fogok értelmet tanulni!
nezelodo
@Gyurka80: Te voltál a bérmakeresztapja? Hahah! Innen a pontos értesülés! Igaz az egyház így tartja be a saját törvényeit. Én is ismerek egy ilyen fazont a Dél-Alföldön egy kisvárosban, háromszor esküdött templomban három asszonyával. Az a pap aki nem akarta a törvény miatt összeadni, másodszor, és harmadszor, az repült, és a Rigófütty püspök megeskette őket. Lehet, hogy lesz negyedik templomi esküvő is? A mai politikában még az is megeshet. A Fletónál még az egy bérmálást sem hiszem el, mert ugyanolyan ifjúkommunista mozgalmár volt abban az időben, mint Orbán, meg is emlékezett róla a Viktor egy interjúban, ahol figyelemre méltónak találta a Fletót.
Clavigo
@Gyurka80: Megjöttél tökömbojtja..? Ti egy helyen szeditek a csikket,,a másik,,Shikari nevű hülyével ?
Gyurka80
@nezelodo: Ő dicsekedett a bérmálással idióta! A fletó megyei kisz-titkár volt ( orbán csak iskolai) és amikor vizsgázni ment odatelefonáltak mellárnak jó jegy legyen!
Gyurka80
@Clavigo: Neked szedjük te meg szívod!
Clavigo
@Gyurka80: Nem megy ez neked,,kis hurka...80-as IQ-val nem tudsz sziporkázni a Propin,,te kis gyagyás.:) :)
nezelodo
@Gyurka80: Ne bagatellizáld, egyetemi KISZ titkár. A Faterja a Középkő-Bányák nagyvállalati párttitkára, a Veszprém Megyei PB tagja a nyolcvanas évek közepétől. (Ahogy beválasztották, ami akkor már elég ciki volt, egyenes út vezetett Oxfordba), A grémium vezetője az a Papp János, aki a hatvanas évek elején belügyminiszter is volt, az ötvenhatos szálak elvarrója. Ő és a pb tagjai kérelmezték a Népbíróságnál a Brusznyai Á. életfogytiglanjának súlyosbítását. Helyt adtak a kérésnek, kivégezték, (a rendszerváltáskor öngyilkos lett). Ennek a PB-nek volt előkelő tagja a Kövér faterja is, éppen a forradalom leverésében szerzett érdemeiért kapott szoc. hazást kitüntetést és a fia, felvételi nélkül mehetett egyetemre. Szóval ne hadoválj, mert ez csak az eleje a történetüknek.
nezelodo
@Gyurka80: Ja és hogy felfrissítsem jó jegy ügyben a szelektív memóriádat: L. Jenő képviselő fia egyetemi, nem teljesített kreditjeinek, és a szobatársa kreditjeinek az igazolásáért a rektor került bajba, ezért keresztelték át a faterját Kredit Jenőnek. Az ő Istene, amelyben hitt, nyugosztalja a szerencsétlent.
Gyurka80
@nezelodo: Ne hazudj libbankám :Orbán Győző:1962-től 1970-ig a csákvári gépjavító- állomáson állt alkalmazásban, előbb gyakornok volt, majd technológus, később művezető, s végül főgépészként dolgozott.1966-ban belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba, ahol előbb KISZ-patronáns, később propagandista funkciót látott el.[5][6]

1970-től vezetője volt az alcsúti termelőszövetkezet lakatos-melléküzemágának. 1976-ban a gánti kőbányához került, ahol az intézmény műszaki ellenőre lett, később pedig üzemvezetőként dolgozott ugyanitt. "1982 februárjától Líbiában dolgozott mint kutatómérnök, ahova államközi szerződéssel jutott ki.[5]A rendszerváltás után vállalkozó lett. Elsősorban kőbányák üzemeltetésével, hasznosításával, a kibányászott anyag szállításával és értékesítésével foglalkozik. "
1966-ban belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba, ahol előbb KISZ-patronáns, később propagandista funkciót látott el.[5][6]

1970-től vezetője volt az alcsúti termelőszövetkezet lakatos-melléküzemágának. 1976-ban a gánti kőbányához került, ahol az intézmény műszaki ellenőre lett, később pedig üzemvezetőként dolgozott ugyanitt. 1982 februárjától Líbiában dolgozott mint kutatómérnök, ahova államközi szerződéssel jutott ki.[5]

A rendszerváltás után vállalkozó lett. Elsősorban kőbányák üzemeltetésével, hasznosításával, a kibányászott anyag szállításával és értékesítésével foglalkozik.
Orbán Viktor:"Politikai pályafutását Székesfehérvárott, gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte"
Gyurka80
@nezelodo: Papp János:". A rendszerváltás után többször felvetették, hogy Papot vonják felelősségre a forradalom utáni megtorlásokban való tevékenysége miatt. 1994-ben öngyilkos lett, engedély nélküli pisztolyával lelőtte beteg feleségét, majd fejbe lőtte magát.[2]"
nezelodo
@Gyurka80: Látom, hozod a lumpenproli formádat. Igen könnyen osztogatod a rád jellemző jelzőket másoknak. Tudod, Libantka az aki a Fodor Gáborral lakott egy lakásban, és nemzetközi liberális szervezetben tepert, rangért előmenetelért, stb.
Ami az öreg Orbán életrajzát illeti, elég hiányos. Nyilván sosem jártál Zalahalápon, Vindornyaszőlősön, Nemesgulácson Badacsonyban, Uzsabányán, stb, hogy ilyen hülyeségeket irkálsz Érdekes lenne azért a Zarándok nevet is megemlíteni abban a kozmetikázott életrajtban, ( a Papp János grémiumában betöltött szerepe is szégyenlősen kimaradt), a Zarándok lehetett a fater Simicskája a privatizációs tülekedésben is. Abban az időben a sajtó az kettejük botrányaival volt tele. A székház ügy és az Orbán bányák sem szerepel abban a szerény életrajzban, tudod, amikor a Simicska azt találta mondani, "Mindenki lehet alanyi jogon hülye". Szóval kimaradt belőle úgy nyolc-tíz év. Talán a "szőlőbányák" keresőszó segít, esetleg a "Mayer Aranka, vagy a Kékessy Dezső" is segítségedre lehet de a "ne mi nyerjük a legtöbbet" szerény kijelentés is nyomot hagyhatott a világhálón.
Ami a Kredit Jenőt illeti a gugli a barátod, találnál éppen elég forrást róla, nem csak az elcsaklizott 1.6 milliárd telefonos pénzt, amit a jószándékú emberek dobtak össze nem a fidesznek, hanem a károsultaknak. Ha rákeresel nekik is megírod, hogy hazudnak? Ja és némi kívánni valót hagy a helyesírásod, a tulajdonnevek az egyik gyengéd, bizonyára egy iskolában jártál a S. Pali bá'-val, vagy a Rasival, mindenesetre a helyesírásodon és a stílusodon nem nagyon hagyott nyomot a tanáraid igyekezete.
Gyurka80
@nezelodo: Azokat a tulajdonneveket akik nem méltóak rá kisbetűvel írom, ha nem fogtad volna fel. Látom a te ingerküszöbödet a dobrev klán segítségével megvett gyurcsányi cégek és az ország csődbevitele nem érték el.
nezelodo
@Gyurka80: (vagy Shikari?) Veled és általad a magyar név újra szép lesz...
Clavigo
@Gyurka80: Buta vagy hurkácska...Szelektív az emlékezeted,,vagy pedig csak tegnap születhettél...tökömbojtja..Így aztán megbocsátható,,hogy fingod nincs arról,,ami a közelmúltban lezajlott.
Gyurka80
@Clavigo: Ha tegnap születtem volna, hogy emlékeznék gyurcsányira .Aki mindent eladott (MALÉV, MÁV teherfuvarozó része stb.) és mégis csődbe vitte az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.