Orbán Viktor a napokban újabb levéllel lepte meg némelyikünket. Kisnyugdíjasunk is a "szerencsések" között volt, aki úgy érezte, válaszolnia kell a "honfitárs" megkeresésre. Honfitársam! Nem tudom ki hatalmazta fel, hogy megszerezze a Kormányablakban az oltási regisztrációhoz leadott email címem megszerzésére. Ezek bizalmas adatok, amiért felelősséget vállaltak azok, akiknek megadtam. Önnek nem adtam meg és nem is járultam hozzá, hogy bárkinek kiadják...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Döbrögit nem zavarja az ilyen "kis ügy"Méghogy bizalmas.A 30000 halott 80%-a nyugdíjas volt,hányan kaptak oltást?Ne mondja nekem senki,hogy krónikus betegeknél(a nyugdíjasok nagy százaléka sajnos ilyen)nincs kockázata az oltásnak.Persze nekik semmi sem drága.Inkább meg sem szólalna azok után,ahogy a járványt kezelték.Most sem különb az eü.ellátás,mégsem tesz semmit,csak az oltást szajkózza.A milliárdokat most is az egyházakba nyomta.Gyalázatos.
Nyírfa
Gratulálok Rosta Ágnesnek, remek levelet írt. Olyat, amilyet orbán sosem tudna, mert képtelen mind a tisztánlátásra , mind az őszinteségre.
vacsi
A levél jól összeszedte az átlagember gondolatait. Gratulálok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok