Ahogy arról korábban beszámoltunk az Orbán család Rómában tölti az idejét, egy étteremben szúrták ki a miniszterelnököt.

Ezért van Orbán Rómában – itt a hivatalos verzió
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Havas Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor pénteken hivatalos programra Rómába érkezett.

A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amelyet minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg

- tette hozzá Havasi Bertalan.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Csuhások, térdre, imához" - köszöntötte a magyar katolikus törvényhozó a többi katolikus törvényhozót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kereső: Ha Te hajlasz ra, akkor en biztos vagyok benne: sem elvei, sem hite nem volt soha, csak merhetetlen hatalom- es penzvagya - mindent ennek rendelt ala!
karma1
@RonaGyuri: Ezt 2005-ben nyilatkozta: "Érdekesség, hogy Orbán egyházi esküvőjét és két legidősebb gyermeke keresztelőjét a vele később politikailag szembekerült Iványi Gábor metodista lelkész celebrálta.[135] Orbán Viktor református vallású.[136] Hitéről és vallásáról később így nyilatkozott:

„ Vallástalan közegben nőttem föl, így is jártam iskolába, még az egyetemi éveim elején is így volt, egészen addig, amíg meg nem ismerkedtem a későbbi feleségemmel, aki viszont gyakorló katolikus családból származik. Onnantól kezdve mindenfajta változások álltak be az életünkben. Én személy szerint elég hosszú utat tettem meg, hogy azt a mondatot ki tudjam mondani, hogy hívő keresztény ember vagyok." (Wikipedia)
RonaGyuri
bocs, de a wiki, különösen a magyar messze van a hiteles forrástól, de ennél is fontosabb, hogy az hogy ő mondta inkább arról tanúskodik, hogy nem igaz! =))
ómió
Hát, ez, bizony, tényleg nem efftársi!
karma1
@RonaGyuri: En mashonnan is azt hallottam, hogy katolikusnak szuletett, de reformatus lett. Csak mar a fene emlekszik ra, hogy honnan jott az info.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.