Ahogy arról korábban beszámoltunk az Orbán család Rómában tölti az idejét, egy étteremben szúrták ki a miniszterelnököt.

Ezért van Orbán Rómában – itt a hivatalos verzió
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Havas Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor pénteken hivatalos programra Rómába érkezett.

A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amelyet minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg

- tette hozzá Havasi Bertalan.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Csuhások, térdre, imához" - köszöntötte a magyar katolikus törvényhozó a többi katolikus törvényhozót.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Putris cigány minden rendezvényre elmegy még ha nem hívják ,akkor is ott kell lennie! Büdös pofátlan cigány!
csak úgy....
"A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt" :) viktornak a kisz. tábor sokkal jobban állna...
nemkati
"Csuhások, térdre, imához" - köszöntötte a magyar katolikus törvényhozó a többi katolikus törvényhozót.
Edmond Dantes
Orbán református,mi a francot keres a katolikus törvényhozók között? Egyáltalán mi ez a szervezet,mit tudunk róla?Orbán politikus,nem hallott még a trón és az oltár szétválasztásáról??
RonaGyuri
mint azt valaki már fentebb megírta nem katolikus, tehát hazudott most is!
egyébként ha hivatalos úton van, mit keres ott a fél családja???

szóval ez megint a szokásos hazug arrogáns pofátlanság!!! =))
nemkati
@RonaGyuri: "Orbán Viktor pénteken hivatalos programra Rómába érkezett - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke." - jelent meg ma a www.miniszterelnok.hu hivatalos oldalon.

De tegnap már Rómában fotózták, amikoris még nem érkezett meg.
nemkati
@sgl: Tévedsz. Mind a három folyamatosan soron van.
tudode
Nocsak!
.
Úgy szétromboláta kis "o"-val e földi ország, nagy "O"-val Isten országát, hogy a fal adja a másikat azoknak is, akik még tolják ennek a politikai szélhámosnak a echos szekerét, és azok is akik már pedzik az ország legnagyobb szemfényvesztőjánek a mesterkedését, sját hasznukra, az ország felbecsülhetetlen kárára, a TETTEIVEL, amit ha van Isten a világegyetemben, méltó helye a purgatóriumban lesz
.
Nézzük csak mit csevett 2005 adventjén
.
---- Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
--------------------
.
------ Teljes adás a 2005-ben a polgári kormány MINIszterelnökének a tanuságtételéről
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=62s
--------------------
.
Seres Béla református püspök fogalmazta meg, ami találó erre a politikai szélhámosra, hogy HUNCUT AZ EMBER AMÍG MELEG, na nem identitásilag, őfélesége kenterbe verve mindenféle lelkipásztort!
.
Mit keres egyáltalán a katolikus vezetők között az, aki még a TÍZPARANCSOLATOT sem tartja tiszteletben, amely a társadalmi együttélés alapszabálya!
justhpeter
@RonaGyuri: Mindig meglepődsz, ha Orbán hazudik ? Tud máshogy is ? Egész élete egy permanens hazudozás, tehát a kormányzása sem lehet más. Újdonság max. annyi, hogy ma éppen kinek és minek hazudja magát.
RonaGyuri
@justhpeter: úgy érzékelted, hogy meglepődtem??? annak szántam, hogy rögzítem, hogy most is hazudott!!! =))
namihami
Az anyukája, miközben becsomagolta a ballagóöltönyét, nem mondta neki, hogy :. ""Na de kisfiam, te azért mégiscsak református lennél. Nem félsz attól, hogy ott kilógsz a sorból? Osztályidegen leszel"".
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként:
Nekem megint egy klasszikus vicc ugrott be

Havas Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke ki akarta magyarázni a főnökét; neki ennyire tellett

Mint ismert tegnap lefényképezték Orbánt családtagjaival egy római vendéglőben. Erre a derék Havas arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor pénteken hivatalos programra Rómába érkezett, a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt!
Ezzel sikerült egy blamázsból durva jogsértést rittyentenie!
Nekem erről egy klasszikus vicc ugrott be:
A cigány lopott egy libát, a kabátja alatt elrejtve isin hazafelé. A körzeti megbízott jön vele szembe, s ráköszön:
Szevasz Gazsi, mi’zujs? Hogy van a család?
Mire az felel: Milyen libát???
Clavigo
Jelenleg katolikus a More.. ? Ez az " irány " most jobban fizet a a kipcsakok Géniuszának ?
kereső
@Clavigo: Orbán református vallású.Lehet, hogy most majd vált- római katolikusra.
bencemacska
Csak azt nem értem:
1. Ki tartja nyilván a katolikus törvényhozókat? Hányan vannak?
Szvsz a törvényhozók az illetékes parlamentek tagjai. Még sohasem láttam egyetlen parlament képén sem vallási megjelenítést.
2. A magyar parlament miért delegál " katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozójára" egy református ME-t? A magyar parlamentben nincs katolikus?
3. Tudtommal a miniszterelnök nem törvényhozó, hanem törvény végrehajtó!
4. Látta valaki orbán éppen aktuális vallását bizonyító okiratait? Felnőtt korában keresztelték állítólag. Vajon ki keresztelte? Tényleg Iványi G. eskette? Első két gyerekét ő keresztelte. Fia járt református gimnáziumba is. A jelenlegi állapot szerint a képen két református és egy katolikus tagból álló család ebédel.
... Tovább is vannak kérdéseim, mondjam még? Nem érdemel ez a H A Z U G bagázs annyit!
Aki az igazság kiderítéséhez tud valamit, hozza nyilvánosságra!
namihami
@kereső: 13.30: Vagy, ismerve Vezérünk mérhetetlen képességeit, most teremt egy új vallást, a régiekre alapozva. Az Új Hit neve Római Református lesz.
kereső
@namihami: Látod. ez is lehetséges. Bár , ha jobban bele gondolok már meg is van az az új vallás. Az a fajta "kereszténység", amit orbánizmusnak hivnak. Szavakban keresztények, tetteikben meg istentelen farizeusok, pogány bálványimádók. Csak még el kell ismertetni a pápával is, hiszen a magyar "bevett" egyházak vezetői és papjai /lelkészei már egytől-egyig behódoltak ennek az új vallásnak. Lehet, hogy novák katalin ezért találkozott Róma "püspökével", a Pápával?
CsipkeRózsa
Van még egy-két vallás, ahova eddig még nem tartozott.
karma1
@kereső: Nem, katolikus vo't, aztan valtott reformatusra - epp ezert nem ertem, hogy habzsi-dozsi letere hogy tud bemenni egy olyan hitkozsegbe, ahol perselyeznek?
karma1
@CsipkeRózsa: Hat meg nem tunt fol, mennyit jar kalapban netanjahuhoz? Az lesz a kovetkezo vallas. majd azert a korulmetelest megneznem... Csak ahogy a valosagban szoktak: erzestelenites nelkul, egy majdnem eletlen szar kessel a sakter, a ferfi csaladtagok kozeleben...:)
dr. prédikátor
ez mocskos csüngőhasú HAZUDIK!!! MERT REFORMÁTUS!!!
csipetke
Nem is az a baj,hogy ottvan,hanem az,hogy visszajön...
csipetke
@namihami: 13:19 Ballagóöltönyt?Maraggyámá'! Az 50 kilóval ezelőtt volt rá jó kb...:)
nezelodo
Csak el ne tévessze vezér melyik felekezetbeli szerepét játssza éppen...
RonaGyuri
@karma1: bocs de tévedsz evangelikus volt, s hivatalosan most is az! =))
namihami
@csipetke: Pont arra céloztam, mivel sose tudja begombolni a szétrepesztés kockázata nélkül.
bencemacska
@RonaGyuri: Akkor hogyan csinált Német Zoltánból református püspököt? Én feltételeztem, hogy ő volt a megkeresztelője!
kereső
@karma1: Akkor ez a gerinctelen lókupec nem csak az elveit váltogatja,mint más a fehérneműjét naponta, hanem a hitét is. Hajlok arra, hogy sem elvei, sem hite nem volt sohasem.
Emmersson71
A hivatalos verzió kamu..tudjuk, hogy zabálni ment a pocakos!
karma1
@kereső: Ha Te hajlasz ra, akkor en biztos vagyok benne: sem elvei, sem hite nem volt soha, csak merhetetlen hatalom- es penzvagya - mindent ennek rendelt ala!
karma1
@RonaGyuri: Ezt 2005-ben nyilatkozta: "Érdekesség, hogy Orbán egyházi esküvőjét és két legidősebb gyermeke keresztelőjét a vele később politikailag szembekerült Iványi Gábor metodista lelkész celebrálta.[135] Orbán Viktor református vallású.[136] Hitéről és vallásáról később így nyilatkozott:

„ Vallástalan közegben nőttem föl, így is jártam iskolába, még az egyetemi éveim elején is így volt, egészen addig, amíg meg nem ismerkedtem a későbbi feleségemmel, aki viszont gyakorló katolikus családból származik. Onnantól kezdve mindenfajta változások álltak be az életünkben. Én személy szerint elég hosszú utat tettem meg, hogy azt a mondatot ki tudjam mondani, hogy hívő keresztény ember vagyok." (Wikipedia)
RonaGyuri
bocs, de a wiki, különösen a magyar messze van a hiteles forrástól, de ennél is fontosabb, hogy az hogy ő mondta inkább arról tanúskodik, hogy nem igaz! =))
ómió
Hát, ez, bizony, tényleg nem efftársi!
karma1
@RonaGyuri: En mashonnan is azt hallottam, hogy katolikusnak szuletett, de reformatus lett. Csak mar a fene emlekszik ra, hogy honnan jott az info.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.