A HVG.hu szerint még a Mészáros Lőrinc által is előszeretettel használt Bombardier luxusrepülőgép is csak a szokásosnál több körözés, vagyis hosszabb várakoztatás után tudott leszállni a ferihegyi repülőtéren.

Váratlan helyről támadták a NER-t – az elit luxusgépét is megvárakoztatták Ferihegyen
Fotó (illusztráció): Pixabay

A kényszerű kacskaringózás inkább a fapados járatokat érintette.

A jelek arra utalnak, hogy a hazai légiforgalmi irányítók be nem jelentett forgalomlassító sztrájkkal szálltak hadba a munkáltatójuk ellen, objektív tényező ugyanis nem indokolta a jelenséget.

A forgalomlassítás nem veszélyes, sőt a létező legbiztonságosabb módja nemhogy a sztrájkolásnak, de a munkavégzésnek is. Úgy zajlik ugyanis, hogy a munkavállalók betűre pontosan betartanak minden szabályt, és maximálisan teljesítenek minden biztonsági előírást.

Vagyis valójában nem is lassítják a forgalmat, hanem csak nem gyorsítják.

Forrás: HVG.hu
Címlapkép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Addig kellett volna még ki nem fogy belőle a kerozin.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gonzales
@Qqberci: Ők kiúgorhattak volna ejtőernyővel,a NER lovagok a lotyóikkal csapodhattak volna,kár nem érte volna az országot,sőt...persze ez csak álom
ómió
Hát, a már rég beharangozott "munkalassítás" után, hogy ez mekkora "meglepi"...!
balos
Ott a seggek partján neked ez már csak uzsonnára elég!
balos
Azért arra is kíváncsi lennék,hogy mi került 277 szeresbe az elsőre kiszámolt keretnél a baszatási világkiállításban,ráadásul ingyen iskola időben kötelezik munkára az egyetemen tanuló agrár tanulókat!77 millíárdból hány nerlovag és lovagina fürdik aranyban?
Németh István
Nos ha a forgalom irányításnak az a feladata, hogy az előírtak szerint működjön akkor NEKIK EZ A DOLGUK! Ha a gépek kőröznek mert nem kapnak leszállási engedélyt akkor két fő dolog lehet! >> megszegték a menetidőt, gyorsabban tudtak repülni valamilyen oknál fogva. vagy a földi irányító központ nem teljesítette a feladatát és nem engedte ki időre a gépeket! GYAKORLATILAG >> valaki megszegte a forgalmi rendet! EZÉRT BÜNTETÉS JÁR! Ha meg a sztrájkot emlegeti valaki akkor és annak valós alapja lenne, akkor ez olyan jogi problémát vetne fel, hogy miután nem jelezték ezt azonnali kirúgása minden érintettnek! A repülőtér a katonaságnál csaknem szigorúbb rendben kell, hogy működjék, itt mese nincs az utasok életét kockáztatni nem lehet! ennyi!
istván irén
Az a baj, hogy eddig nem tartották be az elő írásokat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.