Ahogy arról ma korábban beszámoltunk megszavazta a Fővárosi Közgyűlés a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez szükséges hozzájárulás visszavonását.

"Beteges hazudozónak" nevezte a "kapálózó" Karácsony Palkovicsot
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nem tudjuk, mi történik, nem tudjuk, Karácsony Gergely miért nem szavaztatta meg a Fővárosi Közgyűlést végül a vétóról, “de ez komolytalan”. „Rossz érzésem van, amikor a főpolgármester úr az ország legfejleszthetőbb területéről beszél, talán már nem is Diákvárost, “hanem luxus jacht-kikötőket, luxus apartmanokat lát”

- így kommentálta az atv.hu-nak Palkovics László a főváros döntését az atlétikai vb-ről.

A cirkusz folytatódik ‒ így értékeli Palkovics László a Fővárosi Közgyűlés mai határozatát az atlétikai vb-ről. Az innovációs miniszter, aki a Diákváros és a Fudan Hungary Egyetem megvalósításáért is felelős kormánybiztos az ATV munkatársának kérdésére úgy fogalmazott:

Már nem tudjuk, mit mond Karácsony főpolgármester úr, nem tudjuk értelmezni. Nem értjük, hogyha előző nap még vétóról beszél, miért nem szavaztatta meg a közgyűlést az atlétikai világbajnokság vétójáról. Ez így komolytalan, értelmezhetetlen amit a főpolgármester feltételül szab, hiszen például nem a kormány fogadta el a Fudanról Hungary Egyetemért Alapítványról szóló törvényt, hanem a parlament

- tette hozzá a miniszter.

De Palkovics László emlékeztetett Karácsony Gergely egyik legutóbbi nyilatkozatára is, e szerint az a terület, ahol a Diákváros (illetve a Fudan budapesti kampusza) épülne, az ország legfejleszthetőbb területe.

Rossz érzésem kezd lenni, az ember, a főpolgármester úr nyilatkozata után hajlamos arra gondolni, hogy főpolgármester úrnak már nem is a Diákváros a fontos talán, hanem a telek. És luxus jachkikötőket és luxusapartmanokat vízionál.

A lap szerint Palkovics László szavaiból kiderült, a főpolgármester “következetlenségét”, nyilatkozatainak a komolytalanságát az ellenzéki miniszterelnök-jelölti kampányának tudják be, a versenynek.

Ezért “kapálózik” főpolgármester úr

- vélekedett a miniszter.

Karácsony Gergely közösségi oldalára írt bejegyzésben reagált a fentiekre.

Na, megszólalt a kormány beteges hazudozóinak talán legnagyobbika. Palkovics úr, a kínai befolyásszerzésért felelős miniszter, aki már annyifélét hazudozott össze a Fudanról és a Diákvárosról, hogy legutóbbi egyeztetésünkön maga is csúnyán belezavarodott.

Hozzátette:

És most ennek az embernek van képe arról beszélni, hogy a Diákváros helyére mi akarnánk „luxusapartmanokat”, vagy „luxus jachtkikötőket”. Vajon mire gondolhatott? Olyasmi luxusra, mint a miniszterelnök családjának hatvanpusztai birtoka? Vagy olyan kikötőre, ahova beférnek Mészáros és Szíjj jachtjai, hogy rögtön innen indulhasson a kormányfő és a külügyminiszter nyaralni, ne kelljen már az adófizetők pénzén állami géppel repkedniük? Erről vizionál az a miniszter, aki már 14 milliárdnyi közpénzt folyatott a Fudan-alapítványba?

- írta, majd azzal folytatta Karácsony:

A valóság az, hogy két dolog lesz, miniszter úr, és mi ennek szereztünk érvényt a mai Fővárosi Közgyűlésen. Az egyik, hogy Önök mindezért felelni fognak, vissza fogjuk szerezni a kínaiak hasznára kiszervezett közvagyont, nincs több luxusbirtok, se repkedés, se jachtozás, elszámoltatás meg jóvátétel, az viszont lesz. A másik, hogy nem a kínai egyetem, hanem a Diákváros fog megépülni, nem másért, hanem több tízezer magyar fiatal boldogulásáért. Én szóltam.

Forrás: ATV.hu, Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nos, ha már személyeskedünk, akkor szerezzen már valaki egy logopédust Palkovicsnak! Jobb későn, mint soha. Hadar, és nem nyitja ki a száját rendesen, nem artikulál, minek következtében néha a szövegének egy része homályba vész!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: találkoztatok és beszélgettetek vagy csak úgy mondod mint mindenkiröl,aki téged hülyének néz!? :) tibim,-téged a szüled bebaxott állapotukban nemzettek,föltehetöleg ettöl szalajsztasz ennyire...
relatív
Az, hogy ez a személy ilyen sikert futhatott be a regnálónál, az következik mindabból, ami jellemzi ezt a vezetést, mégpedig a leggyengébb szereplőkkel végezve el a piszkos munkát. De, hogy ez a szereplő az MTV tagja lehetett az már egy vicc !!!
Nessy
Nos, ha már személyeskedünk, akkor szerezzen már valaki egy logopédust Palkovicsnak! Jobb későn, mint soha. Hadar, és nem nyitja ki a száját rendesen, nem artikulál, minek következtében néha a szövegének egy része homályba vész!
csak úgy....
@Nessy: 1 logopédus a kívánság? nem tudom,hogy orbán hová tette az aladin csodalámpáját...,utoljára nála láttam..
Nessy
@csak úgy...:Ali Baba, vagy a negyven rabló egyike ellopta tőle! :-))
csak úgy....
@Nessy: lölö is ott volt a nagyon dörzsölt...,talán az andit is a lámpáson dörzsölte ki ?
csak úgy....
@Nessy: én?-vagy a lölö, vagy mindanyian?
Pipás
Palkovics egy minden lelkiismeretet nékülöző végrehajtó.
szaboria1
Ilyen emberek kellenek Orbánnak akik nem merik megmondani neki, hogy hülyeségeket csinál.
RonaGyuri
Egy igazán méretes öngól

ebben az a legszomorúbb, hogy ez a szerencsétlen az MTA tagja

Abban nincs semmi újság, hogy Palkovics az egyik, ha nem az a, leggátlástalanabb végrehajtója Orbán agyrémeinek. Azonban a legújabb kirohanása a főváros főpolgija ellen még tőle is bornírt kijelentésekre ragadtatta magát.
Arra vetemedett, hogy kijelentse: „amikor a főpolgármester úr az ország legfejleszthetőbb területéről beszél, talán már nem is Diákvárost, hanem luxus jacht-kikötőket, luxus apartmanokat lát.”!
Nos ez felér az akasztott ember házában kötelet emlegetéssel, lévén az Orbán-család mindkettőről igencsak hírhedt!! =))
Macskaszem
Nem is tudom kikre jellemző a luxusjachtozás meg a luxusapartmanozás. Ja megvan, fidesz.
ómió
Ez a Dugógeri csak nem önmagát próbálja ráhazudni?
Qqberci
@KisTehen: Viszont Hazugovics biztosan nem tud, pedig nagy paraszt...
Pipás
@ómió: Tanulj meg magyarul te mocskos idegen szívű!
ómió
@Pipás: Ha mocskos idegenszívüt keresel, aki még egy egyszerű mondat megértésére se képes, bolsi idióta, akkor, kukkants a tükörbe!
Pipás
@ómió: Te félkegyelmű. Most magyarázom el neked utoljára. Nem a szöveged érthetőségéről beszélek, hanem a mondatszerkesztésedről.
ómió
@Pipás: Nem elég bolsis a "szerkesztésem", efftársék elmebetege!? Olyat a hozzád hasonló bolosi idiótáktól várjál!
ómió
@Pipás: Így szoktál magadhoz szólni tükör előtt? Akkor, ott ez biztos stimmel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.