A nemzeti konzultáció kérdőívét kitöltők 97 százaléka gondolta úgy, hogy a gyermek nevelése kizárólag a szülők feladata és felelőssége – emelte ki a kormányszóvivő.

Tönkre győzte magát az Orbán-kormány a nemzeti konzultáción

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az MTI a kormányszóvivő Facebook-videója alapján írt a kormány számára nagyon kedvező, a feltett kérdések alapján nem is túl meglepő, eredményekről – írja a 24.hu a távirati iroda híre alapján.

Szentkirályi Alexandra hozzátette: a magyar emberek szerint helyes, hogy törvény korlátozza "a kiskorúakra irányuló" LMBTQ-propagandát.

A kormányszóvivő köszönetet mondott annak a több mint 1,4 millió embernek, aki kitöltötte a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Az eredményeket ismertetve emlékeztetett: az első kérdés arra vonatkozott, milyen legyen a járvány utáni élet. A válaszadók 96 százaléka egyetértett abban: Magyarországot meg kell erősíteni, hogy egy veszélyesebb korszakban is meg tudjon felelni az új kihívásoknak – mondta.

"Még ennél is több ember, a válaszadók 98 százaléka gondolta úgy, hogy Magyarországnak ki kell állnia az érdekei mellett, hogy nem engedhetünk Brüsszel zsarolásának. A magyar emberek világos üzenetet küldtek: nem kérnek a gyámkodásból!"

- hangsúlyozta a kormányszóvivő.

A konzultációt kitöltők 97 százaléka gondolta úgy, hogy a gyermek nevelése kizárólag a szülők feladata és felelőssége – mondta Szentkirályi Alexandra, hozzátéve, a magyar emberek szerint helyes, hogy törvény korlátozza a kiskorúakra irányuló LMBTQ-propagandát.

A kormányszóvivő közölte, 99 százalékos egyetértés van abban is, hogy ne a családok, hanem a multinacionális nagyvállalatok fizessék meg a környezetromboló tevékenységük árát. Úgy fogalmazott:

"Az emberek nem kérnek a brüsszeli klímaadókból, nem szeretnék, hogy a környezetszennyezés és a klímaváltozás költségeit a magasabb rezsiárakon keresztül nekik kelljen megfizetniük."

Kitért arra: a koronavírus-válság rámutatott, milyen az, amikor egy ország kiszolgáltatott. a nemzeti konzultációt kitöltök 94 százaléka ítélte meg úgy, hogy szükség van magyar vakcinagyárra.

"A nemzeti vakcinagyár lehetővé teszi, hogy hatékonyan, nem másoknak kiszolgáltatva tudjunk védekezni a jövőben is"

- hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra azt mondta: a kormány számára a nemzeti konzultáció eredménye mindig irányadó, ezért napirenden vannak ezek a kérdések, a döntésekről majd beszámolnak.

Forrás: MTI/24.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: az az igazság, hogy ő csak megtámogatta ezt a fideszes körökben is körberöhögött szart.
Nem nagyon érted, mi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton57
Csak 1 kerdes: Ha a gyermekneveles KIZAROLAG A SZÜLÖK feladata, akkor miert kötelezö öket iskolaba jaratni, miert van biologiaoktatas a szaporodasrol, miert nem a szülök meselik el otthon a golyameset vagy a mehecskes beporozast???
teuton57
Vagyis a robot-valaszokat levonva kevesebb, mint 1 millio helyeslö valasz erkezett, ami a fideszbirkak HARMADA! Na erre aztan erdemes hivatkozni, hogy a birkaknak is csak egyharmada tamogatja csak a kormany agymeneseit!!! Persze egy birkanak fogalma sincs a matekrol...
fűre lépni szabad
Publi cafe jelenleg. Szánalmas a küszködésük, ráadásul egy is gyík neonáci kinézetű pöcs kis osztja az észt.
Cseh Katalinnal kapcsolatban Budai Gyulára hivatkoznak...
Ahhoz már tényleg nagyon sötét sutyerák kőbunkónak kell lenni, hogy ezt valaki bevegye!
fűre lépni szabad
Most már Donáth a téma. Mert szerintük ez a legeslegnagyobb baj Magyarországon.
A mocskos pedofil Kaleta, valahogy nem zavarta őket.

FÉRGEK
simmering73
Fideszre fordítva az ország (szóbeszéd alapján az az egy millió) 97%-a gondolta úgy... Ez olyan mint mikor győztünk (2-2) a franciák ellen.
gina
Úgy tudom hogy Magyaroszág lakossága kb 9,900.000 fő... hát valahogy ez a szar kérdöives játék nem jött be ennek az elmebeteg muzsikusnak,, a fidesz egy vicc egylet
Eladott Ország
Állítólag közel másfél millió ember töltötte ki a legújabb nemzeti inzultációt (legalábbis ennyi válasz érkezett, hogy ki hányszor töltött, az nem derült ki), ami eléggé soványka eredménynek tűnik az ország szavazókorú lakosságát, vagy a fidesz támogatói bázisát nézve is. Sokan biztosan nem hencegnék vele. Na magyarok irány Németország, angol mellet a németet is tanuljátok, ott kint meg lesztek becsülve. Persze még sok más országban is. Csak itt nem, ha maradnak Orbánék. Ki fog ürülni Magyarország, a vezetésük alatt, csak a csicskák és a nyugdíjasok maradnak. Ez a két réteg meg nem termel, az idősek a koruk miatt, a csicskák viszont azért nem mert ők csak csicskulni szeretnek, dolgozni nem. Nem lesz aki eltartsa a fideszéket, nem lesz se magánhasználatra repülő nem kormánygép, helikopter, elit szállodák, luxus nyaralások és nem lesz többmilliós ruházat, ékszer, semmi. Elfoglaljuk háború nélkül Németországot és a többi munkaerő hiányos országot. Az öregek kihalnak, maradnak Orbánék és a csicskák.
solidedge
Ijedten látom, hogy mennyire fogy hazánk lakossága. Az előző nemzeti konzultációkban még kétmillió felett volt a magyar emberek száma, ma már 1,2 millióra apadt. Ki fogunk halni.
Aki Én
@KisTehen: az az igazság, hogy ő csak megtámogatta ezt a fideszes körökben is körberöhögött szart.
Nem nagyon érted, mi?
Aki Én
Azért az beszédes, hogy még a szekta többsége sem dőlt be ennek a szarnak.
nezelodo
A fene se hitte volna, hogy ha megkérdezik akarsz-e magasabb fizetést, még azt sem helyesli egy emberként az ország lakossága! Az a gyanúm, ezeket a polgárokat már egy párszor átverte a fődakota, és röhögve hagyják, hogy játszadozzon a micsodájával a homokozójában.
fűre lépni szabad
Nem volt meg a 120%!

Sosem értettem, hogy valaki hogy tud 110 vagy 120 százalékban teljesíteni.
Egy ember képes egyfajta teljesítményre. Akármennyit is teljesít, az a százszázalék, mert annyira képes.
Ha túl is teljesíti a száz százalékot, az az új százszázalék.
Nincs olyan, hogy 120 százalék, paraszt!
És ennyi.
surdilloFUJT
@solidedge: szegény hollik,meg az adatlapkitöltő robot a fidelitással éjt nappallá téve "dolgozott",hogy LEGALÁBB elérjék a milliót!!!Meg is ritkult a csodaszép haja kinjában!!!
Nessy
Saját vakcinagyár! Attól függ, külügyérünk milyen elavult technológiát fog jó pénzért bevásárolni! Az eladó meg örül, nem kell a gyártósorát drága pénzért a roncstelepre szállítani, hanem még pénzt is keres!
Akinek már van nagyobb gyereke, az rájön, hogy bizony nem a szülő, hanem az iskola, a barátok, a közösségi háló neveli! Bár akad felnőtt akit a kihalt utca nevelt!
ómió
Az efftársaknak bezzeg, minden mindegy!
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 15:54 ♦ "valamit elcseszett a kérdőív-kitöltő-robotot üzemeltető srác :)" Nem, ilyen végtelenül aljas mocskos a fidesz bűnöző és politikai prostituált banda/szekta. Szándékosan ilyen a fidesz által készített program! Seggtörlésre is alkalmatlan! Egyébként meg leszarják a választópolgárok véleményét, lényeg, hogy minél több közpénzt tudjunk lopni! Börtönre érett rohadékok, ott van a helyük!
gina
@ómió: Te elmebeteg szemét buzi állat te még elftárs sem vagy patkány szarevő
gina
Igen a sok fideszes moslék pedofil ,buzi, tolvaj, kurvázó banda gyözött hahahahahhaha ez aztán az erkölcs //////
ómió
@gina: Mi történt, szarkupac efftársnő!? Még mindig nem gyógyítottak ki téged a trippeledből? Mert, ugye, attól vagy ilyen agyatlan fekahalmaz?
Néro
Akkor jó. Takarodjanak ki az oktatásból a pedofil csuhásaikkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.