A Direkt36 oknyomozó csapata szerint 2021 tavaszán többször feltörték Páva Zoltán telefonját. Páva jelenleg az ellenzéki Ez a lényeg nevű hírportál üzemeltetője. A Pegasus-ügy újabb fejleménye miatt az ellenzék kísérletet tesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának összehívására.

"Pánikszerűen menekülnek a fideszesek" – Tovább dagad a Pegasus-botrány

Molnár Zsolt, a bizottság Klubrádiónak nyilatkozó MSZP-s képviselője úgy véli, most jobbak az esélyek, hiszen amikor nyáron rendkívüli bizottsági ülést hívtak össze, lehetett azzal a kifogással élni, hogy szabadságon vannak a fideszes politikusok, most az őszi ülésszak kezdetével, azonban már feltűnő lenne a kormánypárt távolmaradása.

Hozzátette, nincs kétsége afelől, hogy a kormány minden eszközt felhasznál majd annak érdekében, hogy akadályozza a bizottság munkáját, de legalább addig is kérdéseket tudnak feltenni nekik. Ha így lesz, levonhatják a megfelelő konzekvenciákat. 

Páva esetében nem merült fel a terrorcselekmény gyanúja, hiszen mindössze egy kisebb médium tulajdonosaként működik, tehát semmi nem indokolhatja megfigyelését.

Molnár azt gyanítja, hogy a kormány mindenkit célba vehet, aki képes a közvélemény befolyásolására. Ez indokolhatja a Pegasus és bármilyen egyéb kémprogram használatát. Hangsúlyozta, a kormánypártok, pánikszerűen igyekeznek elmenekülni az igazság felderítése elől.

Az MSZP politikusa hozzátette, minden akadályozó tényező ellenére, ezt az ügyet pontról pontra fel kell deríteni, végig kell járni az utat.

Kormányváltás esetén meg kell vizsgálni, hogy mennyire működőképes a nemzetbiztonsági bizottság a jelenlegi szabályok mellett, mennyire igazodik az Európai Unióhoz, és mennyire a jogállamiság keretrendszeréhez.

Forrás: Klubbrádió

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Miért kell a kormányváltásig várni, az ilyen gerinctelen mocskos bandát ha nem itt akkor az EU biroságon kell számon kérni- börtönbe ezekkel a mocskos OV bandával, és ez akar jogállam lenni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@hímpálcika: most legalább megtudtuk a származásodat. Gondolhattuk volna.
Pegero
@Gazella: 16:23
Megtisztelnél ha hímvesszőnek szólítanál és nem lógó pöcsnek! De akár pénisznek is szólíthatsz, csak úgy, szeretetből :))
ómió
Na! Újabb ráhazudnivalót találtak az efftársak!?
teuton57
@Pegero: Szinonima is kehet? Szelsöjobb-fasz...
karma1
@teuton57: Kosz, rohogosen inditottad el a napomat! Kosziiiiii ! ...:)
Pegero
@teuton57: Balfasz!
Te sem leszel már hülyébb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.