A Direkt36 oknyomozó csapata szerint 2021 tavaszán többször feltörték Páva Zoltán telefonját. Páva jelenleg az ellenzéki Ez a lényeg nevű hírportál üzemeltetője. A Pegasus-ügy újabb fejleménye miatt az ellenzék kísérletet tesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának összehívására.

"Pánikszerűen menekülnek a fideszesek" – Tovább dagad a Pegasus-botrány

Molnár Zsolt, a bizottság Klubrádiónak nyilatkozó MSZP-s képviselője úgy véli, most jobbak az esélyek, hiszen amikor nyáron rendkívüli bizottsági ülést hívtak össze, lehetett azzal a kifogással élni, hogy szabadságon vannak a fideszes politikusok, most az őszi ülésszak kezdetével, azonban már feltűnő lenne a kormánypárt távolmaradása.

Hozzátette, nincs kétsége afelől, hogy a kormány minden eszközt felhasznál majd annak érdekében, hogy akadályozza a bizottság munkáját, de legalább addig is kérdéseket tudnak feltenni nekik. Ha így lesz, levonhatják a megfelelő konzekvenciákat. 

Páva esetében nem merült fel a terrorcselekmény gyanúja, hiszen mindössze egy kisebb médium tulajdonosaként működik, tehát semmi nem indokolhatja megfigyelését.

Molnár azt gyanítja, hogy a kormány mindenkit célba vehet, aki képes a közvélemény befolyásolására. Ez indokolhatja a Pegasus és bármilyen egyéb kémprogram használatát. Hangsúlyozta, a kormánypártok, pánikszerűen igyekeznek elmenekülni az igazság felderítése elől.

Az MSZP politikusa hozzátette, minden akadályozó tényező ellenére, ezt az ügyet pontról pontra fel kell deríteni, végig kell járni az utat.

Kormányváltás esetén meg kell vizsgálni, hogy mennyire működőképes a nemzetbiztonsági bizottság a jelenlegi szabályok mellett, mennyire igazodik az Európai Unióhoz, és mennyire a jogállamiság keretrendszeréhez.

Forrás: Klubbrádió

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Miért kell a kormányváltásig várni, az ilyen gerinctelen mocskos bandát ha nem itt akkor az EU biroságon kell számon kérni- börtönbe ezekkel a mocskos OV bandával, és ez akar jogállam lenni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Miért kell a kormányváltásig várni, az ilyen gerinctelen mocskos bandát ha nem itt akkor az EU biroságon kell számon kérni- börtönbe ezekkel a mocskos OV bandával, és ez akar jogállam lenni???
gina
Jó ez a kép OV ról,, tükrözi egy elmebeteg diktátor személyiségét,,,,
justhpeter
@gina: Tévedsz. Orbán nem akar jogállamot. Pont ezért a Karmelita kolstort újíttatta fel és nem a börtönöket. Orbán poszt-kádári diktatúrát építget, ami ugyanúgy a gazdasági ellehetetlenülés miatt fog rádőlni, ahogy Kádárra is A különbség a veszteség méretében és az azt követő nyomor idejének hosszúságában lesz, mivel ezt a rendszert még a többletlopások is terhelik.
Pálinkás Pál
@gina: a börtön ezeknek kevés...román megoldás...onnan már nem jön vissza..
Havanagi
@gina: nem akar jogállam lenni,csak annak akar látszani.
KisTehen
"Visszakapja bizottsági helyeit a Fidesz az EP-ben"

cikki :D
tudode
Már régen huzzák az irHÁJUKAT, a nyuszi csuKÁBAN:
.
----- Tiborcztól Orbánig – a NER legnagyobb menekülései
hvg.hu/itthon/20180309_A_NER_legnagyobb_menekulesei
-----------------------------------
.
Stop Orbán! Stop FideSS!
Gazella
@Pegero: azért ad meg a tiszteletet a másik embernek!!
Mit szólnál te ahhoz hogy ha én ezentúl himvesszőnek hivnálak!!
Peller Anikó
@hímpálcika: most legalább megtudtuk a származásodat. Gondolhattuk volna.
Pegero
@Gazella: 16:23
Megtisztelnél ha hímvesszőnek szólítanál és nem lógó pöcsnek! De akár pénisznek is szólíthatsz, csak úgy, szeretetből :))
ómió
Na! Újabb ráhazudnivalót találtak az efftársak!?
teuton57
@Pegero: Szinonima is kehet? Szelsöjobb-fasz...
karma1
@teuton57: Kosz, rohogosen inditottad el a napomat! Kosziiiiii ! ...:)
Pegero
@teuton57: Balfasz!
Te sem leszel már hülyébb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok