Eléggé gyanús, hogy úgy hangzott el a beszélgetés, ahogyan azt Semjén Zsolt előadta.

Nem hiszik, hogy tényleg ezt mondta a pápa Orbánék politikájáról – a Vatikán egyelőre hallgat
Fotó: MTI/Botár Gergely

A Kossuth Rádióban beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes arról, hogy milyen témákat érintettek a Ferenc pápával való privát beszélgetésük során a kormány egyes tagjai.

Semjén szerint Ferenc pápa "nagyon örült annak, hogy csökkent az abortuszok száma, nőtt a házasságkötések száma."

Majd azt is elárulta, hogy Brüsszelt bepanaszolták a pápánál (szerintük a belga főváros megtámadta Magyarországot).  

Őszentsége azt mondta, hogy a család az apa, anya, gyerek, pont

- mondta még Semjén, de igen nehéz ellenőrizni, hogy tényleg ezek hangzottak-e el.

Az RTL Klub is gyanút fogott, a Híradóban beszámoltak a Semjén-féle rádióinterjúról, és bár a Vatikánnál is rákérdeztek erre, egyelőre nem érkezett válasz.

Forrás: mediaklikk.hu/kossuth, rtl.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A Pápa pont Semjénék agyament törvényét idézte, szó szerint! Na, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál! Ha viszont Semjén is megszavazta a Meddőségi centrumok államosítását, akkor illenék tudnia, hogy esetenként az anya petri csésze, az apa pipetta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Semjén azt mondta: Ferenc pápa „nagyon örült annak, hogy csökkent az abortuszok száma, nőtt a házasságkötések száma. S jeleznünk kellett, hogy a családvédelmi intézkedéseink miatt támadás alatt állunk Brüsszeltől – itt az LMBTQ-dolgokra gondolok –, és Őszentsége azt mondta, hogy a család az apa, anya, gyerek, pont.” A pápa tudatosan és szándékosan kerülte az orbáni propagandát, egész más volt az üzenete a zárómisén mondott prédikációban és a magyar katolikus püspöki karnak szánt erőteljes intelmeinek, amelyben keményen megfeddte őket az orbáni politika miatt."
nepszava.us/ferenc-papa-nem-hulye-pontosan-tudja-hogy-brusszel-nem-tamadta-meg-magyarorszagot/
kereső
@Béla333:" Még a parlagon hagyott, gazos földeken is pusztít, olyannyira, hogy az útszéli gyomokat is károsítja az aranka. A lucerna, a bükköny, a vöröshere, a bab, és a borsó élősködő növénye. "
Na ez semjén+kdnp.= "aranka".
fűre lépni szabad
"A pápa tartotta a három lépés távolságot Orbán Viktorral, de egyben erkölcsi prédikációt tartott neki, miközben az – finoman szólva – nem tartozik a legnagyobb csodálói közé.
A Szentatya nem hivatalában kereste fel az autokrata vezetőt, nem is a nunciatúrán fogadta azt, noha ez bevett szokásnak számítana. Semleges területen, zárt ajtók mögött találkozott vele.
A beszédekről, üdvözlő szavakról semmi sem szivárgott ki, csupán egy fénykép jelent meg, amely olyan, mintha a hidegháború idején készült volna: a két küldöttség között jókora távolság húzódott a Szépművészeti Múzeumban,

!!! láthatólag nem sok mondanivalójuk volt egymás számára. !!!

A látogatás időtartamát pedig olyan rövidre szabták, hogy az arculcsapással ér fel Orbán számára.
Hogy a vendég mennyire nem becsüli a magyar vezetőt, az kiderült abból, amit az út előtt egy spanyol rádiónak elmesélt, hogy nem is tudja, egyáltalán találkozik-e a miniszterelnökkel. Ennél jobban már aligha lehet kimutatni az érdektelenséget.
De a távolságtartás nem új keletű. A magyar politikus többször járt Rómában, de soha nem adatott meg neki az állami vezetőknek általában kijáró magánkihallgatás." /Spiegel/
tudode
Rányomja a bélyegét az egész országra az, hogy ennél a három gráciánál hitelesebb, felkészültebb, szavahihetőbb, megbízhatóbb, a közjogi méltóság címre "is" szégyent hozó, még a pápát is bevonva a kisded járékukba!
.
Skandallum!
.
Őféleségénél már 10 évvel ezelőtt is mutatkoztak a jelei annak, hogy valami nem kóser:, rettegve attól, hogy mikor ki ugrik ki a sarokból:
.
---- Orbán Viktor a Frizbi műsorában - (nagyon) exkluzív interjú - 2011. május 1.
www.youtube.com/watch?v=rmKajEIWvyA&t=26s
------------------------
.
Bizonyára a Vatikán nem alacsonyodik le ezeknek a pasiknak a szintjére!
Szevasztok
Hibbant Ferkó a muszlim pápa, eleinte azt hitte ha mossa feketék lábát kifog fehéredni.
ómió
Igazatok van, efftársak! Még most frissiben kéne valamit ráhazudnotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.