Eléggé gyanús, hogy úgy hangzott el a beszélgetés, ahogyan azt Semjén Zsolt előadta.

Nem hiszik, hogy tényleg ezt mondta a pápa Orbánék politikájáról – a Vatikán egyelőre hallgat
Fotó: MTI/Botár Gergely

A Kossuth Rádióban beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes arról, hogy milyen témákat érintettek a Ferenc pápával való privát beszélgetésük során a kormány egyes tagjai.

Semjén szerint Ferenc pápa "nagyon örült annak, hogy csökkent az abortuszok száma, nőtt a házasságkötések száma."

Majd azt is elárulta, hogy Brüsszelt bepanaszolták a pápánál (szerintük a belga főváros megtámadta Magyarországot).  

Őszentsége azt mondta, hogy a család az apa, anya, gyerek, pont

- mondta még Semjén, de igen nehéz ellenőrizni, hogy tényleg ezek hangzottak-e el.

Az RTL Klub is gyanút fogott, a Híradóban beszámoltak a Semjén-féle rádióinterjúról, és bár a Vatikánnál is rákérdeztek erre, egyelőre nem érkezett válasz.

Forrás: mediaklikk.hu/kossuth, rtl.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A Pápa pont Semjénék agyament törvényét idézte, szó szerint! Na, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál! Ha viszont Semjén is megszavazta a Meddőségi centrumok államosítását, akkor illenék tudnia, hogy esetenként az anya petri csésze, az apa pipetta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Emlékeztek még mikor Tarlós azzal hencegett, hogy Scarlet Johanson gratulált neki a sikeres főpolgármesteri munkájához? Kiderült, hogy Tarlós fényezte magát és Johanson csak annyit mondott "Nice!"
Nessy
A Pápa pont Semjénék agyament törvényét idézte, szó szerint! Na, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál! Ha viszont Semjén is megszavazta a Meddőségi centrumok államosítását, akkor illenék tudnia, hogy esetenként az anya petri csésze, az apa pipetta!
fűre lépni szabad
Még erről is hazudnak ezek az erkölcsi nullák...

"Erkölcsi nulla

Az erkölcsi nulla rosszalló kifejezés, ami azt jelenti, hogy valaki egyáltalán nem rendelkezik erkölccsel, elvesztette minden becsületét.

Ha például valakiről sorra derül ki, hogy mindenben hazudott korábban, és nem lehet megbízni benne, akkor mondhatják rá, hogy vigyázni kell vele, mert egy erkölcsi nulla.

Néha az erkölcsi hulla vagy erkölcsi halott kifejezéseket használják helyette." /lexiq.hu/

Ezt a bibliaverset kéretik HALÁLOSAN komolyan venni:

"Ti atyátoktól, az ördögtől származtok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja."
Igen, ez azt jelenti, hogy a hazug Orbán az ördögtől, a hazugság atyjától származik, akiben nincs igazság (igazságoság).

Magyarország védőszentje nem szűz Mária (és senki más sem!), hanem a Sátán, az ördög ül győzelmi tort felette!

Elesett, elesett Magyarország és ördögök lakóhelyévé lett, és minden tisztátalan (démoni) lélek ... rejtekhelyévé lett.

#őrület, #butaság, #primitívség, #kapzsiság, #gyűlölet, #árulás, #hazugság, #lopás, #csalás, #sikkasztás, #rablás, #zsarolás, #kirekesztés, #népírtás, #keresztényüldözés, #stb - ezek mind Orbán és a fideszcsürhe kormány sajátjai, ezek mind keresztényi értékek. Vagy mégsem.

"Most is azt mondom ..., hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" - ha ezt az egy tanácsodat megfogadná mindenki (sajnos a híveid olyan buták, hogy nem hisznek a saját szemüknek, inkább isszák minden shit szavad - te elmebeteg állat!), már régen a börtönben rohadnál életfogytig, te undorító hazaáruló féreg!

Keletre akarod tolni Magyarországot, Orbán?
Ott nincs túl sok keresztény, és akik vannak, azokat is üldözik - ezt tudjátok, szektás orbánisták?
Tolod te keletre a kurvanyádat, büdös paraszt Orbán!

Dakota...
justhpeter
Semjén miért pont most mondana igazat ? Az egész léte, klereszténysége egy odvas hazugság.
Gazella
Én se hiszek a tömjénnek.
Pápa kizárólag egyházi dolgokról beszél privátban is.
RonaGyuri
Nem értelek benneteket, ez egy minden alapot nélkülöző feltételezés! Miért pont most és ebben ne HAZUDNÁNAK!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy minden alapot nélkülöző feltételezés

Minimum gyanúsan hangzanak Tömjény Sónyi beszámolói

Mottó:
„Ne csináljunk Krisztusból bohócot!” tartja a mondás,
míg egy másik szerint „betörőt”,
Hic & nunc fel kell hívjam a figyelmet arra, hogy
mindez földi helytartójával szemben sem korrekt!

A Kossuth Rádióban beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Őfenesége felkent helyettese a Kossuth Rádióban beszélt arról, hogy „miről beszélgettek a Ferenc pápával való privát beszélgetésük során a kormány egyes tagjai”. Nos ennél sokkal többről tett jelentést. igencsak furán hangzó kijelentéseket adott Őszentsége szájába. Ahogy arról „Az RTL Klub is gyanút fogott, a Híradóban beszámoltak a Semjén-féle rádióinterjúról ”, sőt „a Vatikánnál is rákérdeztek erre, egyelőre nem érkezett válasz.”.
A legtöbb állítás estében még az is kétséges, hogy bárki ilyen kijelentéseket tett a találkozókon.
A csatorna „eléggé gyanús”-nak tartja és „nem hiszik, hogy tényleg ezt mondta a pápa Orbánék politikájáról”.
Nos azt kell mondjam, hogy a tapasztalat azt mondatja velem, egy minden alapot nélkülöző feltételezés. Semmi sem indokolja azt feltételezni, hogy pont most és pont ebben ne HAZUDNÁNAK! =))
Ja és ha már bunkóság a látogatás kapcsán:
scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/p235x350/241875719_256771859782994_2346298828898219734_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=110474&_nc_ohc=I0ZX-W9LeHkAX9jQe1m&_nc_ht=scontent.xx&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=c4b5be1b4bec9950b690a522cb1cc748&oe=6145F147
„A katolikus egyházfőt a kispesti Reménység Általános Iskola (tegyük hozzá a létezőben megszokott módon kihajtott) diákjai fogadták, s egy Puskás-feliratú, 10-es számú Honvéd-mezzel kedveskedtek neki”.
Amiben az a csúcs, hogy Őszentsége argentin, mint Alfredo di Stéfano, akiről kicsiny hazánkban igencsak illik megfeledkezni, s pont Puskás miatt! =))
Béla333
A rénszarvasvadász ugyanúgy a maffia haszonélvezője, része, mint a többi hazug mocsok.
Azt sem lehet elhinni, amit kérdez!
Álszent szemét, hazug banda!
simmering73
"Semjén azt mondta: Ferenc pápa „nagyon örült annak, hogy csökkent az abortuszok száma, nőtt a házasságkötések száma. S jeleznünk kellett, hogy a családvédelmi intézkedéseink miatt támadás alatt állunk Brüsszeltől – itt az LMBTQ-dolgokra gondolok –, és Őszentsége azt mondta, hogy a család az apa, anya, gyerek, pont.” A pápa tudatosan és szándékosan kerülte az orbáni propagandát, egész más volt az üzenete a zárómisén mondott prédikációban és a magyar katolikus püspöki karnak szánt erőteljes intelmeinek, amelyben keményen megfeddte őket az orbáni politika miatt."
nepszava.us/ferenc-papa-nem-hulye-pontosan-tudja-hogy-brusszel-nem-tamadta-meg-magyarorszagot/
kereső
@Béla333:" Még a parlagon hagyott, gazos földeken is pusztít, olyannyira, hogy az útszéli gyomokat is károsítja az aranka. A lucerna, a bükköny, a vöröshere, a bab, és a borsó élősködő növénye. "
Na ez semjén+kdnp.= "aranka".
fűre lépni szabad
"A pápa tartotta a három lépés távolságot Orbán Viktorral, de egyben erkölcsi prédikációt tartott neki, miközben az – finoman szólva – nem tartozik a legnagyobb csodálói közé.
A Szentatya nem hivatalában kereste fel az autokrata vezetőt, nem is a nunciatúrán fogadta azt, noha ez bevett szokásnak számítana. Semleges területen, zárt ajtók mögött találkozott vele.
A beszédekről, üdvözlő szavakról semmi sem szivárgott ki, csupán egy fénykép jelent meg, amely olyan, mintha a hidegháború idején készült volna: a két küldöttség között jókora távolság húzódott a Szépművészeti Múzeumban,

!!! láthatólag nem sok mondanivalójuk volt egymás számára. !!!

A látogatás időtartamát pedig olyan rövidre szabták, hogy az arculcsapással ér fel Orbán számára.
Hogy a vendég mennyire nem becsüli a magyar vezetőt, az kiderült abból, amit az út előtt egy spanyol rádiónak elmesélt, hogy nem is tudja, egyáltalán találkozik-e a miniszterelnökkel. Ennél jobban már aligha lehet kimutatni az érdektelenséget.
De a távolságtartás nem új keletű. A magyar politikus többször járt Rómában, de soha nem adatott meg neki az állami vezetőknek általában kijáró magánkihallgatás." /Spiegel/
tudode
Rányomja a bélyegét az egész országra az, hogy ennél a három gráciánál hitelesebb, felkészültebb, szavahihetőbb, megbízhatóbb, a közjogi méltóság címre "is" szégyent hozó, még a pápát is bevonva a kisded járékukba!
.
Skandallum!
.
Őféleségénél már 10 évvel ezelőtt is mutatkoztak a jelei annak, hogy valami nem kóser:, rettegve attól, hogy mikor ki ugrik ki a sarokból:
.
---- Orbán Viktor a Frizbi műsorában - (nagyon) exkluzív interjú - 2011. május 1.
www.youtube.com/watch?v=rmKajEIWvyA&t=26s
------------------------
.
Bizonyára a Vatikán nem alacsonyodik le ezeknek a pasiknak a szintjére!
Szevasztok
Hibbant Ferkó a muszlim pápa, eleinte azt hitte ha mossa feketék lábát kifog fehéredni.
ómió
Igazatok van, efftársak! Még most frissiben kéne valamit ráhazudnotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.