Mint kiderült, a dunakeszi áldozat épp távoltartást akart kérni volt párja ellen.

Megelőzhető lett volna a családi vérengzés Dunakeszin – Erre készült az áldozat
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Nemrég pisztolyt vett és korábban kisfia megölésével is fenyegetőzött az férfi, aki vasárnap kiirtotta a családját Dunakeszin, erről írt a blikk.hu, a borsonline.hu, és erről számolt be az RTL Híradó is.

Az 54 éves férfi vasárnap este lőtte agyon volt társát, 7 éves közös gyereküket, a nő édesanyját, majd magával is végzett, mielőtt a rendőrök odaértek volna a helyszínre. Az apa és az anya egy ideje már külön éltek, az utolsó napot a kisfiú az apjával töltötte, láthatáson – írja a telex.hu.

Mostanra kiderült, hogy a 40 éves nő munkatársainak beszélt arról, hogy a volt párja fenyegeti őt és a családját, ezért néhány hónapja kisfiával Dunakeszire, a nagymamához költöztek, mert ott nagyobb biztonságban érezték magukat. A ház ugyanis be volt kötve egy biztonsági céghez.

Az asszony a múlt héten járt ügyvédnél, hogy megtudja, milyen jogi lehetőségei vannak, hogy távoltartást kérjen volt párja ellen, de már nem tudta beadni az ehhez szükséges kérelmet.

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Én ebből azt veszem le, hogy a nő piszkoskodni akart a gyerek apjával. Sajnos, rosszal kezdett, erre nyilván nem számított...
Málna
@vacsi: Akkor ezt most nagyon rosszul vetted le, vacsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.