A 444.hu-nak adott terjedelmes interjút Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester és az ellenzéki előválasztás egyik esélyese.

Karácsony: vagy Orbán, vagy énFotó: Facebook/Karácsony Gergely

A 2022-es választással kapcsolatban Karácsony úgy vélekedett, ő az ellenzéki szavazóknak ahhoz a részéhez tartozik, akiknek már nagyjából, de csak nagyjából mindegy, csak ne Orbán legyen.

De azt is pontosan tudom, hogy azok a szavazók, akik el fogják dönteni a választást, nem így vannak ezzel. Azt gondolom, hogy 2022-ben vagy Orbán Viktor lesz a miniszterelnök, vagy én

- mondta Karácsony Gergely.

Arról is beszélt, hogy az a különbség közötte és a többiek között, hogy riválisainál nem látja azt a politikai stratégiát, amivel a bizonytalan szavazókat el lehet hozni a változásra szavazni.

Mindenki miniszterelnök-jelöltként a pártját akarja pozicionálni, de senki sem készül arra, hogy valóban miniszterelnök lesz. Mert ez nem csak a pártszavazókról szól, a ma pártnélküliek megnyerése nélkül nincs változás. Ezért mondom: ha pártpozícionáláson túl a miniszterelnökségre készülnének, akkor bizonyos mondatokat nem mondanának, mert azok akkor sem voltak megvalósítható ígéretek, amikor kimondták őket. Most direkt általánosságban beszélek, ennél nem szeretnék konkrétabb lenni

- latolgatta az esélyeket Karácsony Gergely.

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@ómió: ja még az autópályákra is kerékpár utakat építene :) Felfestett vonalakkal hivatalosan ahogyan kell :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Pegero: Csak nem majrézol,,krumplibogár ?
jesz
@durbincs: dokikám! Ez nem szép, hogy másol...

Csak szólok, hogy Dobrev keményen kampányol, le akarja előzni Karácsonyt..
Hajrá dr Durbincs!
Yoda69
@Pegero: Ugyanazt amit Karacsony: megnyerni az elovalasztast.
Pálinkás Pál
nos...ezt én mondom...tudja mindenki,rühellem orbánt...,de ezt a sejthalmazt legalább annyira...el lehet menteni amit most leírok...ha ez nyeri az előválasztást, orbán marad...
rokker33
@Pálinkás Pál: ma 07:04 Szerintem is sőt, ha még megnyeri karigeri akkor is Orbán sokkal erősebb és befolyásosabb, mint Karácsony.És ahogy Karácsonyt ismerjük még kitüntetést is fog adni Orbánnak elszámoltatás helyett szóval inkább Márky vagy Jakab ők legalább tökösek!
kereső
És ha, nem Te, se nem orbán, akkor mi van/lesz Gergely? Van mér rajtad és orbánon kivül minimum 3 alternativa.
rokker33
@Horizont: ma 08:38 Folytatjuk a ( szart )!!!Miért az összefogás mit fog csinálni? Megmondom a valóságot! Ott fogják folytatni ahol a Fidesz abbahagyta! Nem lesz semmilyen elszámolás nem volt soha nem lesz!!! ma 08:43 bezzeg mikor Te vagy a top komment,akkor nem panaszkodsz:) Had örüljön a durbincs is néha!
kereső
@Horizont: Talán előszür az előválasztást kéne megnyerni. Kicsit olyan "zsarolás" ize van ennek a mondatnak.Nem szimpi, mert "versenyben" van Dobrev, Jakab, Márki-Zay, FGyőr András.A felsoroltakból kettő az országos mérés szerint előzi Karácsonyt.
ómió
Köszi, de nem kérünk országos dugókat! Se efftársi népzsebit!
rokker33
@Horizont: Fidesz szavazó csak a narancssárgát meg az X et ismeri.Több követelmény nincs a számukra nem is kell okosabbnak lenni a csúti gecinél!
rokker33
@ómió: ja még az autópályákra is kerékpár utakat építene :) Felfestett vonalakkal hivatalosan ahogyan kell :D
Yoda69
@Pegero: Elég gyenge a felfogó képességed, igy segítek.
Megnyerni valamit általában egy nyertes szokott. Igy itt egy nyertese lesz az elovasztasnak, es ez a nyertes fog jövőre szembeszallni orbannal.
Érthető?
Yoda69
@Pegero: A koalicios egyezmeny szerinti poziciok lesznek felajanlva nekik, nagy valoszinuseg szerint miniszteri funkciok.
Yoda69
@Pegero: Az egy masik alternativa, emlitesre sem melto :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.