A 444.hu-nak adott terjedelmes interjút Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester és az ellenzéki előválasztás egyik esélyese.

Karácsony: vagy Orbán, vagy énFotó: Facebook/Karácsony Gergely

A 2022-es választással kapcsolatban Karácsony úgy vélekedett, ő az ellenzéki szavazóknak ahhoz a részéhez tartozik, akiknek már nagyjából, de csak nagyjából mindegy, csak ne Orbán legyen.

De azt is pontosan tudom, hogy azok a szavazók, akik el fogják dönteni a választást, nem így vannak ezzel. Azt gondolom, hogy 2022-ben vagy Orbán Viktor lesz a miniszterelnök, vagy én

- mondta Karácsony Gergely.

Arról is beszélt, hogy az a különbség közötte és a többiek között, hogy riválisainál nem látja azt a politikai stratégiát, amivel a bizonytalan szavazókat el lehet hozni a változásra szavazni.

Mindenki miniszterelnök-jelöltként a pártját akarja pozicionálni, de senki sem készül arra, hogy valóban miniszterelnök lesz. Mert ez nem csak a pártszavazókról szól, a ma pártnélküliek megnyerése nélkül nincs változás. Ezért mondom: ha pártpozícionáláson túl a miniszterelnökségre készülnének, akkor bizonyos mondatokat nem mondanának, mert azok akkor sem voltak megvalósítható ígéretek, amikor kimondták őket. Most direkt általánosságban beszélek, ennél nem szeretnék konkrétabb lenni

- latolgatta az esélyeket Karácsony Gergely.

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@ómió: ja még az autópályákra is kerékpár utakat építene :) Felfestett vonalakkal hivatalosan ahogyan kell :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@ómió: ja még az autópályákra is kerékpár utakat építene :) Felfestett vonalakkal hivatalosan ahogyan kell :D
Yoda69
@Pegero: Elég gyenge a felfogó képességed, igy segítek.
Megnyerni valamit általában egy nyertes szokott. Igy itt egy nyertese lesz az elovasztasnak, es ez a nyertes fog jövőre szembeszallni orbannal.
Érthető?
Yoda69
@Pegero: A koalicios egyezmeny szerinti poziciok lesznek felajanlva nekik, nagy valoszinuseg szerint miniszteri funkciok.
Yoda69
@Pegero: Az egy masik alternativa, emlitesre sem melto :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.