A miniszterelnök felszólalásával kezdődik ma a Parlament őszi ülésszaka, de az Orbán-beszéd nemcsak a politikai szezonnyitóra hangol, hanem kijelöli a 2022-es kampány fő csapásait is. Ősszel bőven lesz gyurcsányozás, brüsszelezés és LMBTQ-propagandázás, a nemzeti konzultáció nyomán pedig újabb kormányzati döntések is várhatók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi baljós árnyak

ráadásul majdnem biztos, hogy ezt és így ma a parlamentben is elővezeti

Kétségtelen tény, hogy „A miniszterelnök még pénteki, szokásos rádiónyilatkozatában árulta el, hogy a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó bejelentések várhatók tőle.”. S ennek a süketelésnek az egyik fontos elemeként jelezte, hogy „a nyugatiak, illetve az Európai Parlament azt akarja, hogy a gyermekek nevelése átkerüljön a szülőktől a politikai aktivisták kezébe – ennek ellen kell állni.”.
Nos függetlenül attól, hogy „a nyugatiak, illetve az Európai Parlament mit akar” – hogy ezt nem az biztos – a dolog ennél sokkalta pikánsabb:
s nem csak azért, mert kicsiny hazánkban a nagy többség esetében a gyermekeok nevelése nem igazán a szülök kompetenciája,
de ha már átkerülésről van szó egyértelmű az igyekezet arra, hogy átkerüljön az egyházak – ráadásul egyértelműen a magyar egyházak (melyek pl. a katolikusok esetében szöges ellentétben állnak „Vatikánnal!!” - kezébe! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.