Az iskola udvarán cigiző, tanároknak beszólogató, diákokat időnként megverő fiatalok megúszták. 170 ezer forintra ítélte a bíróság büntetőügyben az ANK történelemtanárát, amiért “személyi szabadságában korlátozta” azt a 16 éves fiatalt, akit cigizésen kapott az iskola udvarán. Teljesen más miatt indult egyébként az ügy, de egy ügyész “kiszúrta” Dezső bácsit is, így lett tanúból vádlott – mesélte lapunknak a tanár, aki több mint 30 éve pedagógus már.

Forrás: pecsaktual.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha a szülők joga nevelni a gyereket, akkor talán őket kellene büntetni a neveletlen kölykökért! És csodálkozni fognak, ha a tanárok vagy elmennek a pályáról, vagy hagyják a gyerekek nevelését a szülőkre, aztán ha agyonverik is egymást, nem fognak beleavatkozni. Idióta egy rendszer! A hibát feltárót, a rendet csinálót, az áldozatot büntetik, mert nálunk ez a "jogállam"!
Nessy
@Pálinkás Pál: Az ügyész, meg vádolhat bárkit, ha éppen ahhoz van kedve!
Nessy
@Pálinkás Pál: Így igaz! Ő pedig "független"!?
Nessy
@csak úgy...: Akkor viszont ne csak védje, nevelje is meg! Elvégre az ő feladata, már törvénybe vagyon iktatva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.