Vasali Zoltán az ATV műsorában beszélt az IDEA Intézet legfrissebb kutatásáról. A három hónap alatt végzett kutatás során, megmérték, hogy a teljes népesség körében 38 százalékos támogatottság az ellenzéké, 39 százalékos támogatottság a Fideszé.„Jelenleg több millió ember lehet bizonytalan, akik inaktivitást mutatnak valamennyi közpolitikai kérdés esetében, és nehéz megtalálni azokat a témákat, amik megszólítják őket. Nem véletlen, hogy a biztos pártválasztók között a Fidesz ennyire tudja tartani támogatottságát, mert intézkedéseivel megerősíti a saját bázisát”- fejtette ki Vasali Zoltán. Az ellenzéki miniszterelnök-vitákkal kapcsolatban az elemző azt mondta: egy átlag politikafogyasztóban van erre egy kiéhezettség, és szerinte egyre nagyobb az esélye, hogy Orbán Viktor is rábólintson egy ilyenre a megválasztott ellenzéki miniszterelnök-jelölttel.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nincs abban a mentális állapotban ( már nem is lesz) hogy vitatkozni legyen képes . Csak papírból tud olvasni, fejből 5 szót ismer( soros, migráns, kerítés , megvédjük , Brüsszel ), és bármelyik ellenzéki politikus felmosná vele a padlót. Legutóbb Gyurcsány 2006-ban, akkor 14 havi nyugdíjat is ígért a bűnöző és politikai prostituált, szélhámos.
Adj címet a képnek. Javasolt tippek: Üres a zsebem és a fejem is! Leesett a teherautóról a vakcina, én meg rohantam utána. Elfáradtam, már nem bírok futni. Búsuló "jogász"! Szegény fejem, itt a baj!...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/149251060_456216119076447_8917075125142292006_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=6Ke1a0NFP3YAX_KNGnr&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d389ee1fa542e93dccd8002366aaa0c6&oe=61745256
Eladott Ország
Valamint őexcellenciája, felcsút nemes szülötte, 1998 óta egyéni körzetben sem mert elindulni a választáson. Akkor, a teljesen ismeretlen Vancsik Zoltán egyéniben hülyére verte fénylő csillagunkat, aki azóta, csak listán mer bátor lenni. Vancsik Zoltánt viszont, micsoda véletlen, nemsokára halálos baleset érte. Nem csak ennyire gyáva, de ennyire kapzsi, gátlástalan, telhetetlen miniszterelnöke sem volt még soha az országnak. Petsching Mária Zita mondta egy riportban, bármennyire is szörnyű kimondani, de még Szálasi és Rákosi sem arra használta a pozícióját, hogy a saját és környezete gazdagodását elősegítse. Kádár sem. De még Horthy sem. De ha végigmegyünk az összes magyar miniszterelnök személyén, egyet sem találunk köztük aki így és ennyit lopott vagy lopást segített volna elő. Gyakorlatilag Magyarország első olyan miniszterelnöke aki úgy viselkedik mint az újmagyarok. Gyávák és tolvajok. Csak akkor és ott bátrak ha sokan vannak. Hát ő ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.