Meglepte az előválasztáson tapasztalt magas részvétel, 300 ezer körülire számított, ehhez képest akár félmilliós is lehetséges - erről Gyurcsány Ferenc beszélt a Spirit FM Ceglédi kérdezi című műsorában. Ceglédi Zoltán kérdésére Gyurcsány Ferenc elárulta, nem tervezi megnézni a róla készült, 2006 őszét bemutató filmet. Hozzátette: nem szokta magát meg- vagy visszanézni, a Gyurcsány-Orbán vitát is csak jó egy év késéssel nézte vissza és akkor is csak részben. Gyurcsány szerint az Elk*rtuk című film a 2006 után szocializálódott korosztályoknak szól, de aki annyi mindenen túl van, mint ő, azt nem lehet már ilyenekkel kihozni a sodrából. A volt miniszterelnök szerint bölcsebb, érettebb, tapasztaltabb politikus lett az elmúlt másfél évtizedekben, és kritikusan nézi nemhogy a 15 évvel ezelőtti, de a tegnapi Gyurcsányt is Az őszödi beszédről elmondta: politikusként nem engedhette volna meg magának ezt a szenvedélyt és ezeket a mondatokat, amelyeket aztán az ellenfelei fegyverként használtak...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"politikusként nem engedhette volna meg magának ezt a szenvedélyt és ezeket a mondatokat, amelyeket aztán az ellenfelei fegyverként használtak..."

Pontos. Halálpontos.
Béla333
"Gyurcsány Ferenc egy kormányváltás esetén „végtelen mértékletességgel és lojalitással fogja szolgálni a kormányt”, bárki is vezesse azt"

Ismerünk Feri! Te mindig is ilyen rendes politikus voltál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.