A magyar kormány fontosnak tartja a honvédelmi képességek növelését, ezért 2022-ben 30 százalékkal több forrást fordít a honvédelemre, mint az idén. Menczer Tamás a VII. Hadikultúra és Military Fesztivál ünnepélyes zászlófelvonással és hadi felvonulással egybekötött megnyitóján arról beszélt, szükség van egy erős magyar honvédelemre, mert veszélyes időket élünk. Az államtitkár elmondta, a honvédelmi ráfordítás jövőre először fogja meghaladni az 1000 milliárd forintot. Menczer Tamás rámutatott arra, hogy a tömeges bevándorlás a jelen és a jövő kérdése, mivel az amerikaiak által elrontott afganisztáni kivonulás miatt az ország potenciális kibocsátó országgá vált, ahonnan jelenleg már négymillió belső menekült van úton. A 40 milliós ország lakosságának a fele él humanitárius segélyekből, milliók és tízmilliók dönthetnek úgy bármikor, hogy az életkörülményeikből adódóan elindulnak Európa felé - figyelmeztetett.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Menczer Tamás műsorvezetőből lett kocsmadiplomata államtitkárból ezek szerint feltétlenül parlamenti képviselőt akarnak csinálni Budakeszin Szél Bernadett ellenében, ezért ahogy a külügy által bonyolított nagy járványügyi bizniszt is végigszakértette, most a honvédelmi kérdéseknek is kiváló szakértője lett hirtelen, futtatják, kampányoltatják, ahol érik. És végül: megnyugodhatunk, fellélegezhetünk. Ha sikerül a Fidesz-KDNP-nek kormányon maradni jövőre, akkor még véletlenül sem az egészszégügyre vagy az oktatásra terveznek 30%-kal többet költeni, hanem arra, hogy idősebb Orbán Győző nehéz gyerekkorral sújtott Viktor nevű fia továbbra is boldogan lubickolhasson a hadvezér szerepében és rendpárti katonásdit játsszon egy lebutított, háborús propagandával zabáltatott, puskaporos hordó alakú ország romjain. Fasza."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.