Ha létezik igazi botrány, ami egy kormány felelőtlenségéről rántja le a leplet, az a polgárok életének semmibevétele és az Orbán-kormány most pontosan ezt teszi. Így lettünk elsőkből utolsók: az Orbán-kormány látványkonyháján egész tavasszal azzal igyekeztek minden kritikát visszaverni, hogy mindegy ki mit mond, elsők között vagyunk az oltottak számát tekintve, és ez akkor igaz is volt. Mára azonban

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
@KisTehen: Nem tudsz olvasni? Kunetz doktor: a kormány maga az oltásellenesség szimbóluma! Fuss neki mégegyszer!
lusta
@KisTehen: A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk díszpintye volt a Fox News Magyarországról tudósító műsorvezetője, Tucker Carlson. Micsoda road-show volt itt kérem szépen!
Térjünk vissza a témához. Istenítették és istenítik őt a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk és velük együtt az egybites 300 forintos budiforradalmárok is. Szóval Tucker oltáselllenes.
Nessy
Arról szóltak értelmes emberek, hogy a Sinofarmnak csak vészhelyzeti engedélye van. Minden állam megveheti a saját költségére, és felelősségére. Most ott áll a raktárban,sok milliárdét, miközben a Pfizzert ajándékba adjuk.
A hab a tortán az volt, amikor elkezdték vele a 60 felettieket oltani, miközben a gyártó kifejezetten leírta, nincs tesztelve 59 év felett, nem ajánlják az idősek oltását. Igaz, voltak, akik remekül kerestek a méreg drágán vásárolt vakcinán. Viszont a felelősséget nem vállalja, aki büszkén pózolt a repülőtéren, mikor megérkezett a szállítmány. Most jól el van a polcon a lélegezető gépekkel egyetemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.