A város fideszes polgármestere szerint jó helyre megy a közpénz... Szerintem a mérleg fő összege: Orbán Viktor 12 év alatt történelmi perspektívában és nemzetközi összehasonlításban is tönkretette az országot. A miniszterelnök egyik legnagyobb hibája vagy bűne, hogy ritkán adódó gazdasági modernizációs esélyt szalajtott el, miközben erre hatalmas uniós pénzek álltak rendelkezésre egy olyan helyzetben, amikor a nemzetközi politikai és gazdasági környezet kedvező és kiszámítható, bizalmat erősítő volt. ---------- És ezzel a lehetőséggel és bizalommal hova jutottunk? Romló versenyképesség, oktatási, műszaki-tudományos lemaradás, és mindenfajta nemzetközi ranglistán visszacsúszott Magyarország. Ez a megállapítás érvényes a felzárkózásunkra is. EU-tagságunk kezdetekor az uniós átlaghoz képest 65 százalékon állt az egy főre jutó magyar társadalmi termék. 17 év alatt mindössze 5 százalékkal javítottunk ezen, s ebben nagy mértékben ludas az elmúlt 12 év szigorúan idézőjelbe tett...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A sportcsarnok kell mint egy falat kenyére, a Fudam egyetem, a Budapest-Belgrád vasútvonal, stb., megfűszerezve Pegasus botránnyal, amelyről elterelő hadjáratot folytat az, aki még mindig abban a hiszemben van, hogy a dúrva faterjávl izmozik!
.
Ennek az országnak már ugyis mindegy
.
---Elpazarolt orbáni évekről beszél a közgazdász professzor
nepszava.hu/3133345_elpazarolt-orbani-evekrol-beszel-a-kozgazdasz-professzor
.
Több ezer milliárd forint elherdálása, és a ritkán adódó történelmi lehetőség elszalasztása az Orbán rezsim elmúlt, majd 12 éves mérlege - nyilatkozta a Népszavának Inotai András professzor emeritus közgazdász.
----------------------------
.
Elképesztő!
.
Egy 2010-ben született gyermek felsőbb osztályba léphet, de a mindenreható megtesz/tett mindent, hogy még az unokájuk is nyögjék egy politikai szélhámos örökségét!
Eladott Ország
Ez Orbán melyik repülőútjának díja? A kivitelezést éppen véletlenül a "kötélbarát" Garancsi nyerte. A tervezett költség hányszorosa lesz a végeredmény azt csak a megváltó Jóisten és Orbán tudja. A vizes vb és a Pancsó Aréna, meg az összes többi állami beruházás ezt jól tanúsítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.