Dobrev Klára nyerte meg a baloldali előválasztás miniszterelnök-jelölti versenyét – számolt be rövid híradásában péntek hajnalban az MTI, a magyar állami hírügynökség, ami eddig gyakorlatilag alig adott hírt az ellenzéki pártok előválasztásáról – írja az MTI.

Szenzációs hír! A közpénzekből üzemeltetett MTI beszámolt az előválasztás eredményéről

Fotó: pixabay.com

Az MTI eddig gyakorlatilag csak néhány sorban számolt be arról, hogy több százezer magyar állampolgár kinyilvánította politikai véleményét.

Az elmúlt napokban a témában Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető, valamint Székely Sándor független képviselő és a Volner Párt közleményét adták csak közre.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Szijjártó Péter elmondta: a Jaguár budapesti központjában az új modellek létrehozásával és bevezetésével kapcsolatos fejlesztéseken dolgoznak majd. A központ jelentőségét az adja, hogy az új Jaguár modellek 2020-tól már elektromos meghajtással futnak – tette hozzá. (MTI- rövidhír, a hosszabb is pont ilyen jó)
Ez valóban csodálatos, mert innen lehet tudni, hogy nem leszünk gyarmat, ezután már mindig csak gőzmozdony. Arról már nem is beszélve, hogy akinek még életében nem futotta egy Jaguarra, az annyit is ér.De nem szólna valaki a közpénzzel kitapétázott Magyar Távirati Irodának (meg mindenki másnak is, aki ész nélkül nyomja a kopipésztet), hogy ha már a cenzúrára, a csúsztatásokra és pártközpontból megrendelt valósághajlításra futja, nem futná valami írástudó emberre is? Mert vagy Jaguar, vagy jaguár, de Jaguár? Ebben a szövegkörnyezetben? Ne már."
Aki Én
@ómió: Te tényleg ennyit értettél meg az egészből?
Aztán csodálkoztok, ha a felmérések kivétel nélkül azt hozzák ki, hogy buták vagytok...
ómió
@Aki Én: Csak nincs valami extra ráhazudnivalód is? Az "efftársi felmérések" elvárják?
ómió
@Aki Én: Szóval, pillanatnyilag kiürült a bolsi hazugságládátok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.