Czeglédy Csaba közösségi oldalán kommentálta az országos előválasztás első fordulójának eredményeit – írja a 24.hu.

Czeglédy durván nekiment Karácsonynak : "Csúfosan leszerepelt, sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el"
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az országos előválasztás első fordulóját Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje nyerte. A legtöbb pénzből kampányoló Karácsony Gergely, aki sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el magától, jócskán lemaradva csupán a második helyen végzett, vidéken csúfosan leszerepelt

- így értékelte az előválasztás első körének eredményét Czeglédy Csaba, aki a DK jelöltjeként Ungár Pétert legyőzve a legtöbb szavazatot kapta a Szombathelyet is magába foglaló, Vas megyei egyes számú választókerületében.

Posztja alatt kommentben kifejtette, hogy ez már egy finomított verziója a bejegyzésének.

Czeglédy nagy meglepetése Márki-Zay volt, szerinte megérdemelte a a harmadik helyett, és gratulált neki az eredményhez.

Karácsony Gergely is gyakorlatilag amiatt erőltette, hogy két fordulós legyen a miniszterelnök-jelölti előválasztás, nehogy véletlenül Dobrev Klára nyerjen, amikor még 5-6 jelölt versenyez. Azt a szabályt alkották meg – maga Karácsony is –, hogy a második fordulóba a három legerősebb jelölt kerüljön be, és a választók döntsék el, hogy ezen három jelölt közül ki nyerjen.

Úgy gondolja Karácsony éppen ezeken a szabályokon akar a "saját maga érdekében változtatni"

azzal, hogy el akarja érni, ne három, hanem csupán kettő jelölt versenyezzen a második fordulóban. Úgy akarja csűrni-csavarni, hogy a végén ő nyerjen, mert azt hiszi, hogy ez jár neki.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nem kell ez Csaba, nem kell lemenni a "humbug" szintre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
Örül a hitvány fidesz csürhe,hogy viták vannak az ellenzékben ! Ez legyen életük egyetlen öröme,minden egyéb keserűség ,félelem,sikertelenség,menekülésből álljon a hátralévő idejük.
Egyébként korai az örömük. Nem a fidesz minta szerint dolgoznak,ahol minden alattvalónak kuss,csakis a fáraónak lehet igaza! Hallott már valaki kritikus hangot a kondából orbán ellen?
durbincs
@bakcsubakka: csak mert 12 éve ezt brekegi ? maga nagyon ostoba ? Azt vizeli magát rendesen ez a @csak húgy...: ? Mint Postomus Jakabot ?
durbincs
@inhuman: @inhuman: mert a maga rettenet 2 elemijétől + az 50IQ-jától a csilletöcskölés mellett csak ennyi telik ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:?@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman: ?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.